Dovoz značkové parfémy kosmetika-name výrobků péče o pleť make-up dárky velkoobchodních prodejen šperků boutique


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429

http://www.perfume.com.tw/english/

Jyi plic je Tchaj-wan založené distributorem velkoobchodu značkou kosmetika, parfémy & dárkové sady obchodu & export do specializovaných obchodů, supermarkety nebo maloobchodních prodejen. Jsme vyhrazenou v vám nabídne široký výběr originální značek ze všech koutů světa. Naše společnost nabízí kompletní sortiment nejvíce stupnice nahoru a ostří výrobků, které zahrnuje parfém parfémy, parfémy pánské perfume、women perfume、mini, péče o pokožku, kosmetické, barva kosmetika, parfémy dárkové sady, kožní péči o dárkové sady, kosmetické gif sady, péči o vlasy, stylu výrobky, péči o tělo, lázně a tělo příslušenství, make-up příslušenství, barva kosmetiky příslušenství, módní ozdoby, dárkové sady, luxusní výrobky, japonský chuť výrobků atd.
Vývozní / Velkoobchod obchodní
Na základě různých kanálů, naši zákazníci mohli rozdělit do dvou kategorií, fyzické (tradiční) a virtual (nově) kanál. Tradiční kanál se skládá z obchodníka, velkoobchodník, kůže, vlasy a tělo péče původní instalace dovozní, Franchisové úložiště, chain store, dekorace corporation, dar corporation, obchodní dům, distributora a přímý prodej. V druhé ruce virtuální kanál je prostřednictvím velkoobchodu s online shopping mall.
V zásadě jsou dva typy našich klíčových zákazníků další menší velkoobchodníků a fyzických úložištích. A vzhledem k různé obchodní objemy obchodování postavy nebo dlouhodobé vztahy spolupráce, by velkoobchodní ceny v těchto dva typy zákazníků.

Naše produkty pocházejí z úvěruschopná vyrábí, agentů nebo obchodní partnery s cílem zajistit jakost produktů a vyhnout se padělky. Nejprodávanější vysoce kvalitní produkty a konkurenční cena jsou naše vlastnosti; tedy Vítejte bratrstvo nebo všech obchodů a povolání, které na našich zákazníků nebo Dejte nám nějaké avíz. Děkuju!

Zavolejte prosím naše kanceláře pro další informace. E-mail
Tel: 886-6-2820480, 2822432, 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
Otevírací doba: AM10:00 ~ PM7:00 (dva dny z každé dva týdny)
Adresa: No.403-2, Okres Tchaj-nan Dawu St., Yongkang City, 710, Tchaj-wan (R.O.C.)

http://www.perfume.com.tw/english/

https://lungjyi.com/
 

neděle 26. října 2008

Jak používat make-up, aby odrážela osobnost?




    Jak používat make-up, aby odrážela osobnost?

    V prvé řadě je jemné a delikátní make-up metoda, jak zhubnout a štíhlé, přírodní vzhled choulostivá dělat kůže bílá, aby se zabránilo slunce, používání kosmetiky bělení účinkem, kosmetické barvy, aby byly konzistentní, jako rouge, rtěnky, lak na nehty barvy musí být v souladu se správně. Výběr v pohodě, v pohodě, racionální, klidná emocionální. Tímto způsobem, elegantní, jemná povaha se projevuje.

    Profesionální ženy barva make-up metoda by měla být mírná, můžete použít neutrální barvu, to je zajímavé, drobné změny. K dispozici pro jejich důrazem na celý obličej, bez pocitu, plovoucí světla. Řádky by měly být stručné, obočí, víčka, tváře červené rty, linky, musí být čistý, stručné, oblouk střední, bez tučné, žádné podstatné kvete. Nebe plné výši, pokud Čelo je široké, nezahrnují se rány, by měla být srst čistá, nežádoucího ochlupení, je pohyblivý. Je-li čelo je úzká, může odstranit nežádoucí chloupky, nebo lakovaná bílá, krémová nadace, tak zvětšuje.

    Nádherný ženský make-up metoda používat elegantní linie. Snažte na oční linky a kontury rtů, očí a rtů, plynulé linie a elegantní, to bude mít zvláštní kouzlo. Významné silné rty, silné rty, skutečné samo o sobě je velmi atraktivní, dále zdůrazněno, obrácenou ústa, rty a horské kolo křivky ještě více nádherná. Jasné a výrazné užití barvy, například nošení sytě červené rty, bílá pleť, černé řasy, doprovázen Mei Guizi, nebo jasně červené, světlé barvy, tím lépe.

    Živý make-up Francie tvář dokola obličej je rád, oči, rty se musí zdát zaoblené. Barva, jemná, růžová pleť, jemná, něžná, a proto, make-up barvy na zahřátí. Oblečení by měl také zvolit měkké barvy. Barva bílá a něžný, dávat pozor na slunce, a pokrytý bělavým nadace krém, lak na nějakém světle růžové rouge, čelí šťavnaté okouzlující, ústa popsat curling se v ústech pod napsat, bezstarostný, měli byste ústa, rty popis Zdá se, že obsahuje úsměv. Hory okraj by měl být sestaven kolem křivky.

    Klasická krása make-up metoda, aby se zabránilo slunce, udržovat jemnou bílou pleť. Proveďte vlasy na černo, se zdůrazňuje, že důležitým faktorem pro klasické krásy. Chcete-li zabránit suché vlasy, bifurkace a výběr vlasů může také ukázat vlasy lesklé vlasy, jako jsou rovné vlasy, krátké vlasy, copánky. Zkontrolujte, obočí a hladké křivky, obočí byla hladká, plynulá linie, aniž by Meishan příslušné barvy k černé nebo šedé.

    Hrubý štiplavý make-up metoda pro vydělávání, hnědo-černé kůže bude vydávat silný, divoký kouzlo. Trpělivě vhodné opalování nebo pomocí anti-sun krém základ, což je minimální podmínky se objeví hrubé. Černá tužka na oči, černé řasenky oči Miaocheng černé oči pevně. K popisu černé obočí, velkorysý způsob, trochu rozptýlení široký kartáč obočí, upravené obočí zdají drsné. Popsat velké ret, aby plně využily rtů, světle hnědá nebo světle šedé lesklé šaty červené rty a plná, je živé, energické.


    wholesale makeup
    makeup wholesale




    1 komentář:

    brandfragrances řekl(a)...

    Co je sauna?


      Sauna je zvláštní metodu ke koupání, je nové pojetí sílící. V současné době jako důležité přístupy k léčení v sanatoriích a fyzikální terapie oddělení.


      Tato koupel terapie v severním Finsku, známý také jako Finsko parní lázeň. Se používá hlavně vlhkost vzduchu a tepla ze dvou faktorů, nebo kombinací síly k úlevě od bolesti, volné kloubů a prosazování míru. Na kůži, díky do parní lázně expanze na kůži jasné, silné pocení kůže vaskulární cvičení, zlepšení krevního oběhu, kůže různých organizací pro další výživu. Vylučování potu je směrem k odstraňování odpadů, tělo. Pro suchou pleť čip produktu kožní nemoci jako je Ichthyosis, lupenka, svědí kůže a tlusté kůže má různé stupně léčby. Ještě větší výkon a ochranu kůže jsou zřejmé.


      Sauna vyžaduje horké a vlhké prostředí, vnitřní teplota, s párou. První koupel po určité době od pokoje, skákání do ledové vody ke koupání v horké páry. Jednoho horkého a jedné studené a pak porazil tělo s břízy, opakoval několikrát. Teplotu lázně je 80 ¡æ ~ 90 ¡æ, vlhkost nařízení odpovídajícím způsobem. Halové zbytek asi 10 minut, má opakovat třikrát před a po, 3 kola. Primitivní sauna, udělal hodně zlepšení, ale k obecné zásadě, že je horká zima střídání, následné doby.


      Sauna může také způsobit obecné fyziologické změny. Je teplé a vlhké prostředí zrychlený tep a impuls, krevní tlak se snížila po vzestupu, podobné reakce po fyzické cvičení. Zadruhé, reakce po ponoření do studené vody a teplé a vlhké v kontrastu. 1 sauna zpocený a 500 ml, hormonální sekrece je rovněž spuštěna. Ale když podmínky nejsou až do požadované standardní, lázně rutinu, dokonce i pro pacienty s mírnými onemocnění srdce, zdravotní riziko.