Dovoz značkové parfémy kosmetika-name výrobků péče o pleť make-up dárky velkoobchodních prodejen šperků boutique


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429

http://www.perfume.com.tw/english/

Jyi plic je Tchaj-wan založené distributorem velkoobchodu značkou kosmetika, parfémy & dárkové sady obchodu & export do specializovaných obchodů, supermarkety nebo maloobchodních prodejen. Jsme vyhrazenou v vám nabídne široký výběr originální značek ze všech koutů světa. Naše společnost nabízí kompletní sortiment nejvíce stupnice nahoru a ostří výrobků, které zahrnuje parfém parfémy, parfémy pánské perfume、women perfume、mini, péče o pokožku, kosmetické, barva kosmetika, parfémy dárkové sady, kožní péči o dárkové sady, kosmetické gif sady, péči o vlasy, stylu výrobky, péči o tělo, lázně a tělo příslušenství, make-up příslušenství, barva kosmetiky příslušenství, módní ozdoby, dárkové sady, luxusní výrobky, japonský chuť výrobků atd.
Vývozní / Velkoobchod obchodní
Na základě různých kanálů, naši zákazníci mohli rozdělit do dvou kategorií, fyzické (tradiční) a virtual (nově) kanál. Tradiční kanál se skládá z obchodníka, velkoobchodník, kůže, vlasy a tělo péče původní instalace dovozní, Franchisové úložiště, chain store, dekorace corporation, dar corporation, obchodní dům, distributora a přímý prodej. V druhé ruce virtuální kanál je prostřednictvím velkoobchodu s online shopping mall.
V zásadě jsou dva typy našich klíčových zákazníků další menší velkoobchodníků a fyzických úložištích. A vzhledem k různé obchodní objemy obchodování postavy nebo dlouhodobé vztahy spolupráce, by velkoobchodní ceny v těchto dva typy zákazníků.

Naše produkty pocházejí z úvěruschopná vyrábí, agentů nebo obchodní partnery s cílem zajistit jakost produktů a vyhnout se padělky. Nejprodávanější vysoce kvalitní produkty a konkurenční cena jsou naše vlastnosti; tedy Vítejte bratrstvo nebo všech obchodů a povolání, které na našich zákazníků nebo Dejte nám nějaké avíz. Děkuju!

Zavolejte prosím naše kanceláře pro další informace. E-mail
Tel: 886-6-2820480, 2822432, 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
Otevírací doba: AM10:00 ~ PM7:00 (dva dny z každé dva týdny)
Adresa: No.403-2, Okres Tchaj-nan Dawu St., Yongkang City, 710, Tchaj-wan (R.O.C.)

http://www.perfume.com.tw/english/

https://lungjyi.com/
 

neděle 26. října 2008

Správné používání rouge?




    Správné používání rouge?

    Rouge na lícních make-up kosmetické kosmetiky. Rouge barva, používá-li se postarat o barvě oční stíny a rty, červené, takže celková koordinace. Barva Rouge: přírodní barva, růžová barva, růžová linka, pomeranče, hnědá, Ming barva.

    Přirozená barva je podobná Ruddyho barvu obličeje přírodní, chemické složení nebo přírodní barva k dispozici, aby mohl prokázat, zdravou pleť, rouge. Hlavní barva šedá červená, světle hnědá červená, světle vermilion, světle červená, a tak dále.

    Hlavní barva růžové barvy, růžová, světle růžová, a barvy pleti, oblečení s použitím, kůže se zdá být jemná a krásná, dává mladý, krásný pocit.

    Hlavní barva růže, odbor červené světlo růže, růže hluboká červená, tmavě růžové, fialové a červené. Vhodné pro dekorativní červenou, nebo na make-up, formální charakter make-up, ozdobné make-up, tanec make-up. Pro výkon zralé ženské krásy a elegance elegantní, dobré výsledky.

    Orange Katedra oranžové a oranžové. Odstraňte roli kůže tupou, může zvýšit pocit transparentnosti na kůži.

    Hnědá světle hnědá, červená půda, tmavě hnědá, červenohnědá a tak dále. Změnil tvář, známá také jako barvu stínu rouge.

    Se barva žlutá, bílá, masové barvy, také známý jako Ming-color rouge. Jeho úkolem je zředit s použitím rouge, rouge a stín barev, aby se posílila trojrozměrné části tváře.

    Rouge na tváře a kontury modifikace, může hledat růžový pohled zdravé a vhodné úpravy kontury obličeje. Použití barvy by mělo být světlé a jemné, protože výzdoba roli. Jiný typ make-upu se liší podle vlastností: Japonský makeup Rouge Barva je světle hnědá, načervenalá hnědá, růžová, večerní make-up rouge růžovou barvu červenou, západ slunce červená, korálově červená, třešňově červené, běžně používané v svatební make-up Barva Rouge je třešňově červené, růžové, korálově červená, červená růže, západ slunce červené, moderní makeup používá rouge barva je fialová, hnědá, oranžová, červená, třešňově červené, korálově červená, červená růže.

    Obecně platí, že výběr rouge rozhodnout, podle věku, barvy, a při společenských příležitostech. V obecné, bílé tváři, to je nejlepší zničit červené růže rouge, čelí černé lidi, to je nejlepší vymazat šarlatový rouge, tvář nažloutlé, nejlépe růže nebo korálově červené rouge, transparentní světle rouge Krém pro mladé ženy, práce, můžete si otřete rouge přírodních systémů.

    1. biore
    2. za
    3. kissme
    4. essence
    5. jill stuart
    6. olay






    1 komentář:

    brandfragrances řekl(a)...

    Oválné a kulatý obličej je jak retušovat?


      Současné estetiky, že čelí ženy s ovál jako standardy tvar. Různé tváře tvar by měl provádět různé dresinkem metody úpravy a opravy, takže to blízko k elipsy.


      Oválný obličej bradou je ostré kruhové, tvář plnou ARC tvář tvaru, poměr délky a šířky na 4: 3. Modifikované metody: Pokud atraktivní místa v souladu s právem tři komory a pět oči, měkké hrbolů úrovně, make-up zaměřuje na kožní beautifying, zdůrazňující přírodní krásy.


      Kulaté tváře čelní kostí a lícní kosti bradu a čelist otočit tvar obličeje pomalým obloukem, obličejové svaly plnosti, silnější vrstva tuku, poměr délky a šířky tvář méně než 4: 3.


      Modifikované metody tvář: světlé barvy na čelní kosti částku konkrecí, zygomatic jen lícní kosti a pozice bradu, aby tyto servery odlišit. Stínu Barva na obou stranách kreslení v množství a umístění čelistních úhlu, tak, aby jeho konvergence; ruměnec: Rouge na lícní arch osídlení lokality, ve tvaru půlměsíce podlouhlá nad lícní kosti pro boční nakloněné, nos: nos světlé barvy SUMI tenká, dlouho, dlouho na čelní kost, dolů do nosu. Stín barev mírně široká, dělá nos explicitní explicitní pokuty; obočí typ: se zamračil a mírně se některé rostly lehce svraštil čelo, je mikro visí ve tvaru; oční typ: moje oči linie očí ocas, mírně hrubý vyšší než oko obrysy a chcete-li venku podlouhlá, oči měly rovné, centrální Xia eyeliner zdůraznil, vnější rohy, a k rozšíření, zviditelňuje oko ve tvaru dlouho; rtu typ: skica obrysy řádku Shi, ret vrcholu mírně corners, dolní ret nízké oddělení jsou popsány mírně rovně, ret typ by nemělo být vystresovaná tloušťku; nastiňuje červená: potažené Yu ucho straně provedené mimo- a čelistních úhlu hrany částí.