Dovoz značkové parfémy kosmetika-name výrobků péče o pleť make-up dárky velkoobchodních prodejen šperků boutique


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429

http://www.perfume.com.tw/english/

Jyi plic je Tchaj-wan založené distributorem velkoobchodu značkou kosmetika, parfémy & dárkové sady obchodu & export do specializovaných obchodů, supermarkety nebo maloobchodních prodejen. Jsme vyhrazenou v vám nabídne široký výběr originální značek ze všech koutů světa. Naše společnost nabízí kompletní sortiment nejvíce stupnice nahoru a ostří výrobků, které zahrnuje parfém parfémy, parfémy pánské perfume、women perfume、mini, péče o pokožku, kosmetické, barva kosmetika, parfémy dárkové sady, kožní péči o dárkové sady, kosmetické gif sady, péči o vlasy, stylu výrobky, péči o tělo, lázně a tělo příslušenství, make-up příslušenství, barva kosmetiky příslušenství, módní ozdoby, dárkové sady, luxusní výrobky, japonský chuť výrobků atd.
Vývozní / Velkoobchod obchodní
Na základě různých kanálů, naši zákazníci mohli rozdělit do dvou kategorií, fyzické (tradiční) a virtual (nově) kanál. Tradiční kanál se skládá z obchodníka, velkoobchodník, kůže, vlasy a tělo péče původní instalace dovozní, Franchisové úložiště, chain store, dekorace corporation, dar corporation, obchodní dům, distributora a přímý prodej. V druhé ruce virtuální kanál je prostřednictvím velkoobchodu s online shopping mall.
V zásadě jsou dva typy našich klíčových zákazníků další menší velkoobchodníků a fyzických úložištích. A vzhledem k různé obchodní objemy obchodování postavy nebo dlouhodobé vztahy spolupráce, by velkoobchodní ceny v těchto dva typy zákazníků.

Naše produkty pocházejí z úvěruschopná vyrábí, agentů nebo obchodní partnery s cílem zajistit jakost produktů a vyhnout se padělky. Nejprodávanější vysoce kvalitní produkty a konkurenční cena jsou naše vlastnosti; tedy Vítejte bratrstvo nebo všech obchodů a povolání, které na našich zákazníků nebo Dejte nám nějaké avíz. Děkuju!

Zavolejte prosím naše kanceláře pro další informace. E-mail
Tel: 886-6-2820480, 2822432, 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
Otevírací doba: AM10:00 ~ PM7:00 (dva dny z každé dva týdny)
Adresa: No.403-2, Okres Tchaj-nan Dawu St., Yongkang City, 710, Tchaj-wan (R.O.C.)

http://www.perfume.com.tw/english/

https://lungjyi.com/
 

středa 15. dubna 2009

Parfémy pro zobrazení nadšení a radost




    Parfémy pro zobrazení nadšení a radost

    Někteří lidé říkají, "Scent of a Woman", bez vůně a ženu, jako květina bez vůně, květiny plastové květiny. Viditelné, vůně a ženy mají tak úzký vztah.

    Různé úrovně, různé temperamenty, různé milující lidé, vzhledem k jejich rozdílné povahy, ve prospěch určitého aroma vůně. Tak, ženy při výběru vůně se přidat k jejich kouzlu, je také předvést svou vášeň a zábavu.

    Odchozí žena:

    Nadšení pro dobrý pohyb a jednat rychle, hmotnost účinnost a další v lásce s vůní citrusů s obsahem snu vůně Avon Yi jít korálky parfémy a zelené korálky mít parfém, lehké citrusové vůně vás na paměti, že živé mládí.

    Introvertní žena:

    Mlčení několika slovy, snaha o vlastní projev osobnosti a liberalizace. Preference pro tajemné, ušlechtilý orientální vůně, Avon chi nevyzdobený Koreji příchutě, Blue Diamond Girl vzít korálky parfém, fúze květinové a pižma, takže pár slov ukázat více plachý kouzlo.

    Sentimentální žena:

    Láskyplný, soucitný a jejich tepelných úpadek ve snaze o novinku, je módní miláčku. Milují vůni květin a ovoce, a sledovat módní trend, Avon nejnovější Meng Kolín nad Rýnem, aby vaše nádhera elegantní dotykovou zprostředkovat nové a neustále se měnící snění.

    Odhodlaná žena:

    Oblíbený snaha o kvalitu života zábavy, elegantní, jemná a dokonalá umělecká sféra rafinovaná vůně, Avon Blue Dream mini Kolín nad Rýnem, santalové dřevo kadidlo obsahuje tichý, takže se silnou vůlí Yu významné elegantní styl.




    品牌
    ANNA SUI安娜蘇
    品名
    安娜蘇_魔幻假期蝴蝶透明提包_包包
    存貨  有
    規格/說明
    490_800     平放寬33*高24cm                     
    產品說明:                                 
    特殊剪裁的蝶型透明包,散發著屬於少女的神秘氣息,材質精緻小巧,拿來逛街購物絕對成為眾人的焦點,現在只要490元,你也可以擁有屬於自己的蝴蝶,飛出自己的奧妙舞步。
    銷售類型
    Wholesale


      1 komentář:

      brandfragrances řekl(a)...

      Péče o pokožku: tanec více elegantní držení těla




        Oprava opálená pleť: jako léto pomalu dál, kdo si zaslouží opálenou kůži bělení opravit. Šarže značky zahájila bělení tělo mlékem můžete jít po ruce pomoc vám v co nejkratší době rozmnožila bílé kůži. Doporučujeme tyto populistické měkké bílý Kose čisté svalové potvrzení orgánu mléka.


        Vytvoření vzhledu lesk: podzim, kůže vypadá vždycky vypadala suché? To je OK, rozšíří se po těle krému a pak leštěný s vrstvou dětský olej a pro zasklení čerstvé sukně, sukně bude jevit jako být vystaven pod kůži, vlhká a plná lesku.


        Sexy podrobnosti: štěpením nízké truhlici šaty budou mít nevyhnutelně spadají do veřejné oko, samozřejmě, Obávám se, že to vystaví váš charakter je důležitý detail. Protože pouze ženy pečlivě zapomenout, také nevyžaduje podrobnosti upravené, jste sloužil, jednoduše zářivě bronzovou prášek zlatého toto místo je dostatečné.


        Mléko je úsilí: fond teplé vody, pak nalijte do sáčku mléka, v moři je vlastní bublina! Mléko s jemně odstrčila kyselina mléčná kůže nadržená, takže vaše pleť jako Samet hedvábný.


        Perfektní lesklý vzhled: zazářit v strana světla, mohl zkusit tento jednoduchý postup: tělo mléka s malé světlé prášek, mnul si jednotné rozmaže na, může dostat oba vlhkosti a zářit účinky.