Dovoz značkové parfémy kosmetika-name výrobků péče o pleť make-up dárky velkoobchodních prodejen šperků boutique


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429

http://www.perfume.com.tw/english/

Jyi plic je Tchaj-wan založené distributorem velkoobchodu značkou kosmetika, parfémy & dárkové sady obchodu & export do specializovaných obchodů, supermarkety nebo maloobchodních prodejen. Jsme vyhrazenou v vám nabídne široký výběr originální značek ze všech koutů světa. Naše společnost nabízí kompletní sortiment nejvíce stupnice nahoru a ostří výrobků, které zahrnuje parfém parfémy, parfémy pánské perfume、women perfume、mini, péče o pokožku, kosmetické, barva kosmetika, parfémy dárkové sady, kožní péči o dárkové sady, kosmetické gif sady, péči o vlasy, stylu výrobky, péči o tělo, lázně a tělo příslušenství, make-up příslušenství, barva kosmetiky příslušenství, módní ozdoby, dárkové sady, luxusní výrobky, japonský chuť výrobků atd.
Vývozní / Velkoobchod obchodní
Na základě různých kanálů, naši zákazníci mohli rozdělit do dvou kategorií, fyzické (tradiční) a virtual (nově) kanál. Tradiční kanál se skládá z obchodníka, velkoobchodník, kůže, vlasy a tělo péče původní instalace dovozní, Franchisové úložiště, chain store, dekorace corporation, dar corporation, obchodní dům, distributora a přímý prodej. V druhé ruce virtuální kanál je prostřednictvím velkoobchodu s online shopping mall.
V zásadě jsou dva typy našich klíčových zákazníků další menší velkoobchodníků a fyzických úložištích. A vzhledem k různé obchodní objemy obchodování postavy nebo dlouhodobé vztahy spolupráce, by velkoobchodní ceny v těchto dva typy zákazníků.

Naše produkty pocházejí z úvěruschopná vyrábí, agentů nebo obchodní partnery s cílem zajistit jakost produktů a vyhnout se padělky. Nejprodávanější vysoce kvalitní produkty a konkurenční cena jsou naše vlastnosti; tedy Vítejte bratrstvo nebo všech obchodů a povolání, které na našich zákazníků nebo Dejte nám nějaké avíz. Děkuju!

Zavolejte prosím naše kanceláře pro další informace. E-mail
Tel: 886-6-2820480, 2822432, 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
Otevírací doba: AM10:00 ~ PM7:00 (dva dny z každé dva týdny)
Adresa: No.403-2, Okres Tchaj-nan Dawu St., Yongkang City, 710, Tchaj-wan (R.O.C.)

http://www.perfume.com.tw/english/

https://lungjyi.com/
 

středa 5. listopadu 2008

Jak vybrat parfém?




    Jak vybrat parfém?

    Parfém je každá žena láska kosmetika, parfémy kvalita zaslouží označení, je zvláště důležité.

    Poznámka první ze všech balíčků jsou kompletní, čepice, zda zavřít bez úniku, čistá chuť, bohaté aroma, osvěžující, štiplavý zápach alkoholu a jiných nepříjemných zápach, řešení láhev by měla být transparentní a jasné, bez srážek, zákal, voňavédlouho, stříká na sukně na chuť 7 až 10 dnů, vyberte si příchuť, není osnovat láhev, napište 1 až 2 kapky na hřbetu ruky, dokud se alkohol volatilní poté, co Wen je přesnější. Když vůně vyjde, protože ruce parfému je vytápěn tělesné teploty a skutečného využití stejné, nejlepší koupit parfém ve večerních hodinách, protože pomalé, více citlivé ve večerních hodinách, kdy náš čich ráno a odpoledne, čas nákupu si nevybral příliš mnoho najednou, protože kontinuální zkušební vůně parfému ve výše uvedených tří druhů zmatku, který učiní váš čich a nemůže dosáhnout účelu výběru parfému, nakupují parfémy, ale také dávat pozor na své osobnosti, věk, povolání, koordinace, starší ženy k lehkým parfémem, živé mladé ženy na více bohaté a opojný parfém.

    1. sisley
    2. ysl
    3. bioderma uriage

    1 komentář:

    brandfragrances řekl(a)...

    Jak udržet efekt make-up?


      Dobré make-up, je snadné být ekologické škody na okolní svět, takže kdykoli stanovení make-up je velmi nutné zachovat integritu make-upu. Včasné doplněk make-upu poznámky po několika aspekty: provádí přípravu s sací povrchu olejem papír, výhodné rychle odstranění sekreční povrchu olejem; pokud ne perem obočí, k dispozici mokré zamést dítě dip oční stíny prášek na alternativní; Jet minerální vody v povrchových Shangu, pak s povrchu papíru sání suchých, může místo super kůže vodu; se dělá make-up udržovat více dlouhých, k dispozici běhu kůže krém, plácaček v sušení oddělení, ropa sekreční zvláštní je více oddělení by plácaček super kůže výrobky; plácaček rtěnky na provincie a občas vliv dobré, může nejprve s přirozenou barvu rtěnka plácaček Shang rtu, pak pak se s barevný tah perem lip z lip typ, lemované poslední pouze plácaček Shang distribuce oblečení barva rtěnky Před oční make-up nejprve v vrstvu prášku proti homosexuálům v okamžiku, oční make-up prášek prach klesl prozatím jen zamést, zametal pryč stal, nikoli ukoptěným obličejem a make-upem.