Dovoz značkové parfémy kosmetika-name výrobků péče o pleť make-up dárky velkoobchodních prodejen šperků boutique


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429

http://www.perfume.com.tw/english/

Jyi plic je Tchaj-wan založené distributorem velkoobchodu značkou kosmetika, parfémy & dárkové sady obchodu & export do specializovaných obchodů, supermarkety nebo maloobchodních prodejen. Jsme vyhrazenou v vám nabídne široký výběr originální značek ze všech koutů světa. Naše společnost nabízí kompletní sortiment nejvíce stupnice nahoru a ostří výrobků, které zahrnuje parfém parfémy, parfémy pánské perfume、women perfume、mini, péče o pokožku, kosmetické, barva kosmetika, parfémy dárkové sady, kožní péči o dárkové sady, kosmetické gif sady, péči o vlasy, stylu výrobky, péči o tělo, lázně a tělo příslušenství, make-up příslušenství, barva kosmetiky příslušenství, módní ozdoby, dárkové sady, luxusní výrobky, japonský chuť výrobků atd.
Vývozní / Velkoobchod obchodní
Na základě různých kanálů, naši zákazníci mohli rozdělit do dvou kategorií, fyzické (tradiční) a virtual (nově) kanál. Tradiční kanál se skládá z obchodníka, velkoobchodník, kůže, vlasy a tělo péče původní instalace dovozní, Franchisové úložiště, chain store, dekorace corporation, dar corporation, obchodní dům, distributora a přímý prodej. V druhé ruce virtuální kanál je prostřednictvím velkoobchodu s online shopping mall.
V zásadě jsou dva typy našich klíčových zákazníků další menší velkoobchodníků a fyzických úložištích. A vzhledem k různé obchodní objemy obchodování postavy nebo dlouhodobé vztahy spolupráce, by velkoobchodní ceny v těchto dva typy zákazníků.

Naše produkty pocházejí z úvěruschopná vyrábí, agentů nebo obchodní partnery s cílem zajistit jakost produktů a vyhnout se padělky. Nejprodávanější vysoce kvalitní produkty a konkurenční cena jsou naše vlastnosti; tedy Vítejte bratrstvo nebo všech obchodů a povolání, které na našich zákazníků nebo Dejte nám nějaké avíz. Děkuju!

Zavolejte prosím naše kanceláře pro další informace. E-mail
Tel: 886-6-2820480, 2822432, 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
Otevírací doba: AM10:00 ~ PM7:00 (dva dny z každé dva týdny)
Adresa: No.403-2, Okres Tchaj-nan Dawu St., Yongkang City, 710, Tchaj-wan (R.O.C.)

http://www.perfume.com.tw/english/

https://lungjyi.com/
 

středa 15. dubna 2009

Sexuální uspokojení, podobné cíle




    Sexuální uspokojení, podobné cíle

    To je již konstatoval, že mnohá zvířata, hmyz spoléhají na zvláštní vůni přitahovat opačné pohlaví a nastavte páření. Pižmo, cibetka je známá koření, téměř všechny romantické voňavé, musí Lust vlny mají složky parfému. Obě koření jsou odvozeny z jelenů pižma a civet, jejich hlavním úkolem je přilákat ženy kamarády. Moderní bionika použít speciální vůni přilákat způsob, jak past a zabít mnoho škodlivého hmyzu, ale také dosáhnout uspokojivé výsledky výzkumu biologů o rovnosti žen a vůně je stoupající. Pokud osoba, o několik dní není vykoupat v horkém létě, tělesný zápach je vždy nepříjemné, a dokonce může využít okolních lidí, včetně self-unavený. Ale lidé také existují podobné cíle na sexuální uspokojení když biologických jevů. Pečlivé pozorování najdete v okolí mnoho lidí, pocení, silný zápach z ní, že on nebo ona je pevně zasazen nonšalantní společně, někteří dokonce lačně nasává vůni, která se kromě psychologické a emocionální harmonické kromě čistě biologických faktorů hrají také nádhernou roli. Nedávné studie ukázaly, že lidské tělo má zvláštní vůni, vůni změny v různých situacích a scénářů. Láska muže a ženy bude velmi specifické pro čichání vůně právě tento, a osvěžující vůni, jiskření nekonečnou něhu, budou snadno rozlišit vlastní ve velkém množství vůní, speciální, exkluzivní, v jiných zdá se, že "vůně" vůně. Sexuální uspokojení, podobné cíle, je sex o hluboký význam. Oba manželé udržovat dobré zdraví, a vytvořit tak příjemnou vůni atmosféru v jejich vlastní jedinečnou vůní, není pochyb, že je v pořádku, aby si vyšší úroveň života.



    品牌
    ANNA SUI 安娜蘇
    品名
    魔法經典傘_精品
    存貨  有
    規格/說明
    890$1200                                  
    產品說明:                                 
    ANNA SUI.10週年魔法獻禮限量版今年最流行的紫色,全新經典anna sui紫色晴雨二用傘~時尚又大方的二用傘~送禮自用二相宜哦     
    銷售類型
    Wholesale


      2 komentáře:

      brandfragrances řekl(a)...

      Planoucí slunce jako ohnivá koule pod bílou krásu



        Sunny v červenci, teplota, tím vyšší dívky kostým více "mini", v níž člověk dokáže všechny expozice sezony, kromě jiného než dokonalý postoj tvaru "s", meimei v barvě je také velmi důležitý ukazatel. Takzvané "bílý obal tři ohyzdné", krásný, ale tvář, jestliže celkový zdravotní stav má také sníh bílé, a to je opravdu oči. Říká, "deštivý den", bělení stejně nestane přes noc, když slunce jako ohnivá koule zuřící slunce kůže, deklarování naší bělení s UV Bitva začíná! Jak bílá je nejdůkladnější? Chcete bílou, ale musí se domů jen, z čištění kůže péče, každý péče o detaily a kroky k udržení, zavést účinné bělení funguje perfektně, mohou být, je jediný únik, můžete mít čistě bílé zvláčňujícími vitalizing krásnou kůži. To znamená od konce praní, údržba na opalovací krém, make-up, bělení díla udělal všechno, rychle pro sebe "nový list" bílé hnutí!


        Akce: první krok k hluboké čištění bílé hnutí


        V den sluníčko po lázni obličejové hluboké čištění je prioritou bílé hnutí. Když přijde na hluboké čištění obličeje čističe pro jen může být, je doporučeno použít, účinnost čištění tkaniny, speciální textilie z měkkého materiálu, můžete zaměřit na různých částí obličeje potřeb, od odstraňovače make-up na čisté, snadno získat.


        Doporučené první kamarádky, než výrobky péče o pleť bělení použít čistou látkou kůže pro důkladné čisté kampaň, první lidé čelí make-up, špína a pokožky jsou očištěny, pak zablokují bělení kůže péče o výrobky, bělení smetany do suterénu, kůže, byla účinně vstřebává kůží. Pomocí obličeje čisticí látkou texturu, můžete dosáhnout účinek masáže a pleťových, obličejové tlakové nebo pomalu uvolnil.


        Akce II: nepohoda řídil přípravu nemelanomové kožní


        Po vyčištění, je nezbytné použít použila kondicionér tekutina obsahující složky bělení. Některé obsahují vitamín B3 s krémem Mulberry bělení kondicionér kapalina, může snížit přenos melaninu a zpomaluje produkci melaninu, obvykle používané jako make-up vody, bavlny pad namočil si jako mouky Membránové čisté pšenici, rozšířené bělení a zvláčňujícími péči. Dlouhodobé užívání z použila bělení kondicionérech, můžete zvýšit obsah vlhkosti kůže, kůže bělení, zatímco také kůže činí kůži více transparentní a po vodní bilance tuku, více snadno absorbuje pro péči o produkty.


        Dějství III.: do bělení kůže maska bělení SPA


        Dnes mnoho značek mají sezónu zahájil bělení masku, můžeme lze vybrat masku z čistě bavlněnou tkaninou membránou, lépe bělení maska bělení krém bohatý na, esence mohou rovnat celou láhev kapalina kapacity, může bránit generaci kůže melaninu, k doplnění přiměřenou výživu pokožky po slunci, urychlení účinek bělení.

      brandfragrances řekl(a)...

        Některé značky obličejové masky, zejména posílení oko zahrnující návrh, následovala kůže kolem očí bělení. Čistí pleť a později použít bělení maska bělení klimatizační zařízení, Vaše pleť bude cítit jako bělení lázeňské léčby – údržba, to dělá třít na bělení výrobky péče o pleť, absorpční účinky se více s méně prostředky!


        Čtyři jednat: na kůži bělení bělení esence najíst


        Chcete bílá rychleji bělení podstatu kapaliny nesmí být chybí, nazývané "podstatu", podtext byl bělení esence je soustředěna v malé lahvičce, možnou cenu příliš nákladné, srdcervoucí, ale jeho účinek byl okamžitě, takže se bílé pro nás, to je naprosto nepostradatelná. Použité by měla být podstatou ve vodě make-up, většina stávající produkt na vitamín c a první vitaminu B3 na bělení přísady jako hlavní surovina, ze bez ohledu na to jak vzorec, podstatu nejen má účinnost bělení a opravit, podněcovala kůže. Pokud jste vybrali pravé je nejdůležitější podstatu jejich kůži, obvykle v 4-8 týdnů později, můžete vidět účinek bělení.


        Pět jednat: izolace Cream/krém pro pleť vybudování ochranného filmu


        Den


        Ihned po podstatou je izolovat smetany nebo krém. Den sluníčko a čistý vzduch, tónovaná myslela je základní potřeby, dokáže účinně kůže od den Ultrafialové světlo, ale také v kůži s ochranným filmem, snižování dopadů kosmetiku a slunce na kůži. Doporučeno je, že výběr obsahují opalovací krém, vlhký, čistý a bílý, izolace den UV ochranu tónovaná myslela na čtyřech hlavních funkcí, které mohou pomoci zažehnat klimatizace, slunce a vítr škody.


        Večer


        Ačkoli neexistuje žádná slunečního světla v noci při spaní k bělení, účinnost to je nejlepší čas. Takže noční krém volby, doporučujeme zvolit má produkty součásti bělení je plus. A od léta Pleťový olej, světle noční krém je proto přednost, pokud to open air stabilizování spící dáma, je nutné vybrat noční krém, obsahující použila složky, nebo po noční krém a přidání vrstvy zvláčňujícími gelu, je to pouze jednoduché bělení ponaučení.