Dovoz značkové parfémy kosmetika-name výrobků péče o pleť make-up dárky velkoobchodních prodejen šperků boutique


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429

http://www.perfume.com.tw/english/

Jyi plic je Tchaj-wan založené distributorem velkoobchodu značkou kosmetika, parfémy & dárkové sady obchodu & export do specializovaných obchodů, supermarkety nebo maloobchodních prodejen. Jsme vyhrazenou v vám nabídne široký výběr originální značek ze všech koutů světa. Naše společnost nabízí kompletní sortiment nejvíce stupnice nahoru a ostří výrobků, které zahrnuje parfém parfémy, parfémy pánské perfume、women perfume、mini, péče o pokožku, kosmetické, barva kosmetika, parfémy dárkové sady, kožní péči o dárkové sady, kosmetické gif sady, péči o vlasy, stylu výrobky, péči o tělo, lázně a tělo příslušenství, make-up příslušenství, barva kosmetiky příslušenství, módní ozdoby, dárkové sady, luxusní výrobky, japonský chuť výrobků atd.
Vývozní / Velkoobchod obchodní
Na základě různých kanálů, naši zákazníci mohli rozdělit do dvou kategorií, fyzické (tradiční) a virtual (nově) kanál. Tradiční kanál se skládá z obchodníka, velkoobchodník, kůže, vlasy a tělo péče původní instalace dovozní, Franchisové úložiště, chain store, dekorace corporation, dar corporation, obchodní dům, distributora a přímý prodej. V druhé ruce virtuální kanál je prostřednictvím velkoobchodu s online shopping mall.
V zásadě jsou dva typy našich klíčových zákazníků další menší velkoobchodníků a fyzických úložištích. A vzhledem k různé obchodní objemy obchodování postavy nebo dlouhodobé vztahy spolupráce, by velkoobchodní ceny v těchto dva typy zákazníků.

Naše produkty pocházejí z úvěruschopná vyrábí, agentů nebo obchodní partnery s cílem zajistit jakost produktů a vyhnout se padělky. Nejprodávanější vysoce kvalitní produkty a konkurenční cena jsou naše vlastnosti; tedy Vítejte bratrstvo nebo všech obchodů a povolání, které na našich zákazníků nebo Dejte nám nějaké avíz. Děkuju!

Zavolejte prosím naše kanceláře pro další informace. E-mail
Tel: 886-6-2820480, 2822432, 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
Otevírací doba: AM10:00 ~ PM7:00 (dva dny z každé dva týdny)
Adresa: No.403-2, Okres Tchaj-nan Dawu St., Yongkang City, 710, Tchaj-wan (R.O.C.)

http://www.perfume.com.tw/english/

https://lungjyi.com/
 

neděle 26. října 2008

Jak se make-up pro obočí?




    Jak se make-up pro obočí?

    To je často říkal, že oči jsou okna duše, obočí je vypnuto zelené listy očí, vhodnost obočí, přímo ovlivňují osoby vzhled.

    Kompletní obočí obočí, Feng Mei a obočí ze tří částí ideální obočí by měla mít následující vlastnosti: čelo a obočí by měla být ve stejné vodorovné čáry, jeho pozice v závislosti na obličeji, v obočí ipsilaterální nosu a rozšíření linie vnitřního koutku spojení, černé oko boční, rovnoběžně se hřbetem nosu rovný Mei Feng, Mei Feng a obočí výškový rozdíl by měl být považován za zvláštní obličeje, čelo v ipsilaterální nosu a vnější roh připojení rozšíření sítě; růst směr obočí rostou z vrcholu příštího syncline z čela do Mei Feng Mei čele Feng u syncline pod růstu, z barevného hlediska Mei Feng nejhlubší barvy, obočí barva světle, celá obočí pořádek, poslušný, učenlivý.

    Před afty, by měly být zbaveny podle obličejových rysů na obočí, konkrétní metody je následující: obočí, obočí kartáč, kartáč lehce odstranit prach, prach a srst, vatovým tamponem namočený v teplé vodě na pokrytí obočí, obočí měkké části organizace mohou využít i obočí speciální aviváží, rozptýlené obočí pinzetou trhat extra opravy ideální obočí, obočí kartáč, kartáč lehce obočí, obočí udržovat přirozenou polohu, sledovat délku obočí. speciální nůžky obočí příliš dlouhé obočí ořezané na příslušné délky obočí, fix, krém s vatovým tamponem a dip konvergence pat obočí a okolní kůže, kožní póry zmenšit.

    Kandidóza může začít po úprava obočí, specifické metody jsou následující: od čela a obočí růst směru, do příštího syncline nad malované, napište na světlo, pak šikmo nahoru od spodní hrany, podél obočí pasu na Mei obraz Feng, Feng Mei nakreslit kulatý oblouk, na rampě pod obraz byl vypracován na čelo na postupně vybledne, až zmizí z Feng Mei. Zpracováno obočí, obočí kartáček k tomu dobrý obočí kartáč lehce znovu úhledně podle směru malby, takže obočí elegantní, elegantní, učenlivý, přirozeně.

    1. estee lauder
    2. lancome
    3. clinique
    4. kose
    5. shiseido
    6. la prairie







    1 komentář:

    brandfragrances řekl(a)...

    Co je čisté kůže pro?


      Kůže jsou zásadní pro krásu, tvář údržby mimořádně důležité v krásu lokality, facial čištění kůže údržby první krok.


      Pleťových expozice ve vzduchu, plováky vzduchu v špínu, prach, bakteriologické, přírodní kůže, připojená, a olej, pot sekrece, mrtvé buňky, tyto faktory ovlivňující kůže na normální fyziologické funkce přehrávání, dokonce i způsobuje infekce kůže, akné kožní nemoci. Můžeme vidět, že čisté kůže je velmi důležité. Jie kůže hlavní účel má takto je několik aspektů: povrch pleť nečistot a sekreční vlastnosti vzhled, ponechat potní žlázy a produkt ovčích mazových žláz sekreční vlastnost vypouštění hladké, bakterie infekci zabránit; Jie kůže může je získat klid a odpočinek, plné hry kůže fyziologických funkcí, vykreslování mládež vitalitu kůže; Jie kůže může nařízení kůže hodnota pH, dělá její obnovení normální pH, ochranu kůže; Jie kůže může pro kůži ošetřovatelské připraven.


      Navíc aby kůže, společnou metodou čištění, můžete použít metody výživy očisty, běžně používané s med, ocet, celer, okurka, vejce, rajčata, melouny kůže, kamenná sůl a tak dále.


      Vyloučení surových rezidua v medu zlato, probouzí Jamese v obličeji a krku, s Palm kohoutem střihu, asi o 10-20 minut později, mytí teplé vody. Má použila účinek na kůži.


      Ocet a nerovnosti kůže, ocet a glycerolu, kterou postupně 1: 5 rozmazání kůže, kůže obnoví je křehká. Váš obličej s SOAP každý den a zpět do povodí vody a lžička octa jednou umýt, a pak vyžádá povodí vody umýt.


      Celer řapíkatý talíř čerstvých celer kořen přestávku a pak použije na puchýře, příští den zdarma filtrovanou vodou mytí pokožky.


      Plácaček na okurky salátové okurky snížit na polovinu obličeje, okurka šťáva po s teplou vodou myčka, zkrabacení nemačkal tímto způsobem.


      Vejce měsíčně vyšel týden každé ráno, bílkovina nebo vaječného žloutku, potažený na masáž obličeje, po masírovat, ať povrchu suchý, pak se umýt v teplé vodě. Tak za týden, kůže je delikátní, mazání a lesklé.


      Meloun kůže s kůží meloun plněné pleťových některé rozmazání, opláchnout vodou za pár minut, a pak konvergence na povrchu lipidová peroxidace kůže, udržuje pokožku je delikátní a bílá.


      Rajčata obsahují velmi bohatá na vitamíny, rozdrtit ji, filtry si džus, přidejte trochu medu, kreslení do tváře, můžete vytvořit kůže bílá.


      Solné slaná 1000 gramů, bílkovin a, baby péče o pokožku ropa mírně, dvě lžíce medu se dva nebo třikrát do týdne, lehce potažené ji o nominálních hodnotách, udeřil kruhy s prstem na ní, kůže je delikátní, vzniku akné.