Dovoz značkové parfémy kosmetika-name výrobků péče o pleť make-up dárky velkoobchodních prodejen šperků boutique


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429

http://www.perfume.com.tw/english/

Jyi plic je Tchaj-wan založené distributorem velkoobchodu značkou kosmetika, parfémy & dárkové sady obchodu & export do specializovaných obchodů, supermarkety nebo maloobchodních prodejen. Jsme vyhrazenou v vám nabídne široký výběr originální značek ze všech koutů světa. Naše společnost nabízí kompletní sortiment nejvíce stupnice nahoru a ostří výrobků, které zahrnuje parfém parfémy, parfémy pánské perfume、women perfume、mini, péče o pokožku, kosmetické, barva kosmetika, parfémy dárkové sady, kožní péči o dárkové sady, kosmetické gif sady, péči o vlasy, stylu výrobky, péči o tělo, lázně a tělo příslušenství, make-up příslušenství, barva kosmetiky příslušenství, módní ozdoby, dárkové sady, luxusní výrobky, japonský chuť výrobků atd.
Vývozní / Velkoobchod obchodní
Na základě různých kanálů, naši zákazníci mohli rozdělit do dvou kategorií, fyzické (tradiční) a virtual (nově) kanál. Tradiční kanál se skládá z obchodníka, velkoobchodník, kůže, vlasy a tělo péče původní instalace dovozní, Franchisové úložiště, chain store, dekorace corporation, dar corporation, obchodní dům, distributora a přímý prodej. V druhé ruce virtuální kanál je prostřednictvím velkoobchodu s online shopping mall.
V zásadě jsou dva typy našich klíčových zákazníků další menší velkoobchodníků a fyzických úložištích. A vzhledem k různé obchodní objemy obchodování postavy nebo dlouhodobé vztahy spolupráce, by velkoobchodní ceny v těchto dva typy zákazníků.

Naše produkty pocházejí z úvěruschopná vyrábí, agentů nebo obchodní partnery s cílem zajistit jakost produktů a vyhnout se padělky. Nejprodávanější vysoce kvalitní produkty a konkurenční cena jsou naše vlastnosti; tedy Vítejte bratrstvo nebo všech obchodů a povolání, které na našich zákazníků nebo Dejte nám nějaké avíz. Děkuju!

Zavolejte prosím naše kanceláře pro další informace. E-mail
Tel: 886-6-2820480, 2822432, 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
Otevírací doba: AM10:00 ~ PM7:00 (dva dny z každé dva týdny)
Adresa: No.403-2, Okres Tchaj-nan Dawu St., Yongkang City, 710, Tchaj-wan (R.O.C.)

http://www.perfume.com.tw/english/

https://lungjyi.com/
 

neděle 2. listopadu 2008

Znáte parfém?




    Znáte parfém?

    Parfém je věčné téma ženské kouzlo a funkce formování osobnosti styl a vkus nelze dosáhnout jiným kosmetické, a proto jen pochopení základní znalosti o parfém koupit a používat parfém.

    Podle výkonu stylu jiného vůně, parfémy mohou být rozděleny do sedmi kategorií. Květinová a elegantní styl výkon: jednoduché nebo složené květy, orientální vůně: pižmo, ambra a drahé květinové tajemství výkonu s orientální příchutí, Ovocná: integrace různých ovocnou výkonu sváteční náladu; Kusaka melodie: výkon trávy, mechy a byliny, koření, přírodní, čerstvé chuti; mech vůně: pedicels listy, kapradí a dřeviny, byliny vůně: mučenka, rozmarýn a další hlavní parfémy pro muže, umělé vůně: syntetické, ukázat moderní smysl.

    Podle podílu parfému obsažené v chuti, lze rozdělit do pěti příchutích: obsahující více než 20% chuti, zbytek je alkohol, jeho vytrvalost až na 6 a více hodin na večeři, tanec a jiné příležitosti, cena je extrémně drahý, parfémy : obsahuje o 15 procent na 20 procent podstaty, 14% a 15% destilované vody a zbývající alkohol, vůně pro čtyři hodiny, pro práci a volný čas, a vyšší ceny, toaletní voda: obsahuje 8% až 15% z chuti 17% až 18% destilované vody, a zbývající alkohol, může chuť být zachována po dobu 1 až 2 hodiny, vhodné pro domácí, koupelna s vanou a před spaním použití, cenově dostupných, Kolín nad Rýnem: chuť obsah 4% až 8%, obvykle jako mužské vůně, parfémy agent: obsahující 1% až 3% na chuť.

    Naučit se vůně parfému, a musí opatrně ochutnat chuť index před vůně, chuti a po chuti. Před chuť se odkazuje na 3 až 10 minut po nastříkání na parfém těkavých vysoké vůní, chutí na sprej na parfém od 10 do 60 minut po chuti, je to parfém rovnoměrně distribuovat z jádra chuti, po chuti se nastříká parfém 2 ~ ~ 3 hodiny zůstane na kůži, slabé aroma.

    1. sofina
    2. fino za
    3. clarins
    4. shu uemura
    5. kiehls
    6. jill stuart
    7. decorte






    1 komentář:

    brandfragrances řekl(a)...

    Střední a starší ženy jak make-up?


      Střední a starší ženy, způsoben ochabující vrásky, proto je více než jakékoli jiné věku make-up, odpovídající make-up lze budete vypadat mladší a posílení jejich důvěru.


      Nadace musí používat krém nadace, zejména když vyrostl starší, žlutě kůže, po čisticí krém nadace, můžete zakrýt stopy na různých místech na obličej a žluté, kůže je delikátní a hladké. Nadace cream barvy a krk musí být blízko, nikdy bílý, jinak to bude zdát hodně vrásek. Například opravy kůže, krytí, k dispozici concealer. Starší lidé, stále suché kůži, měli bychom použít mokré krém nadace ke zvýšení údržby.


      Transparentní prášek prášek nepoužít příliš mnoho. Jak tenké vrstvy, je dostačující, jinak to bude zdát hodně vrásek.


      -Obočí obočí by měly být důstojné, štědrá, nesmí být přehnaně zdobené tvaru obočí. Obvykle hnědá nebo černá obočí tužka s malou úpravou, obočí rozvrh není příliš zřejmé, jeden konec mělká, hluboko uprostřed. Pod obočí chlupy vytáhl z důvodu velmi nečisté bude oči vypadají více převislých obočí.


      Glitter oční stíny nesmí používat Flash pastelově a ropy jakosti, obecné výběr tmavě vybarvených oční stíny. By měly být některé diskuse o celkové víčko odstíny hnědé prášek.


      Oční linky horní víčko oční linky je k dispozici v modré, zelené, světle hnědé, dolní víčko oční linky modré je nejlépe použít. S cílem snížit pytle pod stupeň, pod očima musí být natřeny pod kořenem řasu. Starší ženy nenosí umělých řas, řasu ropy mohou být vhodné pro štětce a husté.


      Rtěnka musí rtěnka, jako rtěnka, nasadil stárnutí kůže významnou úroveň lesku. Obecné použití světla rtěnku a ret linie nejprve nastínil kontury rtů a pak použít rtěnku a Lipe malování na hluboké, povrchní dolní ret malování. Chcete-li tmavé rtěnka. Vymažte tvar rtu, kterou chcete vymazat.


      Vyberte lehký ruměnec Rouge, nejlépe s červenou podobné zázemí, použití tenké vrstvy. Nezapomeňte, barva není příliš okázalé a činí jen málo.


      Contour lines to Kreslit obrysy zygomatic oddělení, které bude váš profil podezrele, v boční tvář štětec obrysech červené.