Dovoz značkové parfémy kosmetika-name výrobků péče o pleť make-up dárky velkoobchodních prodejen šperků boutique


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429

http://www.perfume.com.tw/english/

Jyi plic je Tchaj-wan založené distributorem velkoobchodu značkou kosmetika, parfémy & dárkové sady obchodu & export do specializovaných obchodů, supermarkety nebo maloobchodních prodejen. Jsme vyhrazenou v vám nabídne široký výběr originální značek ze všech koutů světa. Naše společnost nabízí kompletní sortiment nejvíce stupnice nahoru a ostří výrobků, které zahrnuje parfém parfémy, parfémy pánské perfume、women perfume、mini, péče o pokožku, kosmetické, barva kosmetika, parfémy dárkové sady, kožní péči o dárkové sady, kosmetické gif sady, péči o vlasy, stylu výrobky, péči o tělo, lázně a tělo příslušenství, make-up příslušenství, barva kosmetiky příslušenství, módní ozdoby, dárkové sady, luxusní výrobky, japonský chuť výrobků atd.
Vývozní / Velkoobchod obchodní
Na základě různých kanálů, naši zákazníci mohli rozdělit do dvou kategorií, fyzické (tradiční) a virtual (nově) kanál. Tradiční kanál se skládá z obchodníka, velkoobchodník, kůže, vlasy a tělo péče původní instalace dovozní, Franchisové úložiště, chain store, dekorace corporation, dar corporation, obchodní dům, distributora a přímý prodej. V druhé ruce virtuální kanál je prostřednictvím velkoobchodu s online shopping mall.
V zásadě jsou dva typy našich klíčových zákazníků další menší velkoobchodníků a fyzických úložištích. A vzhledem k různé obchodní objemy obchodování postavy nebo dlouhodobé vztahy spolupráce, by velkoobchodní ceny v těchto dva typy zákazníků.

Naše produkty pocházejí z úvěruschopná vyrábí, agentů nebo obchodní partnery s cílem zajistit jakost produktů a vyhnout se padělky. Nejprodávanější vysoce kvalitní produkty a konkurenční cena jsou naše vlastnosti; tedy Vítejte bratrstvo nebo všech obchodů a povolání, které na našich zákazníků nebo Dejte nám nějaké avíz. Děkuju!

Zavolejte prosím naše kanceláře pro další informace. E-mail
Tel: 886-6-2820480, 2822432, 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
Otevírací doba: AM10:00 ~ PM7:00 (dva dny z každé dva týdny)
Adresa: No.403-2, Okres Tchaj-nan Dawu St., Yongkang City, 710, Tchaj-wan (R.O.C.)

http://www.perfume.com.tw/english/

https://lungjyi.com/
 

středa 15. dubna 2009

Parfémy, ženy druhá vrstva kůže




    Parfémy, ženy druhá vrstva kůže

    Viz Van Gogh je "Sunflowers", budete jistě poutavé žlutá šoku. Poslechněte si Bacha "Ave Maria", budete s největší pravděpodobností bude dojatý k slzám. Proč? Proč je umění! Pokud žena ujít tuto dobu, ve skutečnosti jste neměli čas, aby jeho hostování hry, ale stále se otočit zády divoké stare pohledy, a pak dýchat nosem, nastavit stav vnitřního klidu. Proč? Žádný důvod. To je umění, parfém umění!

    Parfém je druhá vrstva kůže ženy, milovat sami sebe, milovat život, ženy jsou více či méně mají pár lahví vašeho oblíbeného parfému. Nicméně, správné použití toho se ženou klidně vůně Ruoyouruowu v show elegance.

    Chuť je "bod", parfém je "linka", toaletní voda, je použití "tvář". Čím nižší je koncentrace, širší rozsah rozmazání.

    Uvnitř lokte a kolena straně dělat vůně elegantní, odolný, dva hlavní body! Stírací v pulzu na zdravém rozumu, a vetřete vnitřek vašeho lokte nebo kolene ve straně lepší: tato kůže teplota, pravidelné aktivity, by mohla být efektivní šíření aroma. Stejně jako vnitřní žilní part na zápěstí a četné příležitosti pro styk s věcmi, a brzy zmizel, ovšem ne tak dobrý jako stírací v impulsním místa a okolní svět vhodné chránit vnitřní část lokte a kolena straně, tam není nic víc než Tyto dvě lepší díly.

    Ucho a zadní část krku aroma Ruoyouruowu naplnil vzduch, vědět, jak ovládat dávkování je nejúčinnější lupiči právo.

    Ale vůně procesu je zdola nahoru. Chcete trvající, že by bylo obtížné. Pas je síla dělící linii parfémů. Pas je šíření mlhavé části elegantním aroma. Je však třeba také zvážit, nakreslit dělící čáru aroma. Jako je jídlo nebo návštěva někoho doma a parfémy musí být více než obvykle nižší než leštěný, je to zdravý rozum. Pokud si otřete kolem krku, uších, teplého vzduchu směrem vzhůru posunu, bude vůně sledovat plovák, aby ne štiplavá parfémy měkké, musí třít mírně nižší než v pase.

    Davy nebo uzavřených prostorech, vetřete houpacích součástí, jako jsou nohy, kotníky, uvnitř sukni ...

    I když jen velmi málo lidí nosí parfémy v punčochách na, ale jsou na před prvním sprej s tryskou sprejem, je překvapivě slabá chuť a vůni lze udržet. Je to těžší než aroma třením kůže zmizí.

    Muži se cítit vůni z vlasů, znovu prstů! Asi 80% mužů případě, že.

    Nepokládejte na slunci nastříká parfém a alkoholu v expozici opustí skvrny na kůži, pokud si opravdu chcete vychutnat vůni, volitelná nealkoholických vůně sprchový gel koupel ve slunci. Když zvyky konkrétní chuť, budete nevědomky potažené než kdy předtím. Optimální koncentrace je do délky paže, ostatní cítit nádhernou vůni. Nelze určit, zda jsou malovány příliš mnoho, požádejte přítele, aby pomohl.

    Obecně lepší je kvalita parfému lze skladovat po dobu 3-5 let. Nevystavujte slunečnímu záření v chladném a suchém místě. Mohou být uchovávány v chladničce, ale jen lehký parfém. Chuť je příliš studená nebo přehřátí bude mít vliv na chuť. Pokud přebytek malého parfém, barva, zákal, mohou být přidány do etanolu ředění.


    1. dior
    2. guerlain
    3. evian
    4. avene
    5. elizabeth arden
    6. crabtree evelyn


    品名
    水藍蕾絲3折傘_生活精品
    存貨  有
    規格/說明
    290$880                                  
    產品說明:                                 
    充滿可愛圓點的洋傘不但為您遮蔽太陽和雨水,而且這款雨傘還有保護的蕾絲套,讓您收納方便也攜帶方便。
    銷售類型
    Wholesale


      1 komentář:

      brandfragrances řekl(a)...

      Recept jemně hladké kůže hladká malé


        1. banán rozmačkané přidáním mléka, šíří se na tváři. Po 20 minut umývá, může vyhladit vaše kůže a jemné.


        2. Jednotné, míchání bílků a med dokáže křídový tvář hladkou kůži a snížení vrásek.


        je 3. míchat kurkuma prášek a mléčné barvy odstranění v tvář popálenin a snižování tvář chlupy.


        4. obiloviny, sýr a rajčatovou omáčkou, míchá kolem rovnoměrně křídový papír v obličeji, po 20 minut a pak mytí studenou vodou, můžete pomoci obnovit opálená pleť, kůže je lesklé.


        5. syrové hranolky na barvu a ke zmenšení pihy na jeho zjizvený obličej.


        6. vodotěsné kůže okurka šťáva je skvělá. Okurka šťáva tvář rovnoměrně potažené v zpřísnění póry. 15 minut omyjte vodou po.


        7. prášek a vápno šťávy mohou pomoci obnovit opálenou kůži. Šťáva z kyselých lajmů je přírodní bělicí činidlo.


        8. MED může způsobit kožní jemně hladké hladké a lesklé a redukuje vrásky.


        9. Oranžové třídy ovocná šťáva je dobrou volbou pro řešení olejovitý vzhled.


        10. led tření může utáhnout póry pokožky a podporuje krevní oběh.