Dovoz značkové parfémy kosmetika-name výrobků péče o pleť make-up dárky velkoobchodních prodejen šperků boutique


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429

http://www.perfume.com.tw/english/

Jyi plic je Tchaj-wan založené distributorem velkoobchodu značkou kosmetika, parfémy & dárkové sady obchodu & export do specializovaných obchodů, supermarkety nebo maloobchodních prodejen. Jsme vyhrazenou v vám nabídne široký výběr originální značek ze všech koutů světa. Naše společnost nabízí kompletní sortiment nejvíce stupnice nahoru a ostří výrobků, které zahrnuje parfém parfémy, parfémy pánské perfume、women perfume、mini, péče o pokožku, kosmetické, barva kosmetika, parfémy dárkové sady, kožní péči o dárkové sady, kosmetické gif sady, péči o vlasy, stylu výrobky, péči o tělo, lázně a tělo příslušenství, make-up příslušenství, barva kosmetiky příslušenství, módní ozdoby, dárkové sady, luxusní výrobky, japonský chuť výrobků atd.
Vývozní / Velkoobchod obchodní
Na základě různých kanálů, naši zákazníci mohli rozdělit do dvou kategorií, fyzické (tradiční) a virtual (nově) kanál. Tradiční kanál se skládá z obchodníka, velkoobchodník, kůže, vlasy a tělo péče původní instalace dovozní, Franchisové úložiště, chain store, dekorace corporation, dar corporation, obchodní dům, distributora a přímý prodej. V druhé ruce virtuální kanál je prostřednictvím velkoobchodu s online shopping mall.
V zásadě jsou dva typy našich klíčových zákazníků další menší velkoobchodníků a fyzických úložištích. A vzhledem k různé obchodní objemy obchodování postavy nebo dlouhodobé vztahy spolupráce, by velkoobchodní ceny v těchto dva typy zákazníků.

Naše produkty pocházejí z úvěruschopná vyrábí, agentů nebo obchodní partnery s cílem zajistit jakost produktů a vyhnout se padělky. Nejprodávanější vysoce kvalitní produkty a konkurenční cena jsou naše vlastnosti; tedy Vítejte bratrstvo nebo všech obchodů a povolání, které na našich zákazníků nebo Dejte nám nějaké avíz. Děkuju!

Zavolejte prosím naše kanceláře pro další informace. E-mail
Tel: 886-6-2820480, 2822432, 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
Otevírací doba: AM10:00 ~ PM7:00 (dva dny z každé dva týdny)
Adresa: No.403-2, Okres Tchaj-nan Dawu St., Yongkang City, 710, Tchaj-wan (R.O.C.)

http://www.perfume.com.tw/english/

https://lungjyi.com/
 

neděle 26. října 2008

Jak si vybrat rtěnku barvu?




    Jak si vybrat rtěnku barvu?

    Rtěnka výběr barev v make-up je kritická a musí brát v úvahu mnoho relevantních faktorů, jako jsou roční období, příležitosti, oblečení a osobní pleť.

    Sezóna v barvě jarní rtěnky je nejlepší vázat se na přírodní scéně, holky k dispozici oranžové, žen středního věku je lepší vyrazit elegantní zralou kouzlo rudých růží, korálově červených, léto je nejlepší volbou pro bledě růžové a lesklé rtěnky. dát lidem pocit živosti, podzim, měkké barvy k dispozici, aby ukázala ženám jasně oranžové, zimní make-up by měl být jasný a ostrý Jun, tmavě hnědá rtěnka k dispozici, s důrazem na rtu z trojrozměrného smyslu.

    Příležitostech k účasti v důležitém banketu, jak se zdálo při splatnosti rtěnku barvě je tou nejlepší volbou, může být základem něco zakrýt původní lesky na rty, pak hnědá a rtěnka na pozadí, a pak potažené vrstvou červenou rtěnkou, aby se zabránilo lesklé rtěnky světlo, aby se zabránilo frivolní dojem, vlevo do dalších; pohovor, aby se sami vypadat velmi vážný a vzpřímený, a mají smysl pro odpovědnost, by neměly oblékat příliš mnoho rtěnky nádherná růžová řada je lepší, Série stěr z šedé oční stíny, bude dobrá pověst, na venkovní aktivity, a využít oddělení Pearl rtěnky, a to s lesklým rtěnky, aby odrážely živý a plný funkcí, Vigor make-up, podílet se na disco, nátěru rtěnka barva je nejlepší v teplém a nápadité, jako jsou růže červenou rtěnkou, a pak potažené rtěnky perly, může být spolu s barvivem prášku, starší starší setkal se zvláštním zřetelem na rtu make-up, protože věnovat pozornost Rty žen, pak použijte růžové a korálové rtěnky je nejvíce potěšující, setkání přátel, musíme dát pocit slušné rtěnky první potažené lesklou rtěnkou s měkkou tkání, snížení, a pak dotek Tu některé čaj, červené rtěnky, zakřivené tvary rýsovat, strana, chtějí, aby jejich oslnivý výkon, dává hřejivý pocit, že je nutné zvolit růžovou rtěnku, lesk na rty střední potažené zlatým práškem.

    Oblečení nosit černé oblečení, speciální důraz na obličeji make-up, by měly používat růžové nebo růžovo-červená rtěnka, může být lepší aby se na nádherné oko-lov, a zralý výsledky, na sobě bílé šaty, vyberte Taupe rtěnku, zralejší a stabilní, pokud se rozhodnete růžovou rtěnku, se zdá elegantní, bohatá mladá, na sobě červené šaty, nejlépe ve stejné barvě rtěnky, nebo použít růžovou rtěnku a fialové rtěnky nelze zvolit, nosit fialové šaty by měly být použity ve stejné barvě rtěnky, vyhnout se používání červenou rtěnkou.

    Pleť světlou pleť lidé jakoukoliv barvu rtěnky, ale nejlepší s měkkými pestrými barvami, jinak bude příliš poutavý rty barvy s barevný kontrast, načernalé barvy vhodné pro použití tmavého červenohnědé jasu, než na konci barvy, barvy i trochu tmavší, anebo ne natolik poutavý, barva žlutá, ve snaze vyhnout se používání žluté řady rtěnky, nejvhodnější volba červené nebo růžové barvy rtěnky, můžete zvýšit rtu a obličeje jas.

    Rty na rty nedokonalé úsilí v barvě rtěnky odčinit týden Pokud rty vypadají některé "balíčky dní, výběr ze dvou barev rtěnky stejnou barvu hloubka, horní ret potažené rozšíření pocitu světlé spodní ret namaloval temný pocit kontrakce, v případě, že horní ret je tlustý, tenký spodní ret také použít tuto metodu, ale horní ret maloval hlubokou barvu spodního rtu barvení málo a rty než vypouklé a tlustší, lze tmavší nebo trochu měkké rty proměnit pozornost jiných lidí, aby krásné místo, Pokud jsou příliš tenké rty, není vhodný pro použité hlubokých barev, měli byste používat jasné a živé barvy, aby rty vypadají plnější.

    1. sisley
    2. ysl
    3. bioderma uriage






    1 komentář:

    brandfragrances řekl(a)...

    Duševní terapie a kožní péči kosmetologii a jak?


      Kůže krevní oběh, glandulární sekrece, významné fyziologické činnosti, rostliny, pochopení a parasympathetic Neurální ovládání, nařízení a vegetativní nervový se řídí v mozku. Proto mozkové funkce a struktura kůže a funkční spolehlivost úzce souvisejí.


      Každodenní život display, dobré emoční včetně šťastný, šťastný a rád a inspiraci a úlevu a snadno a klid jsou může nadšený parasympatický, podpora oběhového systému funkce, je průtok krve rychlosti, zrychlení, lidi se brunátný, zářící; a chybné emoční jako smutek a problémy a hněv a panika a strach a napětí a potlačené a znepokojuje, je víc vzrušený sympatická, lidi metabolismus sníží, dělá lidi Haggard, mračí. To ukazuje, že duševní, psychologické státu, má velký vliv na kůži. Kromě toho bude zobrazovat náladu lidu na obličeji, dominuje výraz v jeho tváři svaly. Často duplicitní nějaký výraz, způsobuje vrásek na obličeji. Příčiny často zvednuté obočí, které čelo Zobrazit vodorovně, často s stažené obočí dvojí Vrásečka mezi obočí, často MI oko způsobí roh rozvětvený příliš brzy objevit. Stručně řečeno jsou zastínil emocí v špatné a krásných lidí.


      Poruchy duševní a psychologické vedle poškození krásy, víc vážně může také způsobit některé kožní nemoci, například dermatitida, kožní onemocnění, chorob, vyvolaná mámení umělé kůže chorob kůže. Stres, emocionální konflikty mohou přimět nebo pálené mnoha nemocí, jako Atopic dermatitida, lupenka, kopřivku, vypadání areata, růžovka, omezení z kůže a pan tlustý dermatitidy, nervové akné kůži loupání a nekróza. Protože duševně neobvyklé nebo patologických duševních, pacienti na jejich nemoci kůže "výroby". Běžné jsou factitious dermatitida (jako žíravé, stimulační, jako například léky nebo zbraně na pleť působí újmu), defeathering pedofilii, záměrně ruku visela noha vedlo k dlouhé ruce nohy otok a tak dále. Bludy kožní choroby, kvůli kůži a vlasy v nějaké vedlejší příznaky, jako například mírně husté vlasy, nepatrně rozředí nebo barvě, ne příliš jednotné a subjektivní patologických popis složité a různorodé. Za těchto okolností melancholie kožní nemoci a příznaky psychózy Idiopatická podezření na chorobu nebo kožní nemoci z důvodu změny využití antipsychotik. Je-li to alergický na lithium obsahující lithium drog může trpí akné, lupenka a tak dále.