Dovoz značkové parfémy kosmetika-name výrobků péče o pleť make-up dárky velkoobchodních prodejen šperků boutique


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429

http://www.perfume.com.tw/english/

Jyi plic je Tchaj-wan založené distributorem velkoobchodu značkou kosmetika, parfémy & dárkové sady obchodu & export do specializovaných obchodů, supermarkety nebo maloobchodních prodejen. Jsme vyhrazenou v vám nabídne široký výběr originální značek ze všech koutů světa. Naše společnost nabízí kompletní sortiment nejvíce stupnice nahoru a ostří výrobků, které zahrnuje parfém parfémy, parfémy pánské perfume、women perfume、mini, péče o pokožku, kosmetické, barva kosmetika, parfémy dárkové sady, kožní péči o dárkové sady, kosmetické gif sady, péči o vlasy, stylu výrobky, péči o tělo, lázně a tělo příslušenství, make-up příslušenství, barva kosmetiky příslušenství, módní ozdoby, dárkové sady, luxusní výrobky, japonský chuť výrobků atd.
Vývozní / Velkoobchod obchodní
Na základě různých kanálů, naši zákazníci mohli rozdělit do dvou kategorií, fyzické (tradiční) a virtual (nově) kanál. Tradiční kanál se skládá z obchodníka, velkoobchodník, kůže, vlasy a tělo péče původní instalace dovozní, Franchisové úložiště, chain store, dekorace corporation, dar corporation, obchodní dům, distributora a přímý prodej. V druhé ruce virtuální kanál je prostřednictvím velkoobchodu s online shopping mall.
V zásadě jsou dva typy našich klíčových zákazníků další menší velkoobchodníků a fyzických úložištích. A vzhledem k různé obchodní objemy obchodování postavy nebo dlouhodobé vztahy spolupráce, by velkoobchodní ceny v těchto dva typy zákazníků.

Naše produkty pocházejí z úvěruschopná vyrábí, agentů nebo obchodní partnery s cílem zajistit jakost produktů a vyhnout se padělky. Nejprodávanější vysoce kvalitní produkty a konkurenční cena jsou naše vlastnosti; tedy Vítejte bratrstvo nebo všech obchodů a povolání, které na našich zákazníků nebo Dejte nám nějaké avíz. Děkuju!

Zavolejte prosím naše kanceláře pro další informace. E-mail
Tel: 886-6-2820480, 2822432, 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
Otevírací doba: AM10:00 ~ PM7:00 (dva dny z každé dva týdny)
Adresa: No.403-2, Okres Tchaj-nan Dawu St., Yongkang City, 710, Tchaj-wan (R.O.C.)

http://www.perfume.com.tw/english/

https://lungjyi.com/
 

neděle 26. října 2008

Jak vybrat kosmetiku?



Jak vybrat kosmetiku?

Existuje spousta lidí neví, složky kosmetiky, mají tendenci vybrat kosmetiku, první zaměření je jeho vůně. I když vůně je velmi důležité, ale důležitější je, že kvalita kosmetiky, protože špatná kvalita kosmetiky, s největší pravděpodobností k poškození kůže. Správný výběr kosmetiky by měly věnovat pozornost následujícímu:

Vyberte kosmetika nejprve věnovat pozornost tomu, zda inspekční certifikát a zdraví dovolí. Všimněte si, že datum výroby kosmetiky. Obecně platí, pasta, smetana, med výrobky jsou lemovány pokud možno v továrně roku na rok a půl dojdou. Pozorně si přečtěte návod, dávejte pozor na využití metod a preventivních opatřeních.

Záleží na barvě kosmetického výběru kosmetiky světlé, a našel se barva nebo barvy červené, černé, zelené, viditelné formy nebo tmavší, která se přidává do vypršela produkty nebo výrobní pigment nemohou být použity. Jako je například vzhled zákalu, odlučovače vody, nebo floc, můžete vložit smršťování, praskliny, nelze použít více.

Kosmetika vůně elegantní, svěží, ale ne ostrá vůně, chuť a zápach nelze použít.

Kosmetické požadavky a podrobnou strukturu, protože struktura je jemnější, tím vyšší je její přilnavost na kůži, oděrky na kůži je přirozeně vhodné. Následující část popisuje typy běžně používaných metod identifikace kosmetických prostředků:

Emulze v emulzi, jako kosmetiku, nejdůležitější je dávat pozor na dobré emulgace, dobrá kvalita s jasným leskem;, lesklý tmavě špatný, je třeba pečlivě rozlišovat.

Konvergence na make-up vody je zcela transparentní, jako při volbě, kdy se věnovala zvláštní pozornost podívat se do lahví, zda je transparentnost normální a neměl vyvolat, pokud je neprůhledné, to nedokázalo.

Cream kosmetika v kosmetice, které s nejrozsáhlejší z denní krém, noční krém, krém, bez ohledu na jakéhokoliv věku, kteří mají potřebu. Rým produktů péče o pleť, vypadají bílé a světlé, svěží vůně, a naopak, pokud je špatná kvalita jeho zdánlivě bezútěšný jednotvárný, oblačno vůně, soud necítí pohodlně, ale drsný pocit. Proto buďte opatrní, když se rozhodnete vyzkoušet, můžete cítit kvalitu nebo nižší.

Letní kosmetika jsou obvykle často Mohan, přidávat spoustu emulgátoru a jeho přídavky, aby se zabránilo make-up. Od tohoto okamžiku můžeme pozorovat, že letní kosmetika na větší riziko odhalení, před použitím "kontaktní zkušební metody před použitím, výsledek je negativní, pozitivní by neměl být používán.

  1. la prairie
  2. clinique
  3. kose
  4. sofina
  5. guerlain
  6. senka avene neuve

1 komentář:

brandfragrances řekl(a)...

Smetana maska houba látku bahenní maska


  Zimní kůži mají obvykle nedostatkem hrozné vody, zvláčňujícími péče o pokožku, ale nejdůležitější aspekty, zatímco hydrating efekt masky v tomto ohledu ale první třídou. Když vaše obličejové masky vlhký obklad na obličeji, maska materiály začal pomalu prodyšný kůže a kůže a vnější vzduch štíty, což umožňuje nejen vodu pomalu do rohovitou kůží, ale brzy také zabránit ztrátě vlhkosti ve filmu. Mokré obličejové masky s tváří a zůstaňte nějakou dobu hluboké buněk v kolagenu ve vlhkém prostředí plné absorpci vlhkosti a použila a nutriční složení hluboké proniknutí do kůže. Ve stejné době rozšiřování kapiláry, zvyšuje krevní microcirculation, výrazně přispěje k povrchu membrány buněčné výživy nebo účinnosti v používání látky a příjmu. Tímto způsobem kůže bude měkký, pružnější, samozřejmě, můžete dosáhnout dobrých použila efekt.


  Pro kůži zvláčňujícími pak, který hydrating maskovat účinky víc?


  Obecné bláto krém hydrating maska a bavlněné látky masku, bláto vložit typ masky mohou být velmi účinné na změkčení blokování ztvrdlé sebum v pórech, čelí černá, akné je snadné se. Nesmí obsahovat zvláštní absorbuje olej složení bláta sádrové masky na, použít suché a olejovitý vzhled. Ale v výběr, je nejlepší vybrat si suidiao s použitím práškové produkty snížit konzervanty využití otevřené balení výrobků a riziko kontaminace bakteriemi.


  Houba látku masky, je využívání texturou bavlny bucheng podporující vysoké koncentrace kožní péči ingredience emulze, mohou být připojeny k celý obličej. Od snadno řídit komponenty a může být přidán v různých živin, zvýšené množství účinné kůže péče složka v kůži permeační a pronikání hloubku a schopné reagovat rychle a účinně změnit obsah vody kůže, velmi snadné používání. Nepřetržité užívání je obvykle pět dní intenzivní péče, dokáže optimálně vyšplhal na kůži.


  Proto z mokré, efekt masky látku houba je lepší, ale bavlněnou látkou masku nebo trhat hluboký efekt než bláto vložit loupání masku. Pokud chcete dosáhnout rovněž cíl čisté, pak bláta. smetana maska není špatné, ale když zvolíte věnovat pozornost zda přidá vlhkosti genu a bohaté na živiny a pokud neexistuje žádné podráždění kůže na kůži, identifikace.