Dovoz značkové parfémy kosmetika-name výrobků péče o pleť make-up dárky velkoobchodních prodejen šperků boutique


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429

http://www.perfume.com.tw/english/

Jyi plic je Tchaj-wan založené distributorem velkoobchodu značkou kosmetika, parfémy & dárkové sady obchodu & export do specializovaných obchodů, supermarkety nebo maloobchodních prodejen. Jsme vyhrazenou v vám nabídne široký výběr originální značek ze všech koutů světa. Naše společnost nabízí kompletní sortiment nejvíce stupnice nahoru a ostří výrobků, které zahrnuje parfém parfémy, parfémy pánské perfume、women perfume、mini, péče o pokožku, kosmetické, barva kosmetika, parfémy dárkové sady, kožní péči o dárkové sady, kosmetické gif sady, péči o vlasy, stylu výrobky, péči o tělo, lázně a tělo příslušenství, make-up příslušenství, barva kosmetiky příslušenství, módní ozdoby, dárkové sady, luxusní výrobky, japonský chuť výrobků atd.
Vývozní / Velkoobchod obchodní
Na základě různých kanálů, naši zákazníci mohli rozdělit do dvou kategorií, fyzické (tradiční) a virtual (nově) kanál. Tradiční kanál se skládá z obchodníka, velkoobchodník, kůže, vlasy a tělo péče původní instalace dovozní, Franchisové úložiště, chain store, dekorace corporation, dar corporation, obchodní dům, distributora a přímý prodej. V druhé ruce virtuální kanál je prostřednictvím velkoobchodu s online shopping mall.
V zásadě jsou dva typy našich klíčových zákazníků další menší velkoobchodníků a fyzických úložištích. A vzhledem k různé obchodní objemy obchodování postavy nebo dlouhodobé vztahy spolupráce, by velkoobchodní ceny v těchto dva typy zákazníků.

Naše produkty pocházejí z úvěruschopná vyrábí, agentů nebo obchodní partnery s cílem zajistit jakost produktů a vyhnout se padělky. Nejprodávanější vysoce kvalitní produkty a konkurenční cena jsou naše vlastnosti; tedy Vítejte bratrstvo nebo všech obchodů a povolání, které na našich zákazníků nebo Dejte nám nějaké avíz. Děkuju!

Zavolejte prosím naše kanceláře pro další informace. E-mail
Tel: 886-6-2820480, 2822432, 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
Otevírací doba: AM10:00 ~ PM7:00 (dva dny z každé dva týdny)
Adresa: No.403-2, Okres Tchaj-nan Dawu St., Yongkang City, 710, Tchaj-wan (R.O.C.)

http://www.perfume.com.tw/english/

https://lungjyi.com/
 

neděle 26. října 2008

Péče o kosmetice?


Péče o kosmetice?

Kosmetika z nákupu na útěk z vazby procesu a využívání a úschově kosmetiky, kosmetické záruky. Kosmetika, jak ušetřit tak, že je pomíjivé a tedy pochopit správné péče. Péče o kosmetiku by měly věnovat pozornost prevenci znečištění, slunce, teplo, mráz, vlhkost a přiměřené displej.

Po oddělení prevence znečištění kosmetiky balení otevřené části baleny v malém objemu aparátu, ostatní části znovu uzavřen. Kosmetiky, použití dezinfekce a make-up vystrčit, zpřísnila po použití, aby se zabránilo množení bakterií v průběhu kosmetiky oxidace nebo zvýšení bakteriální obsah.

Silné sluneční ultrafialové penetrace, snadno tukem a kořením k produkci oxidaci a zničení pigmentu, kosmetika by měla být uložena.

Tepelně odolné úložiště kosmetiky by teplota pod 35 ° C. Emulze teplota je příliš vysoká bude kosmetika škody způsobené tuku a vody Fengao oddělení kosmetiky třídy smršťování, kosmetické zhoršení selhání.

Nízká teplota tuhnutí vody v ledu, aby kosmetika, emulze, zničení, tají strukturu rozptýlené silnější, ztrácejí účinnost kosmetiky, podráždění kůže.

Vlhkost a vlhké prostředí je živnou půdou pro mikroorganismy, příliš vlhké prostředí pro bakterie urychlení chovu výskyt zhoršení kosmetiky obsahující proteiny, lipidy. Také některé kosmetické balení lahví nebo víko je vyrobeno z litiny, snadno vlhké, rez, korozi láhev krém, takže zhoršení. Kosmetika by měla být umístěna ve větrané a suché místo na záchranu.

Rozumné kosmetika by měla být umístěna na místě čistý, jemně, není-li použít víko se utahovat a kapesní těsnění, aby se zabránilo prachu nebo jiných nečistot, aby se zabránilo kontaminaci chuť ztrátu. Nemačkejte, stiskněte nebo stiskněte balení kosmetiky, být umístěn, musí být přiměřené, aby se zabránilo vysunutí a obalových poškození, kosmetika oxidace nebo kontaminace.

Chcete-li věnovat pozornost době použitelnosti kosmetiky, zpravidla na jeden rok, více než dva roky, by nemělo být dlouhodobé skladování, aby se zabránilo selhání. Období bezpečnosti a skladování různých kosmetických přípravků, není stejný: řasenka otevřít tři až šest měsíců, nebo v souvislosti s vyhodit, jakmile začal zahuštění nebo zasýchat. Lze skladovat při pokojové teplotě. Oční stíny, krém na oční stíny dobu 1-2 měsíců, nebo ve vztahu k vyhodit, jakmile začal zahuštění nebo zasýchat. Lze skladovat při pokojové teplotě. Tužka na oči, oční linky může kapalina být skladovány po dobu 3 až 6 měsíců, lze obecně tužka na oči být uchovávány déle než 10 let. Při pokojové teplotě může. Nadace, který se používá 1 až 2 roky po kalení, zabarvení či zápachu, což naznačuje, že tuk složení kažení, a to tehdy, a skladovat při pokojové teplotě nebo lednice může, aby se zabránilo slunečnímu záření. Emulze je možné použít 2 až 3 let v případě zhoršení zápachu, mohou být uloženy při pokojové teplotě nebo ledničky. Parfémy, lze uložit asi jeden rok, nebo pokud se vůně slábne, vydal kyselý, neměli bychom používat. Skladujte při pokojové teplotě může. Rtěnka, z vosku, a tak mohou být použity na několik let, to je nejlépe skladovat v ledničce, nebo se vyhnout slunci a vysokým teplotám v. Rtěnka bude absorbovat vlhkost ze vzduchu, je třeba být opatrný někdy plíseň.

wholesale makeup
makeup wholesale

  1. estee lauder
  2. shiseido
  3. dior
  4. lancome



1 komentář:

brandfragrances řekl(a)...

Zbavit špatných zvyků make-up


  Mnoho lidí žijících v "zvyku" a "tradiční", ale vědecké důkazy, některé zvyky je zbytečné nebo dokonce škodlivé pro lidské zdraví. Krása následující chybu "zvyk", jste muset nechat co nejdříve, nikoli obecnou představu.


  Rodinné sdílená položka:


  Sdílené kosmetiky jsou velmi rozšířené. Jako matka a dcera podíl, manžel a manželka sdílené jsou tyto škodlivé; jeho kůže se liší, zvolte kosmetických prostředků by měla být pro každého. Děti z kůže výběrového řízení, vyšší nároky na bezpečnosti kosmetických prostředků, nevýrazné, nedospělé výrobky; a dítě kosmetických přísad nebyly vhodné pro dospělé. Proto použití kosmetických nebo použití zboží.


  Pomocí "kůže snadno":


  Mnoho mladých lidí se používají k kůže snadno podprůměrné léky akné pomoci v případě nouze, někteří lidé dokonce použít mimo tato třída slouží jako péče o pokožku dlouhodobým používáním užívání drog. Ve skutečnosti většina těchto léků pro vnější použití obsahující hormony, dlouhodobé užívání, vedlejší účinky jsou velké, ne pouze není účinný v léčbě akné a může také způsobit kožní problémy.


  Jediné:


  Mnoho lidí používá kosmetiky v konci, to není vědecké, jako například smetana nadace, zimní podnebí v chladné a suché, kapaliny, kterou nadace zvláčňujícími funkce, ale to je snadné upadnou v letních měsících. Lidské kůži s změnu seasons a věku faktory. Od běžných kombinaci je olejnatý suché dynamický proces změny, kůže by měla být použity v různých fázích různé kosmetické, kůže potřebuje většina péči.


  Prostý směrem k nejlepší:


  Nadměrné make-up způsobí poškození kůže, samozřejmě, ale nepovažují, kosmetické, nezvýší zátěž na kůži bez péče o pokožku ani žádoucí. Jako v létě UV snadno připálený kůže. Pokud zvolíte hodnotu vhodné opalovací krém SPF, můžeme udělat kůže méně škod.


  Přírodní kosmetika bezpečnost:


  Dnes "zelené", "přírodní" do dámy první koncepce ochrany životního prostředí. Jakmile produkt má titul, můžete odpočívat, ujistil, že použití. Ve skutečnosti, dokonce i když přírodní kosmetiky, přírodní rostlinné nebo mě chcete přidat některé chemické látky, jako konzervační přípravky pro udržení kvalitu, koneckonců, přírodní rostliny může také vyvolat senzibilizaci. Takže jste-li alergie nebo citlivou kůži, v reakci na "fyzické", musíme také.