Dovoz značkové parfémy kosmetika-name výrobků péče o pleť make-up dárky velkoobchodních prodejen šperků boutique


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429

http://www.perfume.com.tw/english/

Jyi plic je Tchaj-wan založené distributorem velkoobchodu značkou kosmetika, parfémy & dárkové sady obchodu & export do specializovaných obchodů, supermarkety nebo maloobchodních prodejen. Jsme vyhrazenou v vám nabídne široký výběr originální značek ze všech koutů světa. Naše společnost nabízí kompletní sortiment nejvíce stupnice nahoru a ostří výrobků, které zahrnuje parfém parfémy, parfémy pánské perfume、women perfume、mini, péče o pokožku, kosmetické, barva kosmetika, parfémy dárkové sady, kožní péči o dárkové sady, kosmetické gif sady, péči o vlasy, stylu výrobky, péči o tělo, lázně a tělo příslušenství, make-up příslušenství, barva kosmetiky příslušenství, módní ozdoby, dárkové sady, luxusní výrobky, japonský chuť výrobků atd.
Vývozní / Velkoobchod obchodní
Na základě různých kanálů, naši zákazníci mohli rozdělit do dvou kategorií, fyzické (tradiční) a virtual (nově) kanál. Tradiční kanál se skládá z obchodníka, velkoobchodník, kůže, vlasy a tělo péče původní instalace dovozní, Franchisové úložiště, chain store, dekorace corporation, dar corporation, obchodní dům, distributora a přímý prodej. V druhé ruce virtuální kanál je prostřednictvím velkoobchodu s online shopping mall.
V zásadě jsou dva typy našich klíčových zákazníků další menší velkoobchodníků a fyzických úložištích. A vzhledem k různé obchodní objemy obchodování postavy nebo dlouhodobé vztahy spolupráce, by velkoobchodní ceny v těchto dva typy zákazníků.

Naše produkty pocházejí z úvěruschopná vyrábí, agentů nebo obchodní partnery s cílem zajistit jakost produktů a vyhnout se padělky. Nejprodávanější vysoce kvalitní produkty a konkurenční cena jsou naše vlastnosti; tedy Vítejte bratrstvo nebo všech obchodů a povolání, které na našich zákazníků nebo Dejte nám nějaké avíz. Děkuju!

Zavolejte prosím naše kanceláře pro další informace. E-mail
Tel: 886-6-2820480, 2822432, 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
Otevírací doba: AM10:00 ~ PM7:00 (dva dny z každé dva týdny)
Adresa: No.403-2, Okres Tchaj-nan Dawu St., Yongkang City, 710, Tchaj-wan (R.O.C.)

http://www.perfume.com.tw/english/

https://lungjyi.com/
 

neděle 26. října 2008

Jak rychle odstraňovač?





    Jak rychle odstraňovač?

    Mnoho žen na make-up velmi vážně, ale odstraňovač nevěnuje velkou pozornost. Ve skutečnosti, odstraňovač je také velmi důležité, aby nesprávné odstraňovač se vážně dotkne kůže fit. Podle biologů studie zjistila, že v 10 hodin na následující den 4:00 tentokrát je nejproduktivnější fáze epidermální buněčného dělení. Proto se tentokrát odličovač, spláchnout kosmetika umožňuje kůži získat dostatek odpočinku, aby se zabránilo stárnutí.

    Make-up by měl falešné řasy odstranit. Podržte vnější roh kůži prsty, jemně odlepit z vnitřní strany ven, pokud falešné řasy drží pevněji, a mohou být tampony s alkoholem Shidiao z viskózy a pak vystavovat.

    K dispozici odstraňovač emulze oleje nebo odstraňovač péče o pleť mýdlo, k čištění obličeje, chrání kůži, čisticí olej čisticí olej nejprve na obou rukou, jemná kůže obličeje, takže make-up barvy odstraňovač oleje ve směsi, a pak tkáně otřete, poté opláchněte obličej a krk s teplou vodou. Make-up, péče o pleť mýdlo, s obvyklým mytí stejný, prostě nutit otřete tvář s ručníkem, mýdlo potažené otřete obličej jemně do ruky, a poté opláchněte teplou vodou. Odstranit rtěnku Nepoužívejte papír přímo rub lze použít speciálně k odstranění rtěnku nebo krém pleťový krém, maloval trochu na rty, a pak jemně otřete.

    Krém nátěru pokožka obličeje odstraňovač po použití výživy k posílení vitality obličejových kožních buněk, který chrání pokožku.







    2 komentáře:

    brandfragrances řekl(a)...

    Typy vápno a jaká je role kosmetiku?


      Vápno kosmetických prostředků má plášť, kosmetické, zlepšení, zkrášlování přičemž barvu lidské kůže, úprava obličeje rozvrh, roli rysy obličeje. Bílení kosmetických prostředků včetně nadace (smetana, kapalina, rýže, mouky koláče), med prášku, Rouge, oční stíny, oční linky kapalina, řasenka, rtěnky, lak na nehty a lip, tužka na obočí, parfémy, atd.


      Nadace patří nadace cream, tekutý nadace, rýže a prášek. Třídy kosmetiky se silnou krytí, může skrýt kožní vady, zlepšit povrch kůže, aby kůže, hladký a jemný jako celku. Nadace cream je pokryta sexuální silné kosmetiky, hlavní komponenty: oxid titaničitý nebo oxidace zinku a glycerolu, kyselina stearová a vlny alkohol a emulze agenta a včelí vosk a pigmentu a iontové voda; nadace kapalina zahrnuty sexuální časy Yu nadace smetany, pomocí Hou osvěžující pohodlné, přírodní čerstvé, její obecné komponenty a nadace cream, vody zvýšené a tuku tříd sníženy; rýže než nadace smetany se sexuální silnější, jeho součásti a nadace smetany totéž, ale voda podíl klesl, olej a sušeného materiálu podíl zvýšil; prášek koláč, nazývaný také plus barva, materiál prášek pro hlavní matice, má také vlny sádla, a Gliom, glycerolu a pigmentů. Použití nadace: Dobrý konec po kůži čisté make-up, s vlhkou houbu potažené rovnoměrně.


      Loose powder převážně pevné základy a make-up, nadace krém pro olejovitý vzhled může být pevné, sníží make-up make-up a snadné odstranění. S pudrem jako hlavní surovina, jako i hořčíku nebo zinku sůl kyseliny stearové. Použití: obláček prachu prach na kůži a pak na plovoucí prášek s štětec průzkum.


      Rouge může zlepšit barvy vytvořit zdravější vzhled kůže a brunátný, povrchovou úpravou na příslušná místa, můžete upravit tvář vizuální. Prášek Rouge s práškem a pigmenty jako substrát, jakož i spojování agentů, příchutě a vody; vložit Rouge a rtěnku jsou přibližné, ropy, tuk, vosk jako hlavní substrátu, jiné přísady spolu s příchutí, barevné. Použití: lišit od člověka na podlaze stopy v oblasti tváře.


      Oční stíny prášek je kosmetických výrobků pro oči, lze zlepšit a zdůraznil konvexní struktura oka a je retušování oči úlohu. Především z zásyp, stearan zinečnatý, kaolin, uhličitan vápenatý, barevné materiály a malé množství lepidla. Použití: kosmetické tamponové máčené v prášku vhodné oční stíny, povlak na kůži do očí.


      Řasenka je kosmetické kosmetika pro řasy, tlusté hustoty a délka bude zvyšovat řasy, oči atraktivní. Především ropy, mastnoty, vosky, emulgačních agenta, lepidlo, malování, vlákno a tak dále. Použití: štětec se od kořenů řasy.


      : Slouží k dekoraci kosmetické oční kontury. : Obecně lze rozdělit bez emulze typu emulze:, typ: a vody odpor:. Emulze typu oční linky kapalinu likvidity silná a snadné sušení medu třídy emulze pro matici, ostatní komponenty má také pigmentu a zásyp a zvýšené těžkých agenta a vodorozpustných nervovými; emulze typ oční linky kapalina bez ropy a vosku, Šelak filmu tělo, ostatní komponenty má také karboxylovou Methylcelulóza, c II alkohol a pigmentu a nipagin c tuku; anti-waterborne obočí kapalina je v emulze typu oční linky kapalina v spojené přirozené nebo syntéza latexu, dělá jeho vyráběné anti-waterborne, společné latex má kyselina polyethylenové pryskyřice a c II alkohol a vysokou viskozitou křemičitan hořečnatý hliníku,. Použití: podél kořenů řasy nebo část potřebných úhledně namaloval.

    brandfragrances řekl(a)...

      Pomáda na rty je ret kosmetika, kosmetické skica ret rozvrh, rozšířené rty barvu. Jeho hlavními komponenty jsou rafinované palmový olej, ricinový olej, butyl stearát, bezvodého lanolinu, kakaové máslo, jialuoba vosk a barevných materiálů a podstatu a tak dále. Použití: vlny ret pera máčené v rtěnka nanášení ret.


      Tužkou Eyebrow je Kosmetika Kosmetické obočí, můžete upravit zvýrazněný obočí čelo barvy, aby tvář dramatičtější. Jeho hlavními komponenty jsou olej, mastnota, vosk a pigmentů. Použití: část potřebných v obočí namaloval, malířství a dokonce štětcem obočí.


      Lak na nehty je Kosmetika Kosmetické hřebík. Hlavní součásti pryskyřic, latexů, Filmotvorná přísada činitelů, jako jsou rozpouštědla, pigmenty. Použití: oprava nehty do tenké vrstvy od uniformě, sušení a pak vrstvu.