Dovoz značkové parfémy kosmetika-name výrobků péče o pleť make-up dárky velkoobchodních prodejen šperků boutique


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429

http://www.perfume.com.tw/english/

Jyi plic je Tchaj-wan založené distributorem velkoobchodu značkou kosmetika, parfémy & dárkové sady obchodu & export do specializovaných obchodů, supermarkety nebo maloobchodních prodejen. Jsme vyhrazenou v vám nabídne široký výběr originální značek ze všech koutů světa. Naše společnost nabízí kompletní sortiment nejvíce stupnice nahoru a ostří výrobků, které zahrnuje parfém parfémy, parfémy pánské perfume、women perfume、mini, péče o pokožku, kosmetické, barva kosmetika, parfémy dárkové sady, kožní péči o dárkové sady, kosmetické gif sady, péči o vlasy, stylu výrobky, péči o tělo, lázně a tělo příslušenství, make-up příslušenství, barva kosmetiky příslušenství, módní ozdoby, dárkové sady, luxusní výrobky, japonský chuť výrobků atd.
Vývozní / Velkoobchod obchodní
Na základě různých kanálů, naši zákazníci mohli rozdělit do dvou kategorií, fyzické (tradiční) a virtual (nově) kanál. Tradiční kanál se skládá z obchodníka, velkoobchodník, kůže, vlasy a tělo péče původní instalace dovozní, Franchisové úložiště, chain store, dekorace corporation, dar corporation, obchodní dům, distributora a přímý prodej. V druhé ruce virtuální kanál je prostřednictvím velkoobchodu s online shopping mall.
V zásadě jsou dva typy našich klíčových zákazníků další menší velkoobchodníků a fyzických úložištích. A vzhledem k různé obchodní objemy obchodování postavy nebo dlouhodobé vztahy spolupráce, by velkoobchodní ceny v těchto dva typy zákazníků.

Naše produkty pocházejí z úvěruschopná vyrábí, agentů nebo obchodní partnery s cílem zajistit jakost produktů a vyhnout se padělky. Nejprodávanější vysoce kvalitní produkty a konkurenční cena jsou naše vlastnosti; tedy Vítejte bratrstvo nebo všech obchodů a povolání, které na našich zákazníků nebo Dejte nám nějaké avíz. Děkuju!

Zavolejte prosím naše kanceláře pro další informace. E-mail
Tel: 886-6-2820480, 2822432, 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
Otevírací doba: AM10:00 ~ PM7:00 (dva dny z každé dva týdny)
Adresa: No.403-2, Okres Tchaj-nan Dawu St., Yongkang City, 710, Tchaj-wan (R.O.C.)

http://www.perfume.com.tw/english/

https://lungjyi.com/
 

čtvrtek 6. listopadu 2008

Jak zachránit parfém?

Jak zachránit parfém?

Parfémy koření rozpustné v alkoholu dělal, protože koření je sám o sobě snadno změnit, pokud nechcete věnovat pozornost uložení chuť a barvu bude měnit, s výjimkou parfém by měl vzít v úvahu následující aspekty: parfém od slunečního záření, bude to zase déšť, vůně změny špatné, takže musí parfému být umístěn v chladném vnitřní ventilací, parfém používat a dotáhněte víko, a vyhnout se třepání parfém, parfémy zůstává malé množství, by měly být umístěny v malé lahvičce, nebo pokračovat dát skleněnou kouli vyhnat vzduch parfém plný kontejnerový přístav, a spustit ve dvou až třech měsících je vhodné.









【BOSS 電光動感男性香水 90mlv】

◆ 木質花香調
◆ 充滿能量的男性魅力
香水調性:木質花香調
前調:伯爵紅茶、小荳蔻、苦橙
中調:桃木精華、紫羅蘭葉、雪松葉
基調:廣藿香、維提味香草、白雪松、檀香、祕魯香膠(祕魯鳳仙花樹液)、麂皮

瓶身設計兼具雅致與現代的簡潔感—BOSS In Motion 動感系列的圓形瓶身結合鉻合金的顏色,反映出氣味蘊含著充滿能量的男性魅力。
藍色線條反映從香水精髓中所散發出來如同電力一般的強烈能量。外包裝設計是優雅的一體成型。
印刷在金屬紙上的是極為特殊的銀藍色對比 — 呈現出真正男子氣概和流動的動態感。 Parfémy pro zobrazení vaše nadšení a zábavu Někteří lidé říkají, "Scent of a Woman", no Vůně ženy, jako květina bez vůně, květiny plastových květin. Viditelné, vůně má blízký vztah se ženou. Různé úrovně, různé temperamenty, různé hobby lidé, vzhledem ke své odlišné osobnosti a preference pro určité vůně vůně. Takže, žena zvolena vůni přidat své vlastní kouzlo, a zároveň je předvést svou vášeň a zábavu. Extroverti ženu: Nadšení dobrý tah, akt rychlé a efektivní, než oblíbené vůně s citrusovou příchutí, Avon 怡 sen pěší korálky a parfém zeleně Rollerball parfém, lehká citrusovou vůni si pamatuji, že pulzující mládí. Introvertní žena: Ticho z mála slov, honba za vlastním projevu osobnosti a liberalizace. Preference s tajemným, ušlechtilou orientální vůně, Avon chi nevyzdobený Korea chutí, Blue Diamond Lady rollerball parfému, fúze květinové a pižma, tak špatné řeči více zobrazit plachý okouzlující. Sentimentální žena: Lyrické, soucitný, zahřívají pokles výkonu novosti, módní drahá. Oblíbený květinově-ovocná vůně, sledovat módní trend, Avon nový Mengdie Kolín nad Rýnem, aby vás v Splendour elegantní, lehce složit čerstvé a nekonečné změny v snění. Cílevědomá žena: Oblíbený výkon kvality života zábavy, elegantní, jemná a dokonalá umění realm rafinované vůně, Avon Blue Dream Mini cologne obsahuje klidném santalovou kadidlo, silnou vůlí Yu výrazně elegantní styl.

perfume wholesale

1 komentář:

brandfragrances řekl(a)...

Korekce deformace zubů?


  Zuby znetvoření patří malé přední zub korun, přední zuby řídké, tygří zuby, někdejší koruny chybný nebo poškozený přední zuby dojemné, "den" a tak dále.


  Přední zuby příliš malá přední zub koruny, koruna je malé nebo kuželová, smál se Rosa je nevzhledného zub. Zuby má nyní velmi dobrým způsobem, jak opravit, oprava a zuby moudrosti barvy, krásu a eleganci. Je metoda opravy: bude to broušení řezných malé korun odpovídajícím způsobem pozměněna, takže zčernalá koruna, pak pokryté vrstvou na kovových koruna porcelánu nebo kompozitní pryskyřice. Tato oprava a normální zub tvar a barvu přírodních zubů, mohou lépe hrát jejich masticatory funkce.


  Přední zuby řídké zuby řídké prevence by měla začít s dětmi. Mladých lidí přední zuby řídké, dostupné opravy dvěma způsoby: jeden je naladit do barvy s přírodních zubů Kompozitní pryskyřice, korun zvýšila a opravené mezery; druhý je přední zuby a zuby blíž k odstranění malé mezery, tak že 1 ~ 2 místa na zvýšené a s vyměnitelné částečná zubní protéza nebo pevné částečná zubní protéza opravit mezery. Opravy zubních nemocnice může udělat.


  Tygří zuby protože tygří zuby může ovlivnit činnost rtu a vzhled, někteří lidé budou vytáhl. Vytáhl po tygrovi zuby, obličejové necitlivost ústa se objeví na kolaps, nasolabial prohloubilo, pokles v obličeji plnosti, vykreslování laotai, čímž ovlivní celý obličej ve Spojených státech. Tedy odstranit tygří zubů s opatrností. Pro udržení obličejové plnosti, Ortodontická léčba mohou být použity metody, vzadu na extrakci zubu zuby, tygra nebo broušení malých a pak tygří zuby tlačí nebo tahání na normální poloze. Tímto způsobem projeví 2-6 měsíců než tygr zuby extrakce dobré.


  Někdejší koruny traumatu, zubnímu kazu nebo nesprávný způsob si čistit zuby, může způsobit deformace zubů, nebo ve tvaru klínu vady zuby koruny a krk hluboko, což ovlivní nejen vzhled, a některé jsou stále ještě zima a tepla stimulovat bolest může dojít (dentin přecitlivělosti), pulpitis, abscess sklípky atd. Proto by měl být včas opraven kdy koruna roztrhané. Aktuální opravy kompozitní pryskyřice materiály, opravy a zuby moudrosti jsou podobné a nikdy poskvrněním. Pouze tehdy, je-li reziduální kořenový adresář zuby, to vytáhl není náhodně, použití kořene zubu, pevná zubní protézy, zubní nosí falešný zuby po účinky lépe.


  Dotek zuby porušena v práce, sport, vojenského výcviku nebo pass, někdy dotykový přední zuby polámané, dotek z nehod, způsobil velký vliv na krásu a zubní funkce, došlo k chybě. Tato situace, nepocházejí z polámané zuby a vyhodit, protože existují způsoby, jak se připojit a polámané zuby může zachovat svůj původní tvar zubů. Přestaňte zuby dříve rostlin lépe, ale existují i ze 1 měsíc po úspěšné replantační. Pokud nelze získat nemocniční léčení v čase, polámané zuby nebo upadly zuby může být důkladně myta čistou vodou a uložte ve zředěném nálevu, čekání na lékař přinesl.


  "Dnů" je způsobena vývojové deformace čelisti nebo špatné návyky. To není jen nevzhledné a ovlivňuje žvýkacím a rozvoj. Metoda korekce je nejčastěji používané spotřebiče s sklony desek v asi 6 měsíců až 1 rok. Následuje trakční pružné gumy. A také v chirurgii. Oprava je dokončen, jen málokdy vyrůstají zpět.