Dovoz značkové parfémy kosmetika-name výrobků péče o pleť make-up dárky velkoobchodních prodejen šperků boutique


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429

http://www.perfume.com.tw/english/

Jyi plic je Tchaj-wan založené distributorem velkoobchodu značkou kosmetika, parfémy & dárkové sady obchodu & export do specializovaných obchodů, supermarkety nebo maloobchodních prodejen. Jsme vyhrazenou v vám nabídne široký výběr originální značek ze všech koutů světa. Naše společnost nabízí kompletní sortiment nejvíce stupnice nahoru a ostří výrobků, které zahrnuje parfém parfémy, parfémy pánské perfume、women perfume、mini, péče o pokožku, kosmetické, barva kosmetika, parfémy dárkové sady, kožní péči o dárkové sady, kosmetické gif sady, péči o vlasy, stylu výrobky, péči o tělo, lázně a tělo příslušenství, make-up příslušenství, barva kosmetiky příslušenství, módní ozdoby, dárkové sady, luxusní výrobky, japonský chuť výrobků atd.
Vývozní / Velkoobchod obchodní
Na základě různých kanálů, naši zákazníci mohli rozdělit do dvou kategorií, fyzické (tradiční) a virtual (nově) kanál. Tradiční kanál se skládá z obchodníka, velkoobchodník, kůže, vlasy a tělo péče původní instalace dovozní, Franchisové úložiště, chain store, dekorace corporation, dar corporation, obchodní dům, distributora a přímý prodej. V druhé ruce virtuální kanál je prostřednictvím velkoobchodu s online shopping mall.
V zásadě jsou dva typy našich klíčových zákazníků další menší velkoobchodníků a fyzických úložištích. A vzhledem k různé obchodní objemy obchodování postavy nebo dlouhodobé vztahy spolupráce, by velkoobchodní ceny v těchto dva typy zákazníků.

Naše produkty pocházejí z úvěruschopná vyrábí, agentů nebo obchodní partnery s cílem zajistit jakost produktů a vyhnout se padělky. Nejprodávanější vysoce kvalitní produkty a konkurenční cena jsou naše vlastnosti; tedy Vítejte bratrstvo nebo všech obchodů a povolání, které na našich zákazníků nebo Dejte nám nějaké avíz. Děkuju!

Zavolejte prosím naše kanceláře pro další informace. E-mail
Tel: 886-6-2820480, 2822432, 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
Otevírací doba: AM10:00 ~ PM7:00 (dva dny z každé dva týdny)
Adresa: No.403-2, Okres Tchaj-nan Dawu St., Yongkang City, 710, Tchaj-wan (R.O.C.)

http://www.perfume.com.tw/english/

https://lungjyi.com/
 

neděle 26. října 2008

Lip make-up?




    Lip make-up?

    Lip make-up ukázat ženskou úpravu primárního obsahu, je make-up rtů pochopit následující body: zvolené rtu, maloval rtu obrys určit barvu rtěnky, naneste rtěnku uvnitř rtů obrysu.

    Zvolený rty Lip přímo ovlivňují tvář, účinek make-up hraje velkou roli.

    Malované na rty kontura rtů se volí podle charakteristik rty, určit kontury rtů make-up, pak příznakem je s tužkou nebo rtěnkou rty špičkou. Popis když rty otevřené, označené body na rty, balzámy rtu Hill Valley umístění, v souvislosti s elegantními křivkami nahoru. Zleva doprava, shora dolů, nakreslete obrys rtů mimo. Obrys rtů by měly usilovat o dosažení přirozené, by měl pero síly musí být hladké a jednotné. Lip malby: v rámci popisované metody jsou vrstevnice maloval v původním rtu trochu uvnitř, vhodný pro velké rty a silné rty, mimo popisované metody, mírně boční popis obrysu rtů, ret se baculatá vhodná pro tenké a malé rty, lineární metoda, v souladu s rty kontury nakreslit rovnou čáru s ostrým úhlem, vhodné pro rty na rty střední velikosti, 1/3 ze rtů Francie, ret byl Yamagata, hluboké vzestupy a pády, což emocionální zkušenost, 1/2 ret Francie, nejvyšší bod horního rtu Yamagata jen v ústech a osa střední výšky stejné tloušťky a odpovídající postavení dolní ret obrysu horního a dolního rtu symetrie, je populární ret, / 3 způsob rtu, horní ret Yamagata vrchol centrem rty k ústům 2/3 místa, což dává pocit široká a krásná.

    Určit bohatství barev rtěnky rtěnky, různé barvy rtěnky mohou dosáhnout různých make-up barvy. Rtěnka ve stejné barvě, různé odstíny odstínem, bude produkovat mnoho změn v různých odstínech make-up efektem bude jinak. Rtěnka barva: červeno hnědé, barva je jednoduché, pro starší ženy a make-up pánské, make-up barvy vypadají jednoduché a stabilní, oranžové barvy se objeví teplý, plný mladické vitality, platí pro bohatou chuť ženské mládeže tak, aby make-up barvy vypadají a nespoutané nadšení, půvabné růžové barvy, měkké, lehké, přírodní, mladé dívky, bledá pleť svěží a jemné líčení barvy vypadají, červené růže, elegantní barvy, světlé, okouzlující a vyzrálé, aby se make-up Barvy vypadají oslňující, širší uplatnění, červené fazole červená barva jemná, elegantní, jednoduché, přírodní, make-up barvy vypadají měkké, se vztahují na zralejších žen. Make-up, rtěnka by použití barvy být koordinován s make-up barvy pleti, oční stíny, barvy, osobnosti a temperamentu.

    Smaže barvy rtěnky rtěnky vybrán v rámci kontury, pokud se používají, kapesním zrcátkem v jedné ruce a rtěnku rovnoměrně podél rtů a vertikálních linek na obraze. Lip centrální barva je málo světla mohou produkovat plný účinek. Nakonec klepněte na rty s tkání, bude absorbovat příliš mnoho oleje. S cílem zvýšit pocit transparentnosti rtu, lehce potažené perla rtěnku, když maloval vhodný nátěr, a dokonce otřete přední centrální světlo na trati.

    1. la prairie
    2. clinique
    3. kose
    4. sofina
    5. guerlain
    6. senka avene neuve





    1 komentář:

    brandfragrances řekl(a)...

    Péče o krk?


      Na krk, vystavení webu, byl znám jako mládež časovač. Však bylo na krku daleko jako tváře, jako pozornost a údržba, snazší předčasné stárnutí, krky je první web starých. Záhyby jednou, asi znovu celkové eliminace je obtížné. Však-li dlouhodobou údržbu trvali na krk, aby si následující opatření, můžete ovládat pokračující rozvoj záhyby. Péče o krk je uživatelsky, včetně péče o pokožku, komplexní péče opatření, krčních svalů a krčních pohybu. To provedete:


      Často jemně masírovat krk, po koupání, plácaček mléka nebo smetany, masáž krku. Akce by měla být měkká a pomalé, pacientů a pečlivé až do kůže mírně červený, jenomže dlouhou dobu sluníčko, horké počasí nebo při práci v prostředí vysoké teploty, snadné pot krk by vymazána včas potu, nutriční pleťový krém by měly platit v krku vysoko před spaním ve prospěch pokožku jemnou a hladkou; dávat pozor, aby to podstatně v krátké době ztrácím.


      Použít práce dělá krk tělesné hmotnosti cvičení. Od: uvolnění stojanu, dvě v úrovni očí, podíval se dolů, tvář unward, boční hlavou otočit a kruhy jako obrat, pomalu měkkého krku po nahoru, hlavu nahoru, hrabě 20 krát pro skupinu. Pokaždé, když si cvičení "myokardu krku", tři skupiny, naposledy seděl na stolici Shangu, ruce do odpovídajících sil Fu živou hlavu, nízké výtah a boční proměnit cvičení, akce by měla být pomalé, není k dispozici měl rychle Meng; dvojité rukou boxu a úlovek čelistních, hlavu Hou Yang, dva lokte v rámci, a pak zamiřte do pomalu k maximální tlak může dolů, číslo časy; netečným, hlavu zvednout, bude bradu co nejvíce na hrudi Čchien směr pomalu mobilní, dokud nemůže pak weizhi, pak pomalu bude hlavu zotavení in situ a zůstat okamžiky. Udělej to 15 ~ 20 krát za minutu; zpět, vydejte se směrem vpravo, vlevo, otočení, otočil hlavu do limitu, udělej to 15 ~ 20 krát za minutu; stojí za hlavu k nakreslení kruhu nejlépe, střídající se ve směru nebo proti směru hodinových ručiček. Rychlost každého minut 15 ~ 20 krát; leže, vzestup Hou Jang na maximum, pak místo pobytu, každé minuty 15 ~ 20 krát; ruce vidlička Yu mozku Hou, čelistních zaúčtované horní hrudní Yu, pak vzestup Hou Yang, ruce na hlavu k odporu, dělá Hou krčních svalů nucen vyžádanou pevně, na každé minuty 15 ~ 20 krát vhodné; přední nohy ohnuté, zadní nohu pedál pro ruční vyžádanou výtah zpětně roztáhnout ruce, hlavu pak Jang omezit, rychlost na každé minuty 25 ~ 30 krát vhodný; stojí pozic, ruce podporuje stěny, těla zachovat svislé, Kyčel pohybuje vpřed, zvednutí hrudníku, hlavu a krk dozadu co nejvíce; vhodné objekty vybrané váhu na hlavu, kolmo na hlavu, krk, tělo a nohy obrátit se pohnout, udržet rovnováhu.