Dovoz značkové parfémy kosmetika-name výrobků péče o pleť make-up dárky velkoobchodních prodejen šperků boutique


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429

http://www.perfume.com.tw/english/

Jyi plic je Tchaj-wan založené distributorem velkoobchodu značkou kosmetika, parfémy & dárkové sady obchodu & export do specializovaných obchodů, supermarkety nebo maloobchodních prodejen. Jsme vyhrazenou v vám nabídne široký výběr originální značek ze všech koutů světa. Naše společnost nabízí kompletní sortiment nejvíce stupnice nahoru a ostří výrobků, které zahrnuje parfém parfémy, parfémy pánské perfume、women perfume、mini, péče o pokožku, kosmetické, barva kosmetika, parfémy dárkové sady, kožní péči o dárkové sady, kosmetické gif sady, péči o vlasy, stylu výrobky, péči o tělo, lázně a tělo příslušenství, make-up příslušenství, barva kosmetiky příslušenství, módní ozdoby, dárkové sady, luxusní výrobky, japonský chuť výrobků atd.
Vývozní / Velkoobchod obchodní
Na základě různých kanálů, naši zákazníci mohli rozdělit do dvou kategorií, fyzické (tradiční) a virtual (nově) kanál. Tradiční kanál se skládá z obchodníka, velkoobchodník, kůže, vlasy a tělo péče původní instalace dovozní, Franchisové úložiště, chain store, dekorace corporation, dar corporation, obchodní dům, distributora a přímý prodej. V druhé ruce virtuální kanál je prostřednictvím velkoobchodu s online shopping mall.
V zásadě jsou dva typy našich klíčových zákazníků další menší velkoobchodníků a fyzických úložištích. A vzhledem k různé obchodní objemy obchodování postavy nebo dlouhodobé vztahy spolupráce, by velkoobchodní ceny v těchto dva typy zákazníků.

Naše produkty pocházejí z úvěruschopná vyrábí, agentů nebo obchodní partnery s cílem zajistit jakost produktů a vyhnout se padělky. Nejprodávanější vysoce kvalitní produkty a konkurenční cena jsou naše vlastnosti; tedy Vítejte bratrstvo nebo všech obchodů a povolání, které na našich zákazníků nebo Dejte nám nějaké avíz. Děkuju!

Zavolejte prosím naše kanceláře pro další informace. E-mail
Tel: 886-6-2820480, 2822432, 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
Otevírací doba: AM10:00 ~ PM7:00 (dva dny z každé dva týdny)
Adresa: No.403-2, Okres Tchaj-nan Dawu St., Yongkang City, 710, Tchaj-wan (R.O.C.)

http://www.perfume.com.tw/english/

https://lungjyi.com/
 

čtvrtek 6. listopadu 2008

Parfémy použití


Parfémy použití

Tip: osobní kontakt

Parfémy přímý kontakt s kůží,
Tělesné teplo bude vůně plná transpirace, atraktivnější.

Tip druhý: malé množství více

Jednotná a slabé aroma, přinesl Ruoyouruowu mlhavý krásu, uši, v loketní jamce uvnitř kolena je dobrý v používání kadidla.

Tip, poslouchat Hong jazyce

Parfémy jazyk a charakter, každý parfém má svou vlastní jedinečnou chuť. "Jed" je broskev parfémy, sexy, okouzlující, a rozmanité, okouzlující, "Duna" je svěží přírodní vůně zeleně, vyfukování dech života, jako např. země u modrého moře a nebe; "opium" je klasický neutrální aroma, nastavit muže chytrý, vyzrálý zdarma a snadno a ženská vůně v jednom, tiše vyzařuje láska nikdy nevyblednou.

Tip čtyři: podle časových změn

Množství parfému ve spojení s sezónní. Na krásného dne, parfém než dnů nízké teploty, husté nebo vlhké deštivé dny, parfém, než trvalé konvergence. Kromě toho, na jaře je vhodnější, aby utišil průchod nějaké chuti, v létě je nejlépe použít světlo a osvěžující chuť Chief, zima může být vybrán pro zahřátí, silný parfém.

Tip č. 5: splnění životního prostředí

Jako je móda, parfémy hrát Hongyuntuoyue účinek, a tak různá prostředí je třeba použít jiný parfém. Práce s parfémem by měla být lehká a elegantní, může večeři nebo večírek si vybrat silný parfém. Flakony musí nést jasné způsobeno malou, pokovování, rtěnky a parfémy lahví vhodných pro krásnou a elegantní módy, křišťálově čisté sklo, vhodné pro běžné nošení.

Tip: sladké se snem

Parfémy vůně, jako je stejné klidu a uklidnit ducha roli růže, pomerančový květ, levandule, jasmín, atd. jsou vynikající hypnotický účinek rostliny jako hlavní surovina pro výrobu parfémů, kapající tři kapky v horní části nohou a zápěstí nebo uši a pak jít spát, aby vaše sny více sladká.


  1. sofina
  2. guerlain
  3. senka avene neuve
  4. biore
  5. za
  6. kissme


品牌
全家福
品名
笑臉圖茶壺_生活精品
存貨  有
規格/說明
150 $ 300                                  
產品說明:                                  
用顏色區別,在家裡就不怕拿錯,用到別人的杯子囉!  
銷售類型
Wholesale


【品牌故事】

素來擁有「保養世家」美名的ELIZABETH ARDEN,其創辦人是加拿大出生的Florence Nightingale Graham小姐,她原本是個護士,1908一個人到紐約發展。一開始在藥廠當會計,1910年在紐約開設第一家紅門沙龍。
她在事業發展初期替自己取名叫作ELIZABETH ARDEN,據說是二本她最喜愛的書得到的靈感。紅門沙龍生意興隆,當時人家稱她「神奇小婦人」。她憑藉愛美的本能,還有創業勇氣及精準的判斷力,從一家美容
沙龍到全球廣佈的銷售網,推出各款彩妝及保養品。

ELIZABETH ARDEN在1966年過逝,其品牌及公司在1971年被一家製藥廠併購,1987被Faberge收購,1989年被荷蘭Unilever收購,接手後推出第一支女性香水「紅門」,後來陸續推出年輕定位的向日葵香水、真愛香
水、都會風格的第五大道香水等。這幾年努力試圖擺脫過去「高齡」感覺,更換新代言人凱薩琳麗塔瓊斯Catherine Zeta Jones,同時更新產品包裝,帶給消費者耳目一新的形象。

Jak udělat vůni poslední celý den? Spray parfémy je tak trochu jejich vlastní praxi nebo zobrazit vstřícný krok vůči ostatním, tak kdekoliv vyzařuje čistý, atraktivní vůni. Ale často nosí parfémy má ustaraný, že parfém velmi snadné odpařování potu a vzduch postupně ztráty! Nyní malé tajemství pro každého, Před dalším stříkací parfému stojí za to vyzkoušet, bude to dělat (a lidé kolem vás) můžete nyní čerstvé a trvalé aromatickou chuť. Nepoužívejte, aby se zabránilo zápach mýdla vykoupat nebo umýt ruce, protože jeho cílem je - odstranit všechny chuť. Ať už si třít více vašich parfému, bude chuť kryt, takže pokud chcete trvalé vůni, nejlépe použít stejné parfém značky mýdla koupat. Skin hydratační umožňuje chuť často odolnější Oh! Noste parfém nejlépe použít, vůně mléko otřete celé tělo nebo použít parfém, který chcete třít krém na základě výběrového řízení navlhčit kůži, aby mohli parfému pevně zamčené, aby se zabránilo, že rychle se vypařuje. Nebo zkuste parfém třít v dolní části těla. Protože teplo je vždy stoupat, chuť je stejný důvod můžeme dokázat, třít parfém v sukních, koleno zadní straně nebo kotníku, spíše než v krku nebo ramen, můžete nechat vůně vydrží po celý den.

  1. Shiseido Perfumes
  2. Loewe Perfumes
  3. Burberry Fragrance
  4. Dior Fragrance
  5. Chanel Fragrance
  6. Lancome Perfume

1 komentář:

brandfragrances řekl(a)...

Tlusté lidi měli jíst maso?


  V obecné, obézní lidé, je dobré k jídlu, nebo čerstvé maso. Proto tvoří, chtít jíst maso, se bojí jíst maso rozpolcenost, neboť se obávají, že jíst maso bude mít tělo více tuku. Tlustý lidé jsou také vhodné jíst maso. Tučné maso je vhodnější pro spotřebu následující:


  Králičí maso králičí maso odlišné od obecného složení maso zvířat, která je charakterizována: obsahuje bílkoviny více 21,5 gramů proteinů na sto gramů králičího masa; méně tučný 0,4 gramů na sto gramů pouze; ty s bohatství lecitin; s méně cholesterolu, mg cholesterolu jen 83 na sto gramů. Protože králičí maso obsahuje bílkoviny a vyšší Nutriční hodnota, méně tuku, jsou tlusté lidi dobré maso.


  Nutriční hodnota hovězího masa po králičího masa, je také vhodný pro tlusté lidi jíst maso. Více než 20 gramů proteinů na sto gramů hovězího masa, hovězího bílkovin obsahuje nezbytné aminokyseliny jsou více, ale s nízkou tuku a cholesterolu, tedy zejména vhodné pro tlusté lidi, cévní a srdeční onemocnění a cukrovky a hypertenze, cévní skleróze pacientů jíst střídmě.


  Rybí generál dobytka maso tuku nasycených mastných kyselin, tuky obsahující více nenasycených mastných kyselin a ryby, s velmi dobré účinky cholesterolu. Takže tlusté lidi jíst ryby, lépe, jak se vyhnout obezity a zabránit vzniku ateroskleróza a ischemické choroby srdeční.


  Kuřecí maso obsahující až 23,3 gramů proteinů na sto gramů, obsah tuku pouze 1,2 gramů, je mnohem nižší než masa hospodářských zvířat. Proto, vzhledem k nějaký kuře nikoli pouze dobré pro lidské zdraví a příčinou obezity.


  Tenké tenké vepřového masa obsahující bílkoviny, na sto gramů může být tak vysoko, jak 29 gramů na sto gramů tuku 6 g, ale poté, co byl uvařen dušené maso, také snížení obsahu tuku, tedy, jsou vhodnější pro fat lidé jedí.