Dovoz značkové parfémy kosmetika-name výrobků péče o pleť make-up dárky velkoobchodních prodejen šperků boutique


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429

http://www.perfume.com.tw/english/

Jyi plic je Tchaj-wan založené distributorem velkoobchodu značkou kosmetika, parfémy & dárkové sady obchodu & export do specializovaných obchodů, supermarkety nebo maloobchodních prodejen. Jsme vyhrazenou v vám nabídne široký výběr originální značek ze všech koutů světa. Naše společnost nabízí kompletní sortiment nejvíce stupnice nahoru a ostří výrobků, které zahrnuje parfém parfémy, parfémy pánské perfume、women perfume、mini, péče o pokožku, kosmetické, barva kosmetika, parfémy dárkové sady, kožní péči o dárkové sady, kosmetické gif sady, péči o vlasy, stylu výrobky, péči o tělo, lázně a tělo příslušenství, make-up příslušenství, barva kosmetiky příslušenství, módní ozdoby, dárkové sady, luxusní výrobky, japonský chuť výrobků atd.
Vývozní / Velkoobchod obchodní
Na základě různých kanálů, naši zákazníci mohli rozdělit do dvou kategorií, fyzické (tradiční) a virtual (nově) kanál. Tradiční kanál se skládá z obchodníka, velkoobchodník, kůže, vlasy a tělo péče původní instalace dovozní, Franchisové úložiště, chain store, dekorace corporation, dar corporation, obchodní dům, distributora a přímý prodej. V druhé ruce virtuální kanál je prostřednictvím velkoobchodu s online shopping mall.
V zásadě jsou dva typy našich klíčových zákazníků další menší velkoobchodníků a fyzických úložištích. A vzhledem k různé obchodní objemy obchodování postavy nebo dlouhodobé vztahy spolupráce, by velkoobchodní ceny v těchto dva typy zákazníků.

Naše produkty pocházejí z úvěruschopná vyrábí, agentů nebo obchodní partnery s cílem zajistit jakost produktů a vyhnout se padělky. Nejprodávanější vysoce kvalitní produkty a konkurenční cena jsou naše vlastnosti; tedy Vítejte bratrstvo nebo všech obchodů a povolání, které na našich zákazníků nebo Dejte nám nějaké avíz. Děkuju!

Zavolejte prosím naše kanceláře pro další informace. E-mail
Tel: 886-6-2820480, 2822432, 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
Otevírací doba: AM10:00 ~ PM7:00 (dva dny z každé dva týdny)
Adresa: No.403-2, Okres Tchaj-nan Dawu St., Yongkang City, 710, Tchaj-wan (R.O.C.)

http://www.perfume.com.tw/english/

https://lungjyi.com/
 

neděle 26. října 2008

Jak lidé různého kůže make-up?



Jak lidé různého kůže make-up?

Make-up neutrální neutrální kůže, kůže, akné, jemné linky a rušení na každém make-up metoda může být použita, ale základní make-up metoda je nejvhodnější. Výrobky pro péči o pleť a nadace jsou vybrány pro neutrální kůže výrobků. Základní péče o pleť, tváří v tvář pohladit vrstvu hydratační krém a pak správné množství krém aplikovat na celý obličej s celulózy, čirá kapalina kapalina základem rovnoměrně na obličej a poté nafouknout střílel na medu prášek, červená třída, oční stíny, prášek na plnění jasných očí, opětovné použití červenou rtěnku, kartáč na růžovém rouge.

Mastná pleť make-up pleť dává pocit mastné, make-up tipy pro zobrazení osvěžující pocit maximálního zaměření. Základní péče o pleť, nejprve střílet na konvergenci make-up vody, minimalizaci používání emulze. Nadace makeup výběr dodávek světla, použije na čelo, nos a další díly, aby se bránit vylučování olejů a tuků. Vyberte základy, čerstvé prášek základem je vhodnější než kapalná nadace. Prášek Nadace rovnoměrně na tvář centra směrem ven. Aby se předešlo make-up způsobené vylučování olejů a tuků, je možné nastříkat na vzniku vlhkosti krém rozpouští v pokožce. Oční stíny můžete vybrat skloubit vlastnosti a strukturu měkkého prachového typu, z červené rtěnky použít matný, plně prokázala zralost žen, mastná pleť mají tendenci dávat lepkavý pocit, malované rouge použít šedou smysl čerstvé typu.

Make-up suchou pleť suchou pokožku, není snadné na make-up, takže tam bude vlhkost pocit kosmetiky do kůže je zaměřit se na její make-up. Základní péče o pleť může být pokryta velkým množstvím vlhkosti krém a emulze. Zejména v okolí oka, než suché webu mohou vybrat podstatu připravit rub, a pak od středu obličeje k vnějším nadace pomlouvačné krém, a pak potažené dostatečným množstvím prachu, ale maloval moc, jinak by to být suchá kůže; zvláště citlivé na popraskané rty, před vrstvou rtěnky, přidejte vrstvu rtěnky rty a trvalé vlhkosti; rouge výběr emulze-jako vlhkost, tenké a rovnoměrné kvetoucí otevřené.

Smíšenou pleť make-up obličeje T plocha má často mastnou pleť, ale tváře a kolem očí jsou často suché, kůže mnoho lidí ze smíšených typů, zejména mastné a suché mezera je příliš velká, není tak chytrý make-up techniky, jsou často snadno na make-up nebo snadná Tuozhuang. Základní péče o pleť, make-up voda střílel na obličeji, a pak hydratační emulze použita v sušších částech, jako je okolí očí. Olejové části jsou potaženy s malým množstvím, na tekuté nadace, maloval jej tváří v tvář suchým mopem houba, čelo, nos, ústa, čtyři týdny, naučit se vylučování přebytečného oleje, kartáč na měkké hnědé oční stín. poskytuje přirozený a krásný dojem, rty jsou obzvláště citlivé na suché a balzám na rty by měly být použity, a pak potažena lehce mastnou textury rtěnky, tvář, jemně potřete rouge, aby obličej vypadat svěže a čistě.

wholesale perfume
perfume wholesale

  1. http://www.perfume.com.tw/tw/
  2. wholesale skincare
  3. skincare wholesale





1 komentář:

brandfragrances řekl(a)...

Podle různých ročních období na péči o pleť?


  Jarní den postupné rozšíření, teplota narůstala a sluníčko zvýšení metabolismu kůže se stává aktivní a sekreční produkt ovčích mazových žláz a potní žlázy mají také stávají stále častější. Brzy na jaře teploty rozmarný, někdy obtížné vyrovnat se s touto změnou, více sebum a metabolity kůže akumulovat v povrchu kůže, prach, bakteriální adheze, adheze s okolním světem, způsobují kožní vyrážka, náchylných k akné nebo Uher. Jarní pyl, květy, spadající z oblohu plnou přírodní létání, způsobila alergické kožní reakce, erytémů a tak dále. Proto na jaře by měl neprodleně odstranit obličejové špíny, použít odmašťovací schopnost silné očista agentů, snížit výši nutriční smetany potažené, udržet metabolismus se mozků z. Kůži chladné a suché po zimě povrch tvoří kůra tlusté Chcípni, na jaře by snadno mohlo způsobit kožní alergii. Jarní kůže údržba: Údržba den, ráno pomocí čisté krém Jie povrch, s čistou make-up vody další Jie kůže, činí kůže světlé chladné čisté a hodnota pH úprava kůže, hladké kůže byla pružná a otřel si Shang anti-Sun koeficient 8 ~ 15 krém anti-Sun den; v noci údržby, povrchu Hou Jia potažené Shang podstatu smetany nebo noční krém, péče o pokožku nejlepší čas je 22 bodů do 2 hodin ráno, to během by měl mít dobrý spánek.


  Horké léto podnebí, potní žlázy a Deanniny sekrece silné, pot a sebum sekrece, kůže je olejnatý, kožní povrch pH hodnota se raději kapky odporu alkalické, kůže, snadno vyrábět různé Kožní léze, společné ekzém, akné a tak dále. Léto v slunci, silný UV záření způsobuje kůži spálit, způsobit zvýšení kožní pigment, tmavé, způsobuje pih a urychlí stárnutí kůže, Zesílení kůže, surové, ztráta elasticity, vážné i bude Rakovina kůže. Letní péče o pokožku se zaměřuje na ochranu a opravy kůže. Sun bloku ochrana je nezbytné poznámku, ale také zaměřit se na vlhkosti. Předtím, než by měla jít částí kůže vystavené slunečnímu nebo krém, vyberte krém SPF 15 ~ 30 den smetana, oči vrhaly kolem vyhrazené oční krém slunce. Venku by mělo přinést slaměné klobouky, slunečníky a sluneční brýle, blokování ultrafialových paprsků. Horké počasí v létě je příliš suchý, snadné, kůže ztrácí vlhkost, zvláčňujícími potravu krém na holých částí kůže, doplnit vlhkosti, udržuje na kůži vlhký vzduch. Letní kůže zranitelné, měla by být opraven včas, každou noc po čištění, plácání tvář vodou slabé kyseliny make-up, kůže hodnota pH, potlačení sekrece sebum a potní žlázy a pak rozmazané s účinkem nutriční smetany. Pokud váš obličej nebo oči oteklé spálení od slunce, slunce, by měly použít ledové vody nebo led okurka obložení.


  Podzimní podnebí je suché, nevezmete vlhkost kůže, je snížena sebum sekrece, kůže se stane více suché. Vzhledy po letní slunce slunci, barvu pleti žlutá, tmavá, ponurý. Den po čištění, živný Shui Pai make-up a pak rozmazané zvláčňujícími emulze, potažená bílým nutriční smetany. Pokud se během dne by měl používat opalovací krém SPF 8 ~ 15 den smetany.


  V zimě je studená, produkt ovčích mazových žláz, potní žlázy sekreční rozsah, nedostatek vlhkosti kůže, v kombinaci s studené stimul, póry kůže psychiatr, krevní oběh, kůže ztrácí udržuje při životě suché zmrzlé, kůže odpor odmítnout. Předtím, než si umyj si obličej každý den, s teplou vodou s micro červenou tváří v tvář, zvýšit teplotu pokožky, urychlit krevního oběhu, s čistou kůži studenou smetanou vlhkosti a silný a jemně masírovat 3-5 minut a pak použijte teplé vody NET. Po čištění obličeje, přidejte nutriční složení vody výstřel, nutriční emulze, konečně vybarvený ropy intenzivní smetany.