Dovoz značkové parfémy kosmetika-name výrobků péče o pleť make-up dárky velkoobchodních prodejen šperků boutique


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429

http://www.perfume.com.tw/english/

Jyi plic je Tchaj-wan založené distributorem velkoobchodu značkou kosmetika, parfémy & dárkové sady obchodu & export do specializovaných obchodů, supermarkety nebo maloobchodních prodejen. Jsme vyhrazenou v vám nabídne široký výběr originální značek ze všech koutů světa. Naše společnost nabízí kompletní sortiment nejvíce stupnice nahoru a ostří výrobků, které zahrnuje parfém parfémy, parfémy pánské perfume、women perfume、mini, péče o pokožku, kosmetické, barva kosmetika, parfémy dárkové sady, kožní péči o dárkové sady, kosmetické gif sady, péči o vlasy, stylu výrobky, péči o tělo, lázně a tělo příslušenství, make-up příslušenství, barva kosmetiky příslušenství, módní ozdoby, dárkové sady, luxusní výrobky, japonský chuť výrobků atd.
Vývozní / Velkoobchod obchodní
Na základě různých kanálů, naši zákazníci mohli rozdělit do dvou kategorií, fyzické (tradiční) a virtual (nově) kanál. Tradiční kanál se skládá z obchodníka, velkoobchodník, kůže, vlasy a tělo péče původní instalace dovozní, Franchisové úložiště, chain store, dekorace corporation, dar corporation, obchodní dům, distributora a přímý prodej. V druhé ruce virtuální kanál je prostřednictvím velkoobchodu s online shopping mall.
V zásadě jsou dva typy našich klíčových zákazníků další menší velkoobchodníků a fyzických úložištích. A vzhledem k různé obchodní objemy obchodování postavy nebo dlouhodobé vztahy spolupráce, by velkoobchodní ceny v těchto dva typy zákazníků.

Naše produkty pocházejí z úvěruschopná vyrábí, agentů nebo obchodní partnery s cílem zajistit jakost produktů a vyhnout se padělky. Nejprodávanější vysoce kvalitní produkty a konkurenční cena jsou naše vlastnosti; tedy Vítejte bratrstvo nebo všech obchodů a povolání, které na našich zákazníků nebo Dejte nám nějaké avíz. Děkuju!

Zavolejte prosím naše kanceláře pro další informace. E-mail
Tel: 886-6-2820480, 2822432, 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
Otevírací doba: AM10:00 ~ PM7:00 (dva dny z každé dva týdny)
Adresa: No.403-2, Okres Tchaj-nan Dawu St., Yongkang City, 710, Tchaj-wan (R.O.C.)

http://www.perfume.com.tw/english/

https://lungjyi.com/
 

neděle 26. října 2008

Jak se oční stíny?




    Jak se oční stíny?

    Oči, nejlépe ukazuje muže ducha a šarm, takže oko make-up je velmi důležitou součástí líčení. Používat oční kosmetiku, tzv. oční stíny.

    Oční stíny mohou být rozděleny do stínu barvy, světlé barvy přízvuk tři druhy. Stín barva je konvergence barvy, maloval v naději, že místo konkávní nebo být zastíněné místo je úzká, tato barva je obecně tmavě šedá, tmavě hnědá, světlé barvy, zvýraznit barvy, malované v naději, že se zdá být vysoká, je široké místo. obecně je bílá světlé barvy, včetně béžové, šedé, bílé a růžové perlové, přízvuk barva může mít jakoukoliv barvu, jeho skutečné poslání je jasně vyjádřit, přitáhnout pozornost lidí. Volba barvy přízvuk, aby zvážila své vlastní kostýmy a lesky na rty koordinovat s nimi. Například, modrá, hnědá a šedá, často dává fialová zdálo jemná, elegantní, růžová můžete přidat okouzlující půvab, fialová dává sofistikovaný kouzlo, zelené lidé mají pocit, krásné a elegantní, svěží pocit , metalické barvy použité na jevišti.

    Oko stín je hlavním symbolem make-up, jehož hlavní část rozdílu mezi make-up typu. Šmouhy Oční stíny mohou být upraveny, a zdůraznil očí ochablé strukturu, nastavení rozteče obličejových rysů, upravit tvar očí. Mohou být vyjádřeny v make-up vlastnosti, aby oči vypadají okouzlující. Oční stíny by měly věnovat pozornost následujícímu: oční stíny barvu a typ make-up, oblečení color koordinaci, oční stíny, skvrny tvaru souladu s oka-demand, měkká barevného přechodu, multi-barevné oční stíny s bohatou, ale ne slabý déšť.

    Metoda se obvykle oční stíny oční stíny Existují dva způsoby: jedním je tří-dimenzionální rozkvetlé, úroveň kvete. Trojrozměrný obraz kvetoucí kvetoucí skica metoda, v pohodě, nebo vágní, aby se objekt vrací pocit barvy aplikované na vnější rohu horního víčka, uvnitř oka, obočí a oční deprese, pod vnějším koutkem očních víček a dalších částí Jasné barvy použité na čele pod uprostřed stínu očí barvy pleti s jasným kvete sblížit přirozeně a přiměřeně světlé a tmavé přechod; horizontální kvetoucí, první základní barva aplikuje na horní víčka, jako je světle hnědé, světle růžová, atd. , pak tmavé oční stíny podél řas nátěru kořenů a kvetoucí, více barvy použít do více světla, a to od kořenů řas, barvy z hloubky do mělké sklonu a čelo jasný, barevný přechod by měl být měkký a přirozený.

    1. elizabeth arden
    2. mac
    3. shu uemura
    4. sisley
    5. clarins
    6. ysl
    7. decorte





    1 komentář:

    brandfragrances řekl(a)...

    Jak se retušovat náměstí a dlouhý obličej?


      Dvě obočí a široké náměstí tvář horní čelisti, úhel proměnit jasné, že tvář náměstí, že postrádají smysl tvář ženy, měkké. Upravena metoda tvář: bude stín barev potažené Yu dvě obočí a čelistních úhel, dělá jeho šířka konvergence, světlé barvy potažené Yu částka střední, a zygoma a bradu, dělá obličeje z blízkého zvýraznění; nosní typ: bude stín barev potažené Yu nosní kořenové na obou stranách se barvivo Halo na ALA, barva stínu poněkud široká, nos Shang světlé barvy, nosní kořenovou dolů Halo barviva na nos, nosní typ je podlouhlá; Gill červená: bude Rouge z zygoma nakloněné stopy svraštil čelo, nakloněné podélné Halo barvivo, oblast malým, barva mluvit o; obočí typ: obočí z namaloval by měla být je oblouk, by měl výběr má rohy a více drsné štědré obočí nebo oblouk obočí, Superciliary peak mírně pohnul, svraštil čelo by ani protáhlý; oční typ: oční linky malované května mírně těžká některé linie weilue oko na rose, oční linky Xia může obraz plný oči; rty typ: ret vrchol skica může v klidu některé, dolní ret nastiňuje radiány na velké, ret typ plné a měkké; nastiňuje červená: bude obrysy červené potažené Yu dva okraji čelo straně provedené mimo-, a dva čelistních úhlu hrany a krk na obou stranách.


      Tváře, hubený obličej, obličejové svaly nejsou dost, Chcípni tři komory pro příliš dlouho, je větší než část obličeje 4: 3, dělá tato tvář se lidé zlobí chybí a pocit melancholie. Modifikované metody tvář: množství barvy na odstíny, bradu namaloval temné nadace konvergence, čelní a boční malar a čelistních úhel světla barevné potažené na obou stranách, takže to na obou stranách tvář rozšíření; nosní typ: vedle barvu stínu z rohu plísní na SUMI však. dole ALA, stínovou oblast užší a kratší. Světlé barvy potažené Yu nos Central, oblast pro široké, ale horní a dolní Halo barviva na krátký, aby je nos explicitní široký; Gill červená: bude Rouge potažené Yu zygoma mimo stranu, kříž šikmo do hry Halo barvu na vlasy na okraji chrámy; obočí typ: obočí z namaloval na rovné a mírně obloukových, vyberte stále, a podlouhlý příčně typ úrovně obočí, mírně dozadu superciliary vrchol se, svraštil čelo; očí druhu: v rozích eyeliner dobře, mimo rohy eyeliner mírně široká a lehce k rozšíření; rtu typ: lip vrchol skica mírně se venku, Lipe typ by mělo být plné, ret mellow dolní náčrt mírně široká některé Červená obrysy: přehled množství červené nahoře a uprostřed na krku.