Dovoz značkové parfémy kosmetika-name výrobků péče o pleť make-up dárky velkoobchodních prodejen šperků boutique


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429

http://www.perfume.com.tw/english/

Jyi plic je Tchaj-wan založené distributorem velkoobchodu značkou kosmetika, parfémy & dárkové sady obchodu & export do specializovaných obchodů, supermarkety nebo maloobchodních prodejen. Jsme vyhrazenou v vám nabídne široký výběr originální značek ze všech koutů světa. Naše společnost nabízí kompletní sortiment nejvíce stupnice nahoru a ostří výrobků, které zahrnuje parfém parfémy, parfémy pánské perfume、women perfume、mini, péče o pokožku, kosmetické, barva kosmetika, parfémy dárkové sady, kožní péči o dárkové sady, kosmetické gif sady, péči o vlasy, stylu výrobky, péči o tělo, lázně a tělo příslušenství, make-up příslušenství, barva kosmetiky příslušenství, módní ozdoby, dárkové sady, luxusní výrobky, japonský chuť výrobků atd.
Vývozní / Velkoobchod obchodní
Na základě různých kanálů, naši zákazníci mohli rozdělit do dvou kategorií, fyzické (tradiční) a virtual (nově) kanál. Tradiční kanál se skládá z obchodníka, velkoobchodník, kůže, vlasy a tělo péče původní instalace dovozní, Franchisové úložiště, chain store, dekorace corporation, dar corporation, obchodní dům, distributora a přímý prodej. V druhé ruce virtuální kanál je prostřednictvím velkoobchodu s online shopping mall.
V zásadě jsou dva typy našich klíčových zákazníků další menší velkoobchodníků a fyzických úložištích. A vzhledem k různé obchodní objemy obchodování postavy nebo dlouhodobé vztahy spolupráce, by velkoobchodní ceny v těchto dva typy zákazníků.

Naše produkty pocházejí z úvěruschopná vyrábí, agentů nebo obchodní partnery s cílem zajistit jakost produktů a vyhnout se padělky. Nejprodávanější vysoce kvalitní produkty a konkurenční cena jsou naše vlastnosti; tedy Vítejte bratrstvo nebo všech obchodů a povolání, které na našich zákazníků nebo Dejte nám nějaké avíz. Děkuju!

Zavolejte prosím naše kanceláře pro další informace. E-mail
Tel: 886-6-2820480, 2822432, 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
Otevírací doba: AM10:00 ~ PM7:00 (dva dny z každé dva týdny)
Adresa: No.403-2, Okres Tchaj-nan Dawu St., Yongkang City, 710, Tchaj-wan (R.O.C.)

http://www.perfume.com.tw/english/

https://lungjyi.com/
 

neděle 26. října 2008

Jak udržet make-up efekt?


Jak udržet make-up efekt?

Dobrého make-up je velmi snadno dojít k poškození vnějšího prostředí, a proto je připraven pro make-up je velmi nutné zachovat integritu make-up. Make-up by měl věnovat pozornost následujícím aspektům: Hráči připravují se sacím povrchem pergamenu včas, aby se usnadnilo rychlé odstranění povrchové oleje vylučovaná, ne-li s tužkou, lze použít mokré zametání sub-potkávacích v prášku oční stíny nahradit; sprej minerální vody na povrchu, a pak tkáně, sání, může nahradit toneru, make-up i nadále k dispozici hydratační krém barvy na suchém místě, oleje sekrecí, zejména mnozí měli malovat tónovací produkty, barva rtěnky šetří čas účinek může být Nasaďte si balzám na rty přírodní barvy, pak stejnou barvu rtů vložka nakreslit ret, a nakonec dal na kostým šaty barva rtěnky, vrstva prachu je v oční make-up před prvním třepetání nyní, oční make-up Fenxie padl dnes s režimem dítětem smetla protože nebudou znečištěny tvář a všechny make-up.



2 komentáře:

brandfragrances řekl(a)...

Neodstraňujte mrtvý?


  V reálném životě, mnoho dívek setká s takovou situaci, chtějí kůže odlupování, v medicíně a krása má vždy dva názory, v lékařství, proti exfoliates, pokud již vytvořily cutin hyperplazie a jiné neobvyklé léze, nebo ochranu nadržená, prostřednictvím přirozené metabolický obrat není nutné spoléhat na odstranění vnějších sil. A kdy to krásy, význam a nezbytnost kosmetici, kterou Exfoliating, doporučuje se odebrat povrch lesklý nadržený stárnutí kůže a absorpce využívat produkty péče o pleť. Tak co tedy budeme dělat?


  Role kůže nadržený


  Horní vrstva je rohovitou kůží, rohovitou je nejvzdálenější celé kožní tkáně, hlavní odpovědnost ramena jako ochrana a zvláčňujícími se čtyřmi ochranný účinek.


  1, dermální melaninu, má vliv slunce, ve skutečnosti nadržený vlákna rovněž zaujímá velmi důležitou roli v slunci, blokování lehká poškození kůže.


  2, bariéry brání zahraniční toxických látek in vivo proti toxických látek.


  3, zahraniční mikroby odolávat zničit pevně struktura rohovitou a slabé kyselé prostředí, které lze účinně zabránit vniknutí některých mikroorganismů, bakterie.


  4, proti větru, slunce, déšť podprůměrné stimulovat.


  Krása bod: přes roh, můžete určit, čistoty, barva kůže, vlhkosti a pružnosti, přímo ovlivňují dojem z nás. Nadržená zesílení, cítit pěkně tvrdé na dotek, vizuálně, také dárky hladké, jasné textury kůže, v kombinaci s mimika ovlivňuje silná kůže, náchylností k vrásky, odstranit po stárnutí roh může zrychlit zavádění péče o výrobky; snížit akné, zabránit kapilární mastnoty blok; můžete také vytvořit líčení účinky trvanlivějších, jednotný.


  Lékařského posudku: normální kůže metabolismus, stárnutí nadržený buňky přirozeně nabízenou bude třeba rozebrané. Umělé nadržený Shi, na kůži fumigaci a masáže, a dělá povrchu kůže se objeví na otok státu dočasně sexuální, nechat vrásky linie odsolování, emocionální také s masáží a potěšení, celé kůže stát velmi dobře, ale ve skutečnosti čas Hou, kůži také bude zadáno původně z cyklu cyklu státu, pokud a musel často nadržený slova, bude je nadrženej původně prostřednictvím funkce prohrál, například, snadné vedla na Sun Sun citlivé, nebo kontakt některé původně nemá ani alergie věci, ztracené nadržený ochrany Hou, snadno vyrábí kontakt sexuální dermatitida Rovněž zvýší sazby bakteriální infekce. V závislosti na metabolismus kůže jednou za měsíc, exfoliates za normálních okolností není rozporu nadržený metabolické vzor.

brandfragrances řekl(a)...

  Však pro stárnutí kůže, má Peutz-a mládeže neštovice poznamenaly pacientů, může vzít lékařské nadržený metody, neboť například kyselinu nadržená, lze nejen odstranění nadržená, také lze že byla aktualizace epidermální buňky, že srovnání rychle, dělá epidermální buňky více mladých, výzva buňky mezera polysacharidy třídy proteinů zvýšil, pozdržení stárnutí kůže, snížené vrásky vyrábí, také může odstranění části nemelanomové a zlepšit mládeže neštovice a jizva.


  Vlastní pozorování a


  1, tvář na kůži se objeví tmavě, když potopili, nažloutlé nebo lokty, kolena a další místa, když je to jasné kůže barevnou hloubku, nadržený by mohla být posílena. 2, způsobené suché, nikoli nadržená tlustá způsobené suché kůže vloček, po exfoliates a pak si na ochranu, absorpce pro lepší výsledky.


  Za zvláštních okolností, nejprve vyhazování nadržený


  1, účelem péče o pokožku je podporovat rychlé absorpce výrobků péče o kůži, tak před bělení péči, potřebuje Odlupování.


  2, než odstranění jizvu, měli byste první Exfoliating.


  3, žádný zánět akné, některé nadržený způsobené trombózou a proto potřebuje zvláštní jasné pokožku.


  4, že tělo Tan opálení než otřete opalovací krém, exfoliates.


  Suché kůže: suchá kůže, epidermální keratinocytes metabolismus pomalé. Doporučené exfoliates 1 krát za měsíc.


  Olejovitý kůže: kůže oleje, cutin hyperplazie hrubý a silné a trvá na žlutou, barva je tmavě olejovitý vzhled. Doporučené odlupování lze často, můžete odebrat 1 x týdně.


  Smíšené kůže: subregionální exfoliates. Doporučené oleje mnoho kapel 1 x týdně; suché kapely liangzhisanzhou 1 krát. Normální neutrální kůže: podle části potřebné, může být kontakt. Citlivá pokožka: Exfoliating se nedoporučuje. (Timor, dynastie Čching)


  Endokrinní zhubnout


  USA Seznamka endokrinní regulace mezinárodního řetězce ztráta hmotnosti centrum nedávno zahájila nové metody ztráty hmotnosti. Podle mezinárodní řetězec Ztráta hmotnosti centrum v starosti schůzky, prohry hmotnosti pomocí Japan Kyoto University Osaka University výzkumné výsledky a, prostřednictvím nařízení endokrinní, Inhibující SLP, stimulovat hmotnostní ztráty faktory růstu a tím snížit objem tukové buňky, tlustý snadné nahromadění takové části jako pasu, břicho, paže, stehna tuku ztrácet váhu.


  Říká se, že, vzhledem k tomu, že Spojené státy Seznamka po úbytek váhy Center představil tento způsob hubnutí, obdržel desetitisíce lidí, je nyní zapsaných v zacházení ztráta hmotnosti spotřebitelů v nekonečný proud.