Dovoz značkové parfémy kosmetika-name výrobků péče o pleť make-up dárky velkoobchodních prodejen šperků boutique


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429

http://www.perfume.com.tw/english/

Jyi plic je Tchaj-wan založené distributorem velkoobchodu značkou kosmetika, parfémy & dárkové sady obchodu & export do specializovaných obchodů, supermarkety nebo maloobchodních prodejen. Jsme vyhrazenou v vám nabídne široký výběr originální značek ze všech koutů světa. Naše společnost nabízí kompletní sortiment nejvíce stupnice nahoru a ostří výrobků, které zahrnuje parfém parfémy, parfémy pánské perfume、women perfume、mini, péče o pokožku, kosmetické, barva kosmetika, parfémy dárkové sady, kožní péči o dárkové sady, kosmetické gif sady, péči o vlasy, stylu výrobky, péči o tělo, lázně a tělo příslušenství, make-up příslušenství, barva kosmetiky příslušenství, módní ozdoby, dárkové sady, luxusní výrobky, japonský chuť výrobků atd.
Vývozní / Velkoobchod obchodní
Na základě různých kanálů, naši zákazníci mohli rozdělit do dvou kategorií, fyzické (tradiční) a virtual (nově) kanál. Tradiční kanál se skládá z obchodníka, velkoobchodník, kůže, vlasy a tělo péče původní instalace dovozní, Franchisové úložiště, chain store, dekorace corporation, dar corporation, obchodní dům, distributora a přímý prodej. V druhé ruce virtuální kanál je prostřednictvím velkoobchodu s online shopping mall.
V zásadě jsou dva typy našich klíčových zákazníků další menší velkoobchodníků a fyzických úložištích. A vzhledem k různé obchodní objemy obchodování postavy nebo dlouhodobé vztahy spolupráce, by velkoobchodní ceny v těchto dva typy zákazníků.

Naše produkty pocházejí z úvěruschopná vyrábí, agentů nebo obchodní partnery s cílem zajistit jakost produktů a vyhnout se padělky. Nejprodávanější vysoce kvalitní produkty a konkurenční cena jsou naše vlastnosti; tedy Vítejte bratrstvo nebo všech obchodů a povolání, které na našich zákazníků nebo Dejte nám nějaké avíz. Děkuju!

Zavolejte prosím naše kanceláře pro další informace. E-mail
Tel: 886-6-2820480, 2822432, 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
Otevírací doba: AM10:00 ~ PM7:00 (dva dny z každé dva týdny)
Adresa: No.403-2, Okres Tchaj-nan Dawu St., Yongkang City, 710, Tchaj-wan (R.O.C.)

http://www.perfume.com.tw/english/

https://lungjyi.com/
 

neděle 2. listopadu 2008

Jak používat řasenku?




    Jak používat řasenku?

    Pár okouzlujících křišťálové oči, dlouhé řasy z fólie na huňatým písně Alice, můžete zvýšit krásu obličeje. Proto péče a péče o řasy je velmi důležité. Tempo růstu řas je velmi pomalé a délky také do jisté míry, ale jeho silná bude záviset na množství vašich vlastních vlasových folikulů, a pokud vaše vlasové folikuly jsou přirozeně málo, není tam žádný způsob, jak se silný. Dámy často používají lehké a snadno ovladatelné růstu řasenku, aby se původní tmavou barvu, černé krátké řídké řasy objeví štíhlý.

    Řasenka je modifikace a zkrášlování řas, a zvýšit barvu výrobků krém krásy. Běžně se používá barva černá, hnědá, modrá, transparentní barva. V současné době je na trhu je hlavní emulze typu řasenky, mohou zvýšit účinek prodlužování řas silnou černou krásu a pokřivený, můžete kompenzovat kratší řasy, tenké, lehké.

    Tato řasenka výběru dávat pozor na následující aspekty: řasenka na oči by měly být bezpečné, nedráždivý, jako náhodně padající do očí, ne brnění, řasenka by měl být mírný lesk po použití tak, aby řasy hluboká barva, lesk, lepší kosmetické výsledky, jednotné jemné pasty, silná střední snadnější čištění, jednotné přilnavost, použití řasy nezatvrzujte, ne aglomerace, řasenky suché nepřilnavé víčka. nebojí potu, slz, déšť promočený.

    Použití řasenky: první složku řas na kořenech řas, svorka řasy, a trochu obrácený, pobyt na dvě minuty, řas kulma a přesuňte se do špičky řas každých 5 mm, upínací řas, pobyt po dobu dvou minut. dokud řasy tip, malované řasy, řasy kartáč souběžně s očima, začněte z vnitřní strany horního víčka, jedno a potažené řasy, maloval pod řasy, řasy kartáč paralelně s nosem, štětcem špičky root pod vrstvou řas.Vnější roh maloval některé více, takže si můžete udělat oči vypadat větší. Řasy, jeden musí být samostatný a nemůže držet pohromadě. Řasy se lepí k sobě, je těžké vidět, pokud se budete držet spolu, můžete použít kartáč řasa čistit je otevřený.

    1. estee lauder
    2. lancome
    3. clinique
    4. kose
    5. shiseido
    6. la prairie







    1 komentář:

    brandfragrances řekl(a)...

    Ptosis-, zvedl oči, dostředivý a odstředivé- a kulaté oči make-up?


      Visí rohu nad vnějšího koutku oka, se lidi trochu klid, zralé a zemního plynu, jakož i pocity deprese, stárnutí a anémii. Modifikované metody: v očích hluboké oční stíny konvergence, oblast malé, nízká, vnější roh s zvýraznění barev se SUMI. Moje oči řádky pro zvýraznění očí, roh malované tenké světlo, mimo širší rohu oči a nad okem rozvrh. Oční linky pod obraz, malby rohy dolů, mírně rovné a široké, vnější roh s okem rozvrhnout do složky Doručená pošta. Pokud víčka, metodu paste, nahraďte slova "krásné oči, vložit" na polovinu Crescent oko délka plátky, označené na vnější roh, bortící oko mírně směrem nahoru. Lze také vložit na změnu způsobu umělých řas, false ran na konci hole do očí, opouští své řasy, asi 2 mm, pak využívá řasu řasy, falešné řasy kapalina původní složit dohromady, lze vizuálně až do zlepšení funkce oka.


      Poražený v rohu nižší vnější roh vysoké oko ocas vyšší. Mobilní rohu lidé inteligentní, mladá, energická. Ale oko ocas stoupá také, jen trochu umírněné, závažné nebo dokonce i lhostejnost. Upravena metoda: roh s barva zvýraznění a světlo v jasné barvy a vnější roh s matný stín, barvu po oko ocas s odpovídající zvýraznění barev; namaloval oči, když se trochu hrubý, vnější corners mírně oko tenkých, oči se zaostřily pod namaloval na konci oči, namaloval mírně drsný, z očí ocas umění na jednu sekundu v oku.


      Radiální vzdálenost mezi oko oči příliš blízko u sebe, je menší než délka jednoho oka, vyrobené rysy obličeje se kompaktní, který vypadal nervózně, starají se o, nepříjemné, ani roztáhnout. Upravena metoda: roh s oční stín SUMI, vnější roh s barva zvýraznění na SUMI, oční stíny z podlouhlé; naše oči a in-line rohy namaloval pečlivě do mělké, oči prohlubování podlouhlá ocas. Oční linky oko ocas ve stresu, ze v rámci vnější rohy k trasování nebo dvě třetiny, rohy nejsou malované; z jeho oči na malbu řasami silnější uprostřed, řasami nejsou malování nebo tenké.


      Radiální oko vzdálenost mezi oči příliš daleko, širší než je délka jednoho oka, rysy obličeje Podívejte rozptýlených, lidé zřejmě apatické, laxní blunt. Modifikované metody: v očích hluboké oční stíny konvergence, zvýraznění barvy v rohu na webu, vnější roh oční stíny nemají být roztaženy ven; mírně drsný rohy mé oči linie, vnější rohy na rozšíření v návnada pod rohu namalované do rohu, vnější rohy není třeba zdůraznit; oční řasu obraz v tlusté, vnější koutky trochu tenké řasy malování.


      Kulaté oči je charakteristický tvar kolem očí, vzdálenost mezi vnitřní a vnější roh malé oči Radián, lidé sluší a rychle, ale jsou nezralé, nedostatku stabilní, naivní smysl. Upravena metoda: zdůraznit barvu pro horní víčko na uvnitř a vně rohy, barvu stínu ocas očí do očí mimo Halo barvivo, centrální konvergence barvu stínu, strašák s světlé barvy, obočí části kosti s světlé barvy, Xia víčko oční ocas s zdůraznit barvu na vnější Halo barviva; oči mý v rozích mírně široká, oči centrální by měly být rovně a dobře, mimo rohy podlouhlá, rozšiřovala a rose, oční linky Xia vnějších rohů mírně široká, namaloval na vnější rohy na v rámci jednoho druhé části.