Dovoz značkové parfémy kosmetika-name výrobků péče o pleť make-up dárky velkoobchodních prodejen šperků boutique


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429

http://www.perfume.com.tw/english/

Jyi plic je Tchaj-wan založené distributorem velkoobchodu značkou kosmetika, parfémy & dárkové sady obchodu & export do specializovaných obchodů, supermarkety nebo maloobchodních prodejen. Jsme vyhrazenou v vám nabídne široký výběr originální značek ze všech koutů světa. Naše společnost nabízí kompletní sortiment nejvíce stupnice nahoru a ostří výrobků, které zahrnuje parfém parfémy, parfémy pánské perfume、women perfume、mini, péče o pokožku, kosmetické, barva kosmetika, parfémy dárkové sady, kožní péči o dárkové sady, kosmetické gif sady, péči o vlasy, stylu výrobky, péči o tělo, lázně a tělo příslušenství, make-up příslušenství, barva kosmetiky příslušenství, módní ozdoby, dárkové sady, luxusní výrobky, japonský chuť výrobků atd.
Vývozní / Velkoobchod obchodní
Na základě různých kanálů, naši zákazníci mohli rozdělit do dvou kategorií, fyzické (tradiční) a virtual (nově) kanál. Tradiční kanál se skládá z obchodníka, velkoobchodník, kůže, vlasy a tělo péče původní instalace dovozní, Franchisové úložiště, chain store, dekorace corporation, dar corporation, obchodní dům, distributora a přímý prodej. V druhé ruce virtuální kanál je prostřednictvím velkoobchodu s online shopping mall.
V zásadě jsou dva typy našich klíčových zákazníků další menší velkoobchodníků a fyzických úložištích. A vzhledem k různé obchodní objemy obchodování postavy nebo dlouhodobé vztahy spolupráce, by velkoobchodní ceny v těchto dva typy zákazníků.

Naše produkty pocházejí z úvěruschopná vyrábí, agentů nebo obchodní partnery s cílem zajistit jakost produktů a vyhnout se padělky. Nejprodávanější vysoce kvalitní produkty a konkurenční cena jsou naše vlastnosti; tedy Vítejte bratrstvo nebo všech obchodů a povolání, které na našich zákazníků nebo Dejte nám nějaké avíz. Děkuju!

Zavolejte prosím naše kanceláře pro další informace. E-mail
Tel: 886-6-2820480, 2822432, 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
Otevírací doba: AM10:00 ~ PM7:00 (dva dny z každé dva týdny)
Adresa: No.403-2, Okres Tchaj-nan Dawu St., Yongkang City, 710, Tchaj-wan (R.O.C.)

http://www.perfume.com.tw/english/

https://lungjyi.com/
 

čtvrtek 6. listopadu 2008

Jak používat parfém?

Jak používat parfém?

Parfém by měl být posypán na jaké části podle jejich potřeb, preferencí a vlastností. Obecně by měly být posypané parfémy v bití tepny, jako je například tepny krku, ušní tepny, srdce, velké ochromit a podpaží, a zápěstí, atd., mohou využít tepny pulsace, přírodní aroma vyjde. V dolní části těla, jako jsou parfémy, aroma od zdola nahoru nestálé a náchylné k účinkům slunečního záření. Někteří lidé rádi posypeme parfém na kapesník, sukně sliznice, mohou získat stejnou roli. Dávat pozor na následující: použití parfémů a parfémů není sypaná na citlivá na slunce exponovaných částí, jako jsou tváře, je to proto, že vůně koření v některých éterickým olejem získaným z přírodních rostlin, některé z těchto éterickým olejem s obsahem manžela kumarin složky furany s UVA v slunci fotochemická reakce, což vede tváří v tvář zánětu nebo špinění skvrny nepotí snadno, je místo parfému vůni vytvořené ve vůni potu smíšeného ne nepříjemný, peněženky, boty a jiné kožené výrobky, parfémy, vůně obsahuje alkohol bude kožešina ztratila její přírodní lesk, dva kožené chuť lehce v rozporu s vůní, Nestříkejte parfém na perel, zlaté šperky, protože to bude mít vliv na její lesk.

perfume wholesale


【德國計時器】
話說計時器的演變

幾千年過去了,人們追求體積更小、更精準計時器的理想卻未曾改變。

撰文╱安德魯斯(William J. H. Andrewes),博物館顧問,曾擔任許多學術機構的收藏館館長,致力於研究時間測量的歷史。

綜觀整部人類歷史,我們發現,人類在測定時間上的研究帶動了技術與科學演變。古埃及人、希臘人與羅馬人為了測定晝夜之別,發明了日晷、水鐘及其他早期計時工具,後來由西方世界
繼承了這些技術。到了13世紀,由於需要更可靠的計時工具,中世紀的工匠發明了機械鐘。雖然這項發明已可滿足修道院與都市生活的需求,但對於科學應用來說,它還是不夠精確,仍不
足以信賴;這個問題得等到以鐘擺來控制機械的運行後才解決。而由於計時器的精確性逐漸升高,船隻在海洋中定位的重要問題也才獲得解決,並且繼續在往後的工業革命中扮演關鍵性的
角色,將西方文明往前推進一大步。

今天,高度精確的計時器為我們大部分電子儀器校準時間。幾乎所有的電腦都有一個石英鐘為整部電腦的運作校時,而從全球定位系統衛星傳送下來的時間訊號,不但為高精密度的航行儀
器校時,這項功能還遍及手機、即時股票交易系統與全國電力配置網。這些以時間為基礎的科技整合得完美無缺,成為我們日常生活的一環,不到它們發生事故,我們都無法感覺到自己對
這些技術的倚賴。



  1. 雅詩蘭黛
  2. 資生堂
  3. 克麗絲汀 迪奧
  4. 蘭蔻
  5. 萊珀妮
  6. 倩碧
  7. 高絲


1 komentář:

brandfragrances řekl(a)...

Tam tašky pod provést?


  Dolní blepharoplasty, je spodní víčko otoky, víčko kůže je velmi tenké, protože podkožní tkáně tenká, volně, velmi náchylné na otok, což vede k nižší blepharoplasty. Vak tvarových faktorů, tato dědičnost je důležitým faktorem, ale starší se stal mnohem výraznější. Navíc pokud s renal diseases, během těhotenství, nedostatek spánku nebo pobytu se únava může způsobit oční víčko tělní tekutiny akumulace, tvořící kruhy. Je to snadné, aby lidé vypadají staré, vyzáblý, ovlivňující krásy.


  Pytle pod spodní víčko pozici, často pomocí chirurgický řez v dolním řasu okraje 2 ~ 3 mm, paralelní k okraji spodní víčko, trochu víc než vnější rohy. Pooperační jizvy neviditelné, obecně nelze najít. Chirurgický řez a dolní víčko Vrásečka z rohu první, a pak otevřít orbicularis oculi, orbitální septa je vystavena, a pak jemně zmáčkněte oko s prstem, jako proces odebrání uniknout tuku mimo. Odstranění tuku hmotnosti podle případu může být. Po hemostasis, orbitální septa šití. Ale řez a šití orbicularis oculi svaly nejsou nezbytné. Nad poslední kůže drobný do očí a okulár boční trakční tak, že nadbytečné organizace bude velmi jasné. První roztáhnout mimo trojúhelník po resekce kůže a zajistit steh, následuje další spodní víčko kůže vyštěpení a šití. Účely podobné operace pro mladé a jednoduché odstranění tuku na trati a v polovině let lidé výše, odstranění tuku a kůže na víčku. V současnosti mezinárodně populární Liposukce chirurgie, vyžadují kosmetické váhový úbytek pro lidi, je evangelium. Je to jednoduché, jednoduše použijte trochu tuku v váček může vysál prostřednictvím slámy a vyjmout malé, bolest je také velmi malé, tolik lidí vítáme.


  Pytle pod význam prevence, léčby by měly být z následující aspekty a provádění kosmetických opatření. K zajištění adekvátní spánku a zlepšení kvality spánku. Yu by měla méně pít, a může případně bude polštář blok, ať snadné ve víčku vody skrze krev cyklu a evakuace; často masírovat víčko, prostřednictvím pohyb svalů na podporu krev cyklu; více jíst bohaté vitaminu a a vitaminu b 2 potravin, jako mrkev a rajčata a brambor a zvířecí játra a fazole,, dělá tělo výživy bilance; v maskérně Shi, by mělo být s teplé barvy nadace úprava tvář barvy, pytle pod částí s barvu a tvář barvy koordinace, zabránit pytle pod oddělení křídový světlé barvy, jinak se dělá pytle pod více zřejmé.