Dovoz značkové parfémy kosmetika-name výrobků péče o pleť make-up dárky velkoobchodních prodejen šperků boutique


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429

http://www.perfume.com.tw/english/

Jyi plic je Tchaj-wan založené distributorem velkoobchodu značkou kosmetika, parfémy & dárkové sady obchodu & export do specializovaných obchodů, supermarkety nebo maloobchodních prodejen. Jsme vyhrazenou v vám nabídne široký výběr originální značek ze všech koutů světa. Naše společnost nabízí kompletní sortiment nejvíce stupnice nahoru a ostří výrobků, které zahrnuje parfém parfémy, parfémy pánské perfume、women perfume、mini, péče o pokožku, kosmetické, barva kosmetika, parfémy dárkové sady, kožní péči o dárkové sady, kosmetické gif sady, péči o vlasy, stylu výrobky, péči o tělo, lázně a tělo příslušenství, make-up příslušenství, barva kosmetiky příslušenství, módní ozdoby, dárkové sady, luxusní výrobky, japonský chuť výrobků atd.
Vývozní / Velkoobchod obchodní
Na základě různých kanálů, naši zákazníci mohli rozdělit do dvou kategorií, fyzické (tradiční) a virtual (nově) kanál. Tradiční kanál se skládá z obchodníka, velkoobchodník, kůže, vlasy a tělo péče původní instalace dovozní, Franchisové úložiště, chain store, dekorace corporation, dar corporation, obchodní dům, distributora a přímý prodej. V druhé ruce virtuální kanál je prostřednictvím velkoobchodu s online shopping mall.
V zásadě jsou dva typy našich klíčových zákazníků další menší velkoobchodníků a fyzických úložištích. A vzhledem k různé obchodní objemy obchodování postavy nebo dlouhodobé vztahy spolupráce, by velkoobchodní ceny v těchto dva typy zákazníků.

Naše produkty pocházejí z úvěruschopná vyrábí, agentů nebo obchodní partnery s cílem zajistit jakost produktů a vyhnout se padělky. Nejprodávanější vysoce kvalitní produkty a konkurenční cena jsou naše vlastnosti; tedy Vítejte bratrstvo nebo všech obchodů a povolání, které na našich zákazníků nebo Dejte nám nějaké avíz. Děkuju!

Zavolejte prosím naše kanceláře pro další informace. E-mail
Tel: 886-6-2820480, 2822432, 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
Otevírací doba: AM10:00 ~ PM7:00 (dva dny z každé dva týdny)
Adresa: No.403-2, Okres Tchaj-nan Dawu St., Yongkang City, 710, Tchaj-wan (R.O.C.)

http://www.perfume.com.tw/english/

https://lungjyi.com/
 

středa 7. ledna 2009

Jak udělat poslední vůni po celý den?




    Jak udělat poslední vůni po celý den?

    Parfém je druh samostatně nebo praxe ze zdvořilosti k jiným, do celého vyzařuje čistou, okouzlující vůně.

    Ale často nosí parfém má ustaraný, že parfém je velmi snadné odpařování potu a vzduch postupně ztráty! Nyní Malý tip pro každého,

    Před dalším parfému stojí za pokus, bude tě (a lidé kolem Vás) si mohou pochutnat na čerstvé a trvalé aromatickou chuť.

    Nepoužívejte, aby se zabránilo zápachu mýdla využít koupele nebo umýt ruce, protože jeho cílem je - k odstranění všech chutí.

    Ať už používáte vymazat více než drahé parfémy, budou mít chuť přepsat, takže pokud chcete trvalou vůni, je nejlepší použít k vaně ve mýdlem a parfémů se značkou.

    2 pleti hydratační často umožňuje chuť odolnější. Opotřebení parfém je nejlepší používat bez vůně krém setřete do těla, nebo chcete-li třít parfém na v emulzi, protože měkké vlhké kůže může parfém pevně zamčené, aby mu zabránil rychle odpaří.

    (3), nebo vyzkoušet parfémy vetřete na spodní části těla. Vzhledem k tomu, teplo vždy roste, chuť je ze stejného důvodu karta, třít parfém v sukních, koleno zadní kotníků, spíše než na krku nebo ramene, můžete si nechat vůni, která vydrží celý den.


    1. estee lauder
    2. lancome
    3. clinique
    4. kose
    5. shiseido
    6. la prairie


    品牌
    BIOTHERM 碧兒泉
    品名
    紅色萬用包_包包
    存貨  有
    規格/說明
    490$980                    
    產品說明:                                 
    超實用又耐用的的包包~外型簡單又大方
    銷售類型
    Wholesale

    1 komentář:

    brandfragrances řekl(a)...

    Rekvizity a tajemství si sladká žena


      Parfémované klid, velikost SPA krásu těla. Ve skutečnosti může být nebude na salonů krásy, jak dlouho jako hlavní rekvizity a tajemství, opravdu dokážeš, ve vaší domácnosti nebo kanceláře SPA, jednoduché dokáže sladká žena v měsíčním světle.
      
      Udělat voňavý rekvizity
      
      1. papír nebo kapesník na povrchu papíru nebo kapesník pokles, 5 kapek silice,
      A blízko k nosu a Pohni, je nejvíce jednoduché a rychlé dekomprese když jsem zaneprázdněn.
      
      2. fumigaci umožní vzduchu rozptýlit aromatických faktor, kadidlo je nejpřímější cestou. Například použití bodu svíčka fumigaci věnovat zvláštní pozornost bezpečnosti, mohou chtít používat jednodušší bezpečnostní modul plug-in nebo ultrazvukové vibrace.
      
      3. jar pokles náhrdelník, tři nebo čtyři krůpěje esenciální olej na bavlnu, do malé díry v jar náhrdelník, visí v prsou, přírodní vyhřívané těkavé esenciální oleje se budou lišit s teplotou, léčby je věnována lidem kdekoliv, kdykoliv přístup. Chuť a mohou trvat několik dní a ideální pro oblasti použití.
      
      4. tmavé malé skleněné láhve do zavedení dobré masážní olej, nést. Když potřeboval, v chrámech, nos a trochu masáž může být vzrušující.
      
      5. z nerezové oceli nebo skleněné mísy zatížení 50 ¡æ ~ 60 ¡æ horké vody v nádobě, přidejte 3 kapky silice, tvář k ústí mísy, přední maska velký ručník si zhluboka vůni, 5-10 minut. Obzvláště vhodné pro velké rýma, tlak.
      
      Prolnutí tipy
      
      1. Chci koupel 15 kapek silice + 1 oz smetany nebo medu, odsouhlasit, pak nalil do vany.
      
      2. vytvořit masážní oleje základový olej + 5 ml 95 ml esenciálního oleje (rovná přibližně 20 kapek silice z 1 ml).
      
      3. zavedení vůně sprej první 10 ~ 20 ze silice a 10C.C. vodku nebo alkoholu sladit a pak do 100C.C. koktejl v destilované vodě, pak může být připojené skla rozprašovač.
      
      4. DIY čisté lázně 20 ~ 40 kapek silice z + 100C.C. bez barvení, žádné koření, ne ručním přidáním koupel nebo umýt vlasy smetana, v kádince za stálého míchání 3 minuty to syntézy a byl zpět v kontejneru. Obecně se přidá 20 kapek roztoku aroma, přidá se 40 kapky s účinkem.
      
      5. DIY skříň parfémované agenti připravit přírodní dřevěné korálky, každou na odkapávání 2 kapky silice, umístěné v Palm rub, vůně do šatny není jen odolné, hmyzu důkaz.