Dovoz značkové parfémy kosmetika-name výrobků péče o pleť make-up dárky velkoobchodních prodejen šperků boutique


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429

http://www.perfume.com.tw/english/

Jyi plic je Tchaj-wan založené distributorem velkoobchodu značkou kosmetika, parfémy & dárkové sady obchodu & export do specializovaných obchodů, supermarkety nebo maloobchodních prodejen. Jsme vyhrazenou v vám nabídne široký výběr originální značek ze všech koutů světa. Naše společnost nabízí kompletní sortiment nejvíce stupnice nahoru a ostří výrobků, které zahrnuje parfém parfémy, parfémy pánské perfume、women perfume、mini, péče o pokožku, kosmetické, barva kosmetika, parfémy dárkové sady, kožní péči o dárkové sady, kosmetické gif sady, péči o vlasy, stylu výrobky, péči o tělo, lázně a tělo příslušenství, make-up příslušenství, barva kosmetiky příslušenství, módní ozdoby, dárkové sady, luxusní výrobky, japonský chuť výrobků atd.
Vývozní / Velkoobchod obchodní
Na základě různých kanálů, naši zákazníci mohli rozdělit do dvou kategorií, fyzické (tradiční) a virtual (nově) kanál. Tradiční kanál se skládá z obchodníka, velkoobchodník, kůže, vlasy a tělo péče původní instalace dovozní, Franchisové úložiště, chain store, dekorace corporation, dar corporation, obchodní dům, distributora a přímý prodej. V druhé ruce virtuální kanál je prostřednictvím velkoobchodu s online shopping mall.
V zásadě jsou dva typy našich klíčových zákazníků další menší velkoobchodníků a fyzických úložištích. A vzhledem k různé obchodní objemy obchodování postavy nebo dlouhodobé vztahy spolupráce, by velkoobchodní ceny v těchto dva typy zákazníků.

Naše produkty pocházejí z úvěruschopná vyrábí, agentů nebo obchodní partnery s cílem zajistit jakost produktů a vyhnout se padělky. Nejprodávanější vysoce kvalitní produkty a konkurenční cena jsou naše vlastnosti; tedy Vítejte bratrstvo nebo všech obchodů a povolání, které na našich zákazníků nebo Dejte nám nějaké avíz. Děkuju!

Zavolejte prosím naše kanceláře pro další informace. E-mail
Tel: 886-6-2820480, 2822432, 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
Otevírací doba: AM10:00 ~ PM7:00 (dva dny z každé dva týdny)
Adresa: No.403-2, Okres Tchaj-nan Dawu St., Yongkang City, 710, Tchaj-wan (R.O.C.)

http://www.perfume.com.tw/english/

https://lungjyi.com/
 

neděle 26. října 2008

Jak se oční stíny?




    Jak se oční stíny?

    Oči, nejlépe ukazuje muže ducha a šarm, takže oko make-up je velmi důležitou součástí líčení. Používat oční kosmetiku, tzv. oční stíny.

    Oční stíny mohou být rozděleny do stínu barvy, světlé barvy přízvuk tři druhy. Stín barva je konvergence barvy, maloval v naději, že místo konkávní nebo být zastíněné místo je úzká, tato barva je obecně tmavě šedá, tmavě hnědá, světlé barvy, zvýraznit barvy, malované v naději, že se zdá být vysoká, je široké místo. obecně je bílá světlé barvy, včetně béžové, šedé, bílé a růžové perlové, přízvuk barva může mít jakoukoliv barvu, jeho skutečné poslání je jasně vyjádřit, přitáhnout pozornost lidí. Volba barvy přízvuk, aby zvážila své vlastní kostýmy a lesky na rty koordinovat s nimi. Například, modrá, hnědá a šedá, často dává fialová zdálo jemná, elegantní, růžová můžete přidat okouzlující půvab, fialová dává sofistikovaný kouzlo, zelené lidé mají pocit, krásné a elegantní, svěží pocit , metalické barvy použité na jevišti.

    Oko stín je hlavním symbolem make-up, jehož hlavní část rozdílu mezi make-up typu. Šmouhy Oční stíny mohou být upraveny, a zdůraznil očí ochablé strukturu, nastavení rozteče obličejových rysů, upravit tvar očí. Mohou být vyjádřeny v make-up vlastnosti, aby oči vypadají okouzlující. Oční stíny by měly věnovat pozornost následujícímu: oční stíny barvu a typ make-up, oblečení color koordinaci, oční stíny, skvrny tvaru souladu s oka-demand, měkká barevného přechodu, multi-barevné oční stíny s bohatou, ale ne slabý déšť.

    Metoda se obvykle oční stíny oční stíny Existují dva způsoby: jedním je tří-dimenzionální rozkvetlé, úroveň kvete. Trojrozměrný obraz kvetoucí kvetoucí skica metoda, v pohodě, nebo vágní, aby se objekt vrací pocit barvy aplikované na vnější rohu horního víčka, uvnitř oka, obočí a oční deprese, pod vnějším koutkem očních víček a dalších částí Jasné barvy použité na čele pod uprostřed stínu očí barvy pleti s jasným kvete sblížit přirozeně a přiměřeně světlé a tmavé přechod; horizontální kvetoucí, první základní barva aplikuje na horní víčka, jako je světle hnědé, světle růžová, atd. , pak tmavé oční stíny podél řas nátěru kořenů a kvetoucí, více barvy použít do více světla, a to od kořenů řas, barvy z hloubky do mělké sklonu a čelo jasný, barevný přechod by měl být měkký a přirozený.

    1. elizabeth arden
    2. mac
    3. shu uemura
    4. sisley
    5. clarins
    6. ysl
    7. decorte





    Správné používání rouge?




      Správné používání rouge?

      Rouge na lícních make-up kosmetické kosmetiky. Rouge barva, používá-li se postarat o barvě oční stíny a rty, červené, takže celková koordinace. Barva Rouge: přírodní barva, růžová barva, růžová linka, pomeranče, hnědá, Ming barva.

      Přirozená barva je podobná Ruddyho barvu obličeje přírodní, chemické složení nebo přírodní barva k dispozici, aby mohl prokázat, zdravou pleť, rouge. Hlavní barva šedá červená, světle hnědá červená, světle vermilion, světle červená, a tak dále.

      Hlavní barva růžové barvy, růžová, světle růžová, a barvy pleti, oblečení s použitím, kůže se zdá být jemná a krásná, dává mladý, krásný pocit.

      Hlavní barva růže, odbor červené světlo růže, růže hluboká červená, tmavě růžové, fialové a červené. Vhodné pro dekorativní červenou, nebo na make-up, formální charakter make-up, ozdobné make-up, tanec make-up. Pro výkon zralé ženské krásy a elegance elegantní, dobré výsledky.

      Orange Katedra oranžové a oranžové. Odstraňte roli kůže tupou, může zvýšit pocit transparentnosti na kůži.

      Hnědá světle hnědá, červená půda, tmavě hnědá, červenohnědá a tak dále. Změnil tvář, známá také jako barvu stínu rouge.

      Se barva žlutá, bílá, masové barvy, také známý jako Ming-color rouge. Jeho úkolem je zředit s použitím rouge, rouge a stín barev, aby se posílila trojrozměrné části tváře.

      Rouge na tváře a kontury modifikace, může hledat růžový pohled zdravé a vhodné úpravy kontury obličeje. Použití barvy by mělo být světlé a jemné, protože výzdoba roli. Jiný typ make-upu se liší podle vlastností: Japonský makeup Rouge Barva je světle hnědá, načervenalá hnědá, růžová, večerní make-up rouge růžovou barvu červenou, západ slunce červená, korálově červená, třešňově červené, běžně používané v svatební make-up Barva Rouge je třešňově červené, růžové, korálově červená, červená růže, západ slunce červené, moderní makeup používá rouge barva je fialová, hnědá, oranžová, červená, třešňově červené, korálově červená, červená růže.

      Obecně platí, že výběr rouge rozhodnout, podle věku, barvy, a při společenských příležitostech. V obecné, bílé tváři, to je nejlepší zničit červené růže rouge, čelí černé lidi, to je nejlepší vymazat šarlatový rouge, tvář nažloutlé, nejlépe růže nebo korálově červené rouge, transparentní světle rouge Krém pro mladé ženy, práce, můžete si otřete rouge přírodních systémů.

      1. biore
      2. za
      3. kissme
      4. essence
      5. jill stuart
      6. olay






      Jak používat make-up, aby odrážela osobnost?




        Jak používat make-up, aby odrážela osobnost?

        V prvé řadě je jemné a delikátní make-up metoda, jak zhubnout a štíhlé, přírodní vzhled choulostivá dělat kůže bílá, aby se zabránilo slunce, používání kosmetiky bělení účinkem, kosmetické barvy, aby byly konzistentní, jako rouge, rtěnky, lak na nehty barvy musí být v souladu se správně. Výběr v pohodě, v pohodě, racionální, klidná emocionální. Tímto způsobem, elegantní, jemná povaha se projevuje.

        Profesionální ženy barva make-up metoda by měla být mírná, můžete použít neutrální barvu, to je zajímavé, drobné změny. K dispozici pro jejich důrazem na celý obličej, bez pocitu, plovoucí světla. Řádky by měly být stručné, obočí, víčka, tváře červené rty, linky, musí být čistý, stručné, oblouk střední, bez tučné, žádné podstatné kvete. Nebe plné výši, pokud Čelo je široké, nezahrnují se rány, by měla být srst čistá, nežádoucího ochlupení, je pohyblivý. Je-li čelo je úzká, může odstranit nežádoucí chloupky, nebo lakovaná bílá, krémová nadace, tak zvětšuje.

        Nádherný ženský make-up metoda používat elegantní linie. Snažte na oční linky a kontury rtů, očí a rtů, plynulé linie a elegantní, to bude mít zvláštní kouzlo. Významné silné rty, silné rty, skutečné samo o sobě je velmi atraktivní, dále zdůrazněno, obrácenou ústa, rty a horské kolo křivky ještě více nádherná. Jasné a výrazné užití barvy, například nošení sytě červené rty, bílá pleť, černé řasy, doprovázen Mei Guizi, nebo jasně červené, světlé barvy, tím lépe.

        Živý make-up Francie tvář dokola obličej je rád, oči, rty se musí zdát zaoblené. Barva, jemná, růžová pleť, jemná, něžná, a proto, make-up barvy na zahřátí. Oblečení by měl také zvolit měkké barvy. Barva bílá a něžný, dávat pozor na slunce, a pokrytý bělavým nadace krém, lak na nějakém světle růžové rouge, čelí šťavnaté okouzlující, ústa popsat curling se v ústech pod napsat, bezstarostný, měli byste ústa, rty popis Zdá se, že obsahuje úsměv. Hory okraj by měl být sestaven kolem křivky.

        Klasická krása make-up metoda, aby se zabránilo slunce, udržovat jemnou bílou pleť. Proveďte vlasy na černo, se zdůrazňuje, že důležitým faktorem pro klasické krásy. Chcete-li zabránit suché vlasy, bifurkace a výběr vlasů může také ukázat vlasy lesklé vlasy, jako jsou rovné vlasy, krátké vlasy, copánky. Zkontrolujte, obočí a hladké křivky, obočí byla hladká, plynulá linie, aniž by Meishan příslušné barvy k černé nebo šedé.

        Hrubý štiplavý make-up metoda pro vydělávání, hnědo-černé kůže bude vydávat silný, divoký kouzlo. Trpělivě vhodné opalování nebo pomocí anti-sun krém základ, což je minimální podmínky se objeví hrubé. Černá tužka na oči, černé řasenky oči Miaocheng černé oči pevně. K popisu černé obočí, velkorysý způsob, trochu rozptýlení široký kartáč obočí, upravené obočí zdají drsné. Popsat velké ret, aby plně využily rtů, světle hnědá nebo světle šedé lesklé šaty červené rty a plná, je živé, energické.


        wholesale makeup
        makeup wholesale




        Lip make-up?




          Lip make-up?

          Lip make-up ukázat ženskou úpravu primárního obsahu, je make-up rtů pochopit následující body: zvolené rtu, maloval rtu obrys určit barvu rtěnky, naneste rtěnku uvnitř rtů obrysu.

          Zvolený rty Lip přímo ovlivňují tvář, účinek make-up hraje velkou roli.

          Malované na rty kontura rtů se volí podle charakteristik rty, určit kontury rtů make-up, pak příznakem je s tužkou nebo rtěnkou rty špičkou. Popis když rty otevřené, označené body na rty, balzámy rtu Hill Valley umístění, v souvislosti s elegantními křivkami nahoru. Zleva doprava, shora dolů, nakreslete obrys rtů mimo. Obrys rtů by měly usilovat o dosažení přirozené, by měl pero síly musí být hladké a jednotné. Lip malby: v rámci popisované metody jsou vrstevnice maloval v původním rtu trochu uvnitř, vhodný pro velké rty a silné rty, mimo popisované metody, mírně boční popis obrysu rtů, ret se baculatá vhodná pro tenké a malé rty, lineární metoda, v souladu s rty kontury nakreslit rovnou čáru s ostrým úhlem, vhodné pro rty na rty střední velikosti, 1/3 ze rtů Francie, ret byl Yamagata, hluboké vzestupy a pády, což emocionální zkušenost, 1/2 ret Francie, nejvyšší bod horního rtu Yamagata jen v ústech a osa střední výšky stejné tloušťky a odpovídající postavení dolní ret obrysu horního a dolního rtu symetrie, je populární ret, / 3 způsob rtu, horní ret Yamagata vrchol centrem rty k ústům 2/3 místa, což dává pocit široká a krásná.

          Určit bohatství barev rtěnky rtěnky, různé barvy rtěnky mohou dosáhnout různých make-up barvy. Rtěnka ve stejné barvě, různé odstíny odstínem, bude produkovat mnoho změn v různých odstínech make-up efektem bude jinak. Rtěnka barva: červeno hnědé, barva je jednoduché, pro starší ženy a make-up pánské, make-up barvy vypadají jednoduché a stabilní, oranžové barvy se objeví teplý, plný mladické vitality, platí pro bohatou chuť ženské mládeže tak, aby make-up barvy vypadají a nespoutané nadšení, půvabné růžové barvy, měkké, lehké, přírodní, mladé dívky, bledá pleť svěží a jemné líčení barvy vypadají, červené růže, elegantní barvy, světlé, okouzlující a vyzrálé, aby se make-up Barvy vypadají oslňující, širší uplatnění, červené fazole červená barva jemná, elegantní, jednoduché, přírodní, make-up barvy vypadají měkké, se vztahují na zralejších žen. Make-up, rtěnka by použití barvy být koordinován s make-up barvy pleti, oční stíny, barvy, osobnosti a temperamentu.

          Smaže barvy rtěnky rtěnky vybrán v rámci kontury, pokud se používají, kapesním zrcátkem v jedné ruce a rtěnku rovnoměrně podél rtů a vertikálních linek na obraze. Lip centrální barva je málo světla mohou produkovat plný účinek. Nakonec klepněte na rty s tkání, bude absorbovat příliš mnoho oleje. S cílem zvýšit pocit transparentnosti rtu, lehce potažené perla rtěnku, když maloval vhodný nátěr, a dokonce otřete přední centrální světlo na trati.

          1. la prairie
          2. clinique
          3. kose
          4. sofina
          5. guerlain
          6. senka avene neuve





          Jak si vybrat rtěnku barvu?




            Jak si vybrat rtěnku barvu?

            Rtěnka výběr barev v make-up je kritická a musí brát v úvahu mnoho relevantních faktorů, jako jsou roční období, příležitosti, oblečení a osobní pleť.

            Sezóna v barvě jarní rtěnky je nejlepší vázat se na přírodní scéně, holky k dispozici oranžové, žen středního věku je lepší vyrazit elegantní zralou kouzlo rudých růží, korálově červených, léto je nejlepší volbou pro bledě růžové a lesklé rtěnky. dát lidem pocit živosti, podzim, měkké barvy k dispozici, aby ukázala ženám jasně oranžové, zimní make-up by měl být jasný a ostrý Jun, tmavě hnědá rtěnka k dispozici, s důrazem na rtu z trojrozměrného smyslu.

            Příležitostech k účasti v důležitém banketu, jak se zdálo při splatnosti rtěnku barvě je tou nejlepší volbou, může být základem něco zakrýt původní lesky na rty, pak hnědá a rtěnka na pozadí, a pak potažené vrstvou červenou rtěnkou, aby se zabránilo lesklé rtěnky světlo, aby se zabránilo frivolní dojem, vlevo do dalších; pohovor, aby se sami vypadat velmi vážný a vzpřímený, a mají smysl pro odpovědnost, by neměly oblékat příliš mnoho rtěnky nádherná růžová řada je lepší, Série stěr z šedé oční stíny, bude dobrá pověst, na venkovní aktivity, a využít oddělení Pearl rtěnky, a to s lesklým rtěnky, aby odrážely živý a plný funkcí, Vigor make-up, podílet se na disco, nátěru rtěnka barva je nejlepší v teplém a nápadité, jako jsou růže červenou rtěnkou, a pak potažené rtěnky perly, může být spolu s barvivem prášku, starší starší setkal se zvláštním zřetelem na rtu make-up, protože věnovat pozornost Rty žen, pak použijte růžové a korálové rtěnky je nejvíce potěšující, setkání přátel, musíme dát pocit slušné rtěnky první potažené lesklou rtěnkou s měkkou tkání, snížení, a pak dotek Tu některé čaj, červené rtěnky, zakřivené tvary rýsovat, strana, chtějí, aby jejich oslnivý výkon, dává hřejivý pocit, že je nutné zvolit růžovou rtěnku, lesk na rty střední potažené zlatým práškem.

            Oblečení nosit černé oblečení, speciální důraz na obličeji make-up, by měly používat růžové nebo růžovo-červená rtěnka, může být lepší aby se na nádherné oko-lov, a zralý výsledky, na sobě bílé šaty, vyberte Taupe rtěnku, zralejší a stabilní, pokud se rozhodnete růžovou rtěnku, se zdá elegantní, bohatá mladá, na sobě červené šaty, nejlépe ve stejné barvě rtěnky, nebo použít růžovou rtěnku a fialové rtěnky nelze zvolit, nosit fialové šaty by měly být použity ve stejné barvě rtěnky, vyhnout se používání červenou rtěnkou.

            Pleť světlou pleť lidé jakoukoliv barvu rtěnky, ale nejlepší s měkkými pestrými barvami, jinak bude příliš poutavý rty barvy s barevný kontrast, načernalé barvy vhodné pro použití tmavého červenohnědé jasu, než na konci barvy, barvy i trochu tmavší, anebo ne natolik poutavý, barva žlutá, ve snaze vyhnout se používání žluté řady rtěnky, nejvhodnější volba červené nebo růžové barvy rtěnky, můžete zvýšit rtu a obličeje jas.

            Rty na rty nedokonalé úsilí v barvě rtěnky odčinit týden Pokud rty vypadají některé "balíčky dní, výběr ze dvou barev rtěnky stejnou barvu hloubka, horní ret potažené rozšíření pocitu světlé spodní ret namaloval temný pocit kontrakce, v případě, že horní ret je tlustý, tenký spodní ret také použít tuto metodu, ale horní ret maloval hlubokou barvu spodního rtu barvení málo a rty než vypouklé a tlustší, lze tmavší nebo trochu měkké rty proměnit pozornost jiných lidí, aby krásné místo, Pokud jsou příliš tenké rty, není vhodný pro použité hlubokých barev, měli byste používat jasné a živé barvy, aby rty vypadají plnější.

            1. sisley
            2. ysl
            3. bioderma uriage






            Jak vybrat kosmetiku?




              Jak vybrat kosmetiku?

              Existuje spousta lidí neví, složky kosmetiky, mají tendenci vybrat kosmetiku, první zaměření je jeho vůně. I když vůně je velmi důležité, ale důležitější je, že kvalita kosmetiky, protože špatná kvalita kosmetiky, s největší pravděpodobností k poškození kůže. Správný výběr kosmetiky by měly věnovat pozornost následujícímu:

              Vyberte kosmetika nejprve věnovat pozornost tomu, zda inspekční certifikát a zdraví dovolí. Všimněte si, že datum výroby kosmetiky. Obecně platí, pasta, smetana, med výrobky jsou lemovány pokud možno v továrně roku na rok a půl dojdou. Pozorně si přečtěte návod, dávejte pozor na využití metod a preventivních opatřeních.

              Záleží na barvě kosmetického výběru kosmetiky světlé, a našel se barva nebo barvy červené, černé, zelené, viditelné formy nebo tmavší, která se přidává do vypršela produkty nebo výrobní pigment nemohou být použity. Jako je například vzhled zákalu, odlučovače vody, nebo floc, můžete vložit smršťování, praskliny, nelze použít více.

              Kosmetika vůně elegantní, svěží, ale ne ostrá vůně, chuť a zápach nelze použít.

              Kosmetické požadavky a podrobnou strukturu, protože struktura je jemnější, tím vyšší je její přilnavost na kůži, oděrky na kůži je přirozeně vhodné. Následující část popisuje typy běžně používaných metod identifikace kosmetických prostředků:

              Emulze v emulzi, jako kosmetiku, nejdůležitější je dávat pozor na dobré emulgace, dobrá kvalita s jasným leskem;, lesklý tmavě špatný, je třeba pečlivě rozlišovat.

              Konvergence na make-up vody je zcela transparentní, jako při volbě, kdy se věnovala zvláštní pozornost podívat se do lahví, zda je transparentnost normální a neměl vyvolat, pokud je neprůhledné, to nedokázalo.

              Cream kosmetika v kosmetice, které s nejrozsáhlejší z denní krém, noční krém, krém, bez ohledu na jakéhokoliv věku, kteří mají potřebu. Rým produktů péče o pleť, vypadají bílé a světlé, svěží vůně, a naopak, pokud je špatná kvalita jeho zdánlivě bezútěšný jednotvárný, oblačno vůně, soud necítí pohodlně, ale drsný pocit. Proto buďte opatrní, když se rozhodnete vyzkoušet, můžete cítit kvalitu nebo nižší.

              Letní kosmetika jsou obvykle často Mohan, přidávat spoustu emulgátoru a jeho přídavky, aby se zabránilo make-up. Od tohoto okamžiku můžeme pozorovat, že letní kosmetika na větší riziko odhalení, před použitím "kontaktní zkušební metody před použitím, výsledek je negativní, pozitivní by neměl být používán.







              Jaké rtěnky?




                Jaké rtěnky?

                Rtěnka je jednou z největších kosmetických ženy používají dobrou rtěnku by měl mít následující podmínky:

                Neobsahuje škodlivé látky, nezpůsobuje alergie, čistou chuť, žádný zápach, zápach, pasta by měl být schopen bezpečně udržet tyč tvar, mazání a krásné, ale ne příliš sladké a zářivě barevné uniformu, by neměly mít hloubku bodů, použití hladká, snadno se aplikuje, není možné úsilí, aby se rovnoměrně nanese na rty, krém tepla a dobrá odolnost proti chladu, horkých dnech za normálních okolností by neměl být úniky oleje, chladné popraskání, zbarvení, a není zmenšit během jednoho roku, ne měkký ; vložit aplikovat na rty, aby na pár hodin volna a trvalý barev, vkládání bublin povrchu, zbarvení, a srážky z tuků a olejů, shell hladký, měla vzhled a obalové materiály jsou krásné, pružné.

                1. L occitane
                2. dhc
                3. my beauty
                4. senka
                5. olay
                6. biore
                7. sofina







                Jak rychle odstraňovač?





                  Jak rychle odstraňovač?

                  Mnoho žen na make-up velmi vážně, ale odstraňovač nevěnuje velkou pozornost. Ve skutečnosti, odstraňovač je také velmi důležité, aby nesprávné odstraňovač se vážně dotkne kůže fit. Podle biologů studie zjistila, že v 10 hodin na následující den 4:00 tentokrát je nejproduktivnější fáze epidermální buněčného dělení. Proto se tentokrát odličovač, spláchnout kosmetika umožňuje kůži získat dostatek odpočinku, aby se zabránilo stárnutí.

                  Make-up by měl falešné řasy odstranit. Podržte vnější roh kůži prsty, jemně odlepit z vnitřní strany ven, pokud falešné řasy drží pevněji, a mohou být tampony s alkoholem Shidiao z viskózy a pak vystavovat.

                  K dispozici odstraňovač emulze oleje nebo odstraňovač péče o pleť mýdlo, k čištění obličeje, chrání kůži, čisticí olej čisticí olej nejprve na obou rukou, jemná kůže obličeje, takže make-up barvy odstraňovač oleje ve směsi, a pak tkáně otřete, poté opláchněte obličej a krk s teplou vodou. Make-up, péče o pleť mýdlo, s obvyklým mytí stejný, prostě nutit otřete tvář s ručníkem, mýdlo potažené otřete obličej jemně do ruky, a poté opláchněte teplou vodou. Odstranit rtěnku Nepoužívejte papír přímo rub lze použít speciálně k odstranění rtěnku nebo krém pleťový krém, maloval trochu na rty, a pak jemně otřete.

                  Krém nátěru pokožka obličeje odstraňovač po použití výživy k posílení vitality obličejových kožních buněk, který chrání pokožku.







                  Jak lidé různého kůže make-up?



                  Jak lidé různého kůže make-up?

                  Make-up neutrální neutrální kůže, kůže, akné, jemné linky a rušení na každém make-up metoda může být použita, ale základní make-up metoda je nejvhodnější. Výrobky pro péči o pleť a nadace jsou vybrány pro neutrální kůže výrobků. Základní péče o pleť, tváří v tvář pohladit vrstvu hydratační krém a pak správné množství krém aplikovat na celý obličej s celulózy, čirá kapalina kapalina základem rovnoměrně na obličej a poté nafouknout střílel na medu prášek, červená třída, oční stíny, prášek na plnění jasných očí, opětovné použití červenou rtěnku, kartáč na růžovém rouge.

                  Mastná pleť make-up pleť dává pocit mastné, make-up tipy pro zobrazení osvěžující pocit maximálního zaměření. Základní péče o pleť, nejprve střílet na konvergenci make-up vody, minimalizaci používání emulze. Nadace makeup výběr dodávek světla, použije na čelo, nos a další díly, aby se bránit vylučování olejů a tuků. Vyberte základy, čerstvé prášek základem je vhodnější než kapalná nadace. Prášek Nadace rovnoměrně na tvář centra směrem ven. Aby se předešlo make-up způsobené vylučování olejů a tuků, je možné nastříkat na vzniku vlhkosti krém rozpouští v pokožce. Oční stíny můžete vybrat skloubit vlastnosti a strukturu měkkého prachového typu, z červené rtěnky použít matný, plně prokázala zralost žen, mastná pleť mají tendenci dávat lepkavý pocit, malované rouge použít šedou smysl čerstvé typu.

                  Make-up suchou pleť suchou pokožku, není snadné na make-up, takže tam bude vlhkost pocit kosmetiky do kůže je zaměřit se na její make-up. Základní péče o pleť může být pokryta velkým množstvím vlhkosti krém a emulze. Zejména v okolí oka, než suché webu mohou vybrat podstatu připravit rub, a pak od středu obličeje k vnějším nadace pomlouvačné krém, a pak potažené dostatečným množstvím prachu, ale maloval moc, jinak by to být suchá kůže; zvláště citlivé na popraskané rty, před vrstvou rtěnky, přidejte vrstvu rtěnky rty a trvalé vlhkosti; rouge výběr emulze-jako vlhkost, tenké a rovnoměrné kvetoucí otevřené.

                  Smíšenou pleť make-up obličeje T plocha má často mastnou pleť, ale tváře a kolem očí jsou často suché, kůže mnoho lidí ze smíšených typů, zejména mastné a suché mezera je příliš velká, není tak chytrý make-up techniky, jsou často snadno na make-up nebo snadná Tuozhuang. Základní péče o pleť, make-up voda střílel na obličeji, a pak hydratační emulze použita v sušších částech, jako je okolí očí. Olejové části jsou potaženy s malým množstvím, na tekuté nadace, maloval jej tváří v tvář suchým mopem houba, čelo, nos, ústa, čtyři týdny, naučit se vylučování přebytečného oleje, kartáč na měkké hnědé oční stín. poskytuje přirozený a krásný dojem, rty jsou obzvláště citlivé na suché a balzám na rty by měly být použity, a pak potažena lehce mastnou textury rtěnky, tvář, jemně potřete rouge, aby obličej vypadat svěže a čistě.

                  wholesale perfume
                  perfume wholesale

                  1. http://www.perfume.com.tw/tw/
                  2. wholesale skincare
                  3. skincare wholesale





                  Jak se make-up pro obočí?




                    Jak se make-up pro obočí?

                    To je často říkal, že oči jsou okna duše, obočí je vypnuto zelené listy očí, vhodnost obočí, přímo ovlivňují osoby vzhled.

                    Kompletní obočí obočí, Feng Mei a obočí ze tří částí ideální obočí by měla mít následující vlastnosti: čelo a obočí by měla být ve stejné vodorovné čáry, jeho pozice v závislosti na obličeji, v obočí ipsilaterální nosu a rozšíření linie vnitřního koutku spojení, černé oko boční, rovnoběžně se hřbetem nosu rovný Mei Feng, Mei Feng a obočí výškový rozdíl by měl být považován za zvláštní obličeje, čelo v ipsilaterální nosu a vnější roh připojení rozšíření sítě; růst směr obočí rostou z vrcholu příštího syncline z čela do Mei Feng Mei čele Feng u syncline pod růstu, z barevného hlediska Mei Feng nejhlubší barvy, obočí barva světle, celá obočí pořádek, poslušný, učenlivý.

                    Před afty, by měly být zbaveny podle obličejových rysů na obočí, konkrétní metody je následující: obočí, obočí kartáč, kartáč lehce odstranit prach, prach a srst, vatovým tamponem namočený v teplé vodě na pokrytí obočí, obočí měkké části organizace mohou využít i obočí speciální aviváží, rozptýlené obočí pinzetou trhat extra opravy ideální obočí, obočí kartáč, kartáč lehce obočí, obočí udržovat přirozenou polohu, sledovat délku obočí. speciální nůžky obočí příliš dlouhé obočí ořezané na příslušné délky obočí, fix, krém s vatovým tamponem a dip konvergence pat obočí a okolní kůže, kožní póry zmenšit.

                    Kandidóza může začít po úprava obočí, specifické metody jsou následující: od čela a obočí růst směru, do příštího syncline nad malované, napište na světlo, pak šikmo nahoru od spodní hrany, podél obočí pasu na Mei obraz Feng, Feng Mei nakreslit kulatý oblouk, na rampě pod obraz byl vypracován na čelo na postupně vybledne, až zmizí z Feng Mei. Zpracováno obočí, obočí kartáček k tomu dobrý obočí kartáč lehce znovu úhledně podle směru malby, takže obočí elegantní, elegantní, učenlivý, přirozeně.

                    1. estee lauder
                    2. lancome
                    3. clinique
                    4. kose
                    5. shiseido
                    6. la prairie







                    Oční make-up?



                    Oční make-up?

                    Tam jsou čtyři druhy běžně používaných očních kosmetiky, oční stíny, oční linky obočí inkoust, a řasenky. Cílem každého z těchto kosmetických přípravků.

                    Oční stíny kolem očí a nosu na obou stranách, malované oči stereoskopické stínu vytvářejí. Barevné oční stíny barva, šedá, světle hnědá, zelená, modrá, perleťově a další odrůdy. Tvar práškové lisování pevného typu, mastnou pastou a tablet. Lze snadno přenášet a používat. Oční stíny složení je složitější. Kromě tekutého parafínu, lanolin deriváty, bílá vazelínou, mastek a jiné matice, aby se připojily agenta perlový, mikrokrystalická vosk, oxid titaničitý, pigmenty, koření a další látky.

                    Obočí inkoust pro drozdů nebo Miaomei. V současné době, mnoho z černého oxidu železitého a sazí, léčit tužku nebo tablety jádro, umístěna v tužka typu nádoby používané v pevných práškových produktů.

                    Okraj horních a dolních řas, tužka na oči jednotné tenká čára podél kontury očí, aby oči jasněji a ukázat kouzlo. Tužka na oči existují dvě kategorie pevných a kapalných typu. (1) pevný typ je rozdělen na tužky typu a prášky. Tužka typu pigmenty s olejem založeného agenta vytvrzení vyrobené z tužky apod., musí mít určitou jemnost, aby pro oko. Zakázáno v sliznice barvivo není k dispozici, by měl zabránit mikrobiální kontaminaci; prášek typu založení blok dodává upraven do tvaru tužky, kresba perem namočenými do vody. Jako o oční linky odstínů svobody, ale méně odolnost proti vodě. (2) kapaliny typu byl rozdělen do oleje a vody. Mastná pero, barviva, vosk rozpustí ve těkavé mastné z rozpouštědla. Jeho krásné, světlé barvy odstraňovač by měla být mastná Face Wash agent. Na bázi vody, tužka na oči je rozdělen do filmového a non-film typu. Nátěr na vodní bázi tužka na oči je jeho ústa barva činidla vinyl acetát, akrylátové pryskyřice ve vodní emulze z výhod povlaku po odpařování, emulzí pryskyřice vytvořit tenký film, odolnost proti vodě, barvivo není úniku, film skrývky skvrny na oko, ne-povlak na vodní bázi tužka na oči je rozpustných barviv ve vosku, a pak nastavte vodu emulgovat a rozptyluje od, snadno sušit, odolnost proti vodě, citlivý na pot a slzy spláchnout.

                    Řasenka řasy udělat krásné a přitažlivý kosmetiky. Může být rozdělena do pevné řas oleje, mastné oleje a emulze řasy řasenku typu tři. Pevné řasenky barviva, jako sazí, mastnoty a vosku a pak trietanolamin mýdlem nálevem vyrobené použití je založen na malém kartáčkem namočeným ve vodě se rozpustí odstraněny, malované řasy suchá, mastná řasenku těkavých integrace do v izomerizací parafínu obsahujících barviva, řasenka nátěr štětcem, emulze typu řasenky obsahující saze a další barviva vinylacetátu, je pryskyřice emulze dělal stejně snadné, využívání připevněné k nádobě na kartáče.







                    Co je základem použít?



                    Co je základem použít?

                    Vyberte základ podle povahy jejich kůže, státu, stejně jako sezónní a účelu. Společný základ je obecně rozdělen do krému typu, tekuté emulze typu a typ tři. Krém typ oleje, než je hlavní forma, jako jsou pleťové krémy, bohatého lesk, krycí mohutnosti, vhodný k účasti na hostinu, montáž, a záběry na slavnostní make-up. Nicméně, vzhledem k jeho silné kryvostí, nejlepší volba podobné jejich barvou, tak, aby se zamezilo přirozený pocit, kapalinou typu s větším množstvím vody po použití, kůže se zdá být vlhké, jemné, lehké, pokud pokožka je relativně suché nebo chemické make-up, Kapalina typu základem je nejlepší volba, emulze typu nadace, otevřené vody, hydrofobní filmu tvoří na kůži, zřídka z make-upu, se vztahují na léto nebo mastnou pleť.

                    Tam jsou dva hlavní maloval krém základ, prstem maloval a potažené houbou. Nátěr s prsty, použijte ukazováček a prostředníček, prsteníček a tři prsty na břiše, jemně pat, beat rovnoměrně. Praxe v třemi způsoby: První způsob je pozitivní tlukot, nepohybovat se, že vydává zvuk "Baba". Nadace krém na natáčení této taktice, v kombinaci s kůží těsný, silnou přilnavost, je přirozené a je většinou použít ke krytí různých pigmentových skvrn a jizev. Druhý přístup je do ruky pokračovat v natáčení nastávající prst sklouzl stranou, vydal pár trhlin "zvuk. Tato metoda může být základem krém rovnoměrně. Trojrozměrný make-up, tak, aby barvu stínu, světlé se založením konvergence, použití této metody. Třetí přístup je potřít pokožku prsty Yiceng vydala "cvrlikání" zvuk. Tato metoda se běžně používá, lehce povrch rovnoměrně pokrytý dobrý základ krému. Začátek ale nepoužívejte tuto metodu, protože taková vrstva smetany založení odlepovat snadno, a nezdá přirozené, jako vznášející se tváří v tvář. Malované houbou, metodou filmu otřete vlhkou houbou namočený v povlaku základu na kůži, povrch ze zdola nahoru, od středu směrem ven TU, není tam a zpět k rozmazání. Vyžaduje tloušťky vrstvy při stisku způsob povrchové úpravy druhý čas, aby posílila afinitu založení a kůže.

                    Speciální vrstva kůže nadace metoda: Citlivá pleť, použití vlákniny, povrstvené nadace, aby se zabránilo stimulaci houby na kůži, velké póry, hrubá kůže, pomocí lehké základy a nátěr znovu, zavřete se vznikem a barevně lakovaného znovu požádat, zarudnutí kůže, použijte světle zelenou nebo světle modrou základní nátěr červené díly a zavřete do kůže nadace povlaku, skvrn na kůži, nejprve s korektory použitého skvrnka na části, a pak nátěr v blízkosti Barva nadace, zežloutnutí kůže aplikace růžové nadace, aby se pokožka vypadat růžově, tmavší pleti měli zvolit světle hnědé nebo tmavé tóny země základ, a to vybrat si světlé základ, aby se zabránilo základy a kůže barevný kontrast je příliš nepřirozené.

                    Potažené dobrý základ krému s prsty ve výše, pokud otisků prstů, to je tloušťka vrstvy, pokud kluzké, je pokrytý dost. Kritéria a skluzu prstů okamžitě zastavil.

                    1. senka avene neuve
                    2. biore
                    3. za
                    4. kissme
                    5. essence
                    6. jill stuart





                    Jak se make-up remover?



                    Jak se make-up remover?

                    Odstraňovač by měly být prováděny v souladu s pořadím na oči, obočí, rtů, tváří, specifická metoda je:

                    Jasno řasenka podepsal s vatovým tamponem namočeným v malém množství odstraňovač make-up očí agenta, spolu směru růstu řas, u kořene řas řasy jemně otřete hrot, jasné řasenky na řasy.

                    Jasné, tužka na oči vatovým tampónem namočeným v malém množství odstraňovač očního make-up agenta, se podél vnitřního koutku očního víčka způsobit jeho oči v sloup jemně otřete čištění, respektive na ochrannou fólii na oči, zákazníkům otevřít oči, dolní víčko lehce dolů, s tampón navlhčeným odstraňovač make-up očí agenta, podél okraje dolního víčka od vnitřního koutku vnějšího rohu válec čištění otřete, respektive pod bičem v očích.

                    Čištění oční stíny a obočí bude zbarven s kusem látky bavlněné odstraňovač, které se v pořadí, v očích víček a obočí, a otřete jemně vytáhněte na obou stranách, jasné z oční stíny a make-up obočí.

                    Jasné rtěnky na jedné straně a jemně jej podržte v ústech stranu druhou stranu obarvený pomocí agenta rtu odstraňovač kus bavlny, stiskněte a podržte stranu úst vytáhnout utírat na druhé straně čištění rtu.

                    Vhodná odstraňovač agenta a dejte ji na tvář, jasnou tváři červené barvy v tvářích prsty po jařmových svalu směrem nahoru a ven jemně, přidejte malé množství teplé vody, aby emulze základ bílá a poté opláchněte teplou vodou, čisté tváře.


                    wholesale makeup
                    makeup wholesale

                    1. estee lauder
                    2. shiseido
                    3. dior







                    Jak provádět údržbu ruce?



                    Jak provádět údržbu ruce?

                    Chcete-li ruce rostou jemné, krásné a pružné, je nutné provést pečlivou údržbu. Údržba ruky udělat následující aspekty:

                    Nejlepší je si umyjte ruce teplou vodou a mýdlem, nepoužívejte mýdlo na mytí rukou ihned po použití speciální krém na ruce a krém na ruce v ruce, aby vytvořily tenkou vrstvu filmu, hrát ochrannou roli ruce, ruka z vody stimulace a mimo nečistoty.Počet špinavý, rukavice. Po dokončení práce v domácnosti, praní s octem nebo citronovou rukojetí, obsadil s vitamíny pleť potřebuje a nutriční tuku. Po koupeli a před spaním, měly by být více než ruce barvy na některé z oleje z mléka, pečlivě masáže, můžete mít pleť hladkou.

                    Běžně se používá teplá voda a namočte si ruce je docela dobrá. Škrobu ve vodě a přidá se trochu lépe. Plus řada ovocných šťáv ve vodě, přičemž se ponořte na 10 až 15 minut v této kapaliny, suché, litiny Cream, zvláště hrubé ruce, mýt si ruce před spaním, malované krém na ruce, nasadil rukavice na lůžko, příští ráno, bude ruka stane hladká jako nikdy předtím, ruční závada drsné a syrové, mohou být použity na nehty nůžky bude závada řez prst do teplého olivového oleje, aby nasákly na chvíli, bude účinek větší lepší.

                    1. lancome
                    2. la prairie
                    3. clinique
                    4. kose
                    5. sofina
                    6. guerlain










                    Jak udržet make-up efekt?


                    Jak udržet make-up efekt?

                    Dobrého make-up je velmi snadno dojít k poškození vnějšího prostředí, a proto je připraven pro make-up je velmi nutné zachovat integritu make-up. Make-up by měl věnovat pozornost následujícím aspektům: Hráči připravují se sacím povrchem pergamenu včas, aby se usnadnilo rychlé odstranění povrchové oleje vylučovaná, ne-li s tužkou, lze použít mokré zametání sub-potkávacích v prášku oční stíny nahradit; sprej minerální vody na povrchu, a pak tkáně, sání, může nahradit toneru, make-up i nadále k dispozici hydratační krém barvy na suchém místě, oleje sekrecí, zejména mnozí měli malovat tónovací produkty, barva rtěnky šetří čas účinek může být Nasaďte si balzám na rty přírodní barvy, pak stejnou barvu rtů vložka nakreslit ret, a nakonec dal na kostým šaty barva rtěnky, vrstva prachu je v oční make-up před prvním třepetání nyní, oční make-up Fenxie padl dnes s režimem dítětem smetla protože nebudou znečištěny tvář a všechny make-up.



                    Péče o kosmetice?


                    Péče o kosmetice?

                    Kosmetika z nákupu na útěk z vazby procesu a využívání a úschově kosmetiky, kosmetické záruky. Kosmetika, jak ušetřit tak, že je pomíjivé a tedy pochopit správné péče. Péče o kosmetiku by měly věnovat pozornost prevenci znečištění, slunce, teplo, mráz, vlhkost a přiměřené displej.

                    Po oddělení prevence znečištění kosmetiky balení otevřené části baleny v malém objemu aparátu, ostatní části znovu uzavřen. Kosmetiky, použití dezinfekce a make-up vystrčit, zpřísnila po použití, aby se zabránilo množení bakterií v průběhu kosmetiky oxidace nebo zvýšení bakteriální obsah.

                    Silné sluneční ultrafialové penetrace, snadno tukem a kořením k produkci oxidaci a zničení pigmentu, kosmetika by měla být uložena.

                    Tepelně odolné úložiště kosmetiky by teplota pod 35 ° C. Emulze teplota je příliš vysoká bude kosmetika škody způsobené tuku a vody Fengao oddělení kosmetiky třídy smršťování, kosmetické zhoršení selhání.

                    Nízká teplota tuhnutí vody v ledu, aby kosmetika, emulze, zničení, tají strukturu rozptýlené silnější, ztrácejí účinnost kosmetiky, podráždění kůže.

                    Vlhkost a vlhké prostředí je živnou půdou pro mikroorganismy, příliš vlhké prostředí pro bakterie urychlení chovu výskyt zhoršení kosmetiky obsahující proteiny, lipidy. Také některé kosmetické balení lahví nebo víko je vyrobeno z litiny, snadno vlhké, rez, korozi láhev krém, takže zhoršení. Kosmetika by měla být umístěna ve větrané a suché místo na záchranu.

                    Rozumné kosmetika by měla být umístěna na místě čistý, jemně, není-li použít víko se utahovat a kapesní těsnění, aby se zabránilo prachu nebo jiných nečistot, aby se zabránilo kontaminaci chuť ztrátu. Nemačkejte, stiskněte nebo stiskněte balení kosmetiky, být umístěn, musí být přiměřené, aby se zabránilo vysunutí a obalových poškození, kosmetika oxidace nebo kontaminace.

                    Chcete-li věnovat pozornost době použitelnosti kosmetiky, zpravidla na jeden rok, více než dva roky, by nemělo být dlouhodobé skladování, aby se zabránilo selhání. Období bezpečnosti a skladování různých kosmetických přípravků, není stejný: řasenka otevřít tři až šest měsíců, nebo v souvislosti s vyhodit, jakmile začal zahuštění nebo zasýchat. Lze skladovat při pokojové teplotě. Oční stíny, krém na oční stíny dobu 1-2 měsíců, nebo ve vztahu k vyhodit, jakmile začal zahuštění nebo zasýchat. Lze skladovat při pokojové teplotě. Tužka na oči, oční linky může kapalina být skladovány po dobu 3 až 6 měsíců, lze obecně tužka na oči být uchovávány déle než 10 let. Při pokojové teplotě může. Nadace, který se používá 1 až 2 roky po kalení, zabarvení či zápachu, což naznačuje, že tuk složení kažení, a to tehdy, a skladovat při pokojové teplotě nebo lednice může, aby se zabránilo slunečnímu záření. Emulze je možné použít 2 až 3 let v případě zhoršení zápachu, mohou být uloženy při pokojové teplotě nebo ledničky. Parfémy, lze uložit asi jeden rok, nebo pokud se vůně slábne, vydal kyselý, neměli bychom používat. Skladujte při pokojové teplotě může. Rtěnka, z vosku, a tak mohou být použity na několik let, to je nejlépe skladovat v ledničce, nebo se vyhnout slunci a vysokým teplotám v. Rtěnka bude absorbovat vlhkost ze vzduchu, je třeba být opatrný někdy plíseň.

                    wholesale makeup
                    makeup wholesale

                    1. estee lauder
                    2. shiseido
                    3. dior
                    4. lancome



                    Jak vybrat kosmetiku?



                    Jak vybrat kosmetiku?

                    Existuje spousta lidí neví, složky kosmetiky, mají tendenci vybrat kosmetiku, první zaměření je jeho vůně. I když vůně je velmi důležité, ale důležitější je, že kvalita kosmetiky, protože špatná kvalita kosmetiky, s největší pravděpodobností k poškození kůže. Správný výběr kosmetiky by měly věnovat pozornost následujícímu:

                    Vyberte kosmetika nejprve věnovat pozornost tomu, zda inspekční certifikát a zdraví dovolí. Všimněte si, že datum výroby kosmetiky. Obecně platí, pasta, smetana, med výrobky jsou lemovány pokud možno v továrně roku na rok a půl dojdou. Pozorně si přečtěte návod, dávejte pozor na využití metod a preventivních opatřeních.

                    Záleží na barvě kosmetického výběru kosmetiky světlé, a našel se barva nebo barvy červené, černé, zelené, viditelné formy nebo tmavší, která se přidává do vypršela produkty nebo výrobní pigment nemohou být použity. Jako je například vzhled zákalu, odlučovače vody, nebo floc, můžete vložit smršťování, praskliny, nelze použít více.

                    Kosmetika vůně elegantní, svěží, ale ne ostrá vůně, chuť a zápach nelze použít.

                    Kosmetické požadavky a podrobnou strukturu, protože struktura je jemnější, tím vyšší je její přilnavost na kůži, oděrky na kůži je přirozeně vhodné. Následující část popisuje typy běžně používaných metod identifikace kosmetických prostředků:

                    Emulze v emulzi, jako kosmetiku, nejdůležitější je dávat pozor na dobré emulgace, dobrá kvalita s jasným leskem;, lesklý tmavě špatný, je třeba pečlivě rozlišovat.

                    Konvergence na make-up vody je zcela transparentní, jako při volbě, kdy se věnovala zvláštní pozornost podívat se do lahví, zda je transparentnost normální a neměl vyvolat, pokud je neprůhledné, to nedokázalo.

                    Cream kosmetika v kosmetice, které s nejrozsáhlejší z denní krém, noční krém, krém, bez ohledu na jakéhokoliv věku, kteří mají potřebu. Rým produktů péče o pleť, vypadají bílé a světlé, svěží vůně, a naopak, pokud je špatná kvalita jeho zdánlivě bezútěšný jednotvárný, oblačno vůně, soud necítí pohodlně, ale drsný pocit. Proto buďte opatrní, když se rozhodnete vyzkoušet, můžete cítit kvalitu nebo nižší.

                    Letní kosmetika jsou obvykle často Mohan, přidávat spoustu emulgátoru a jeho přídavky, aby se zabránilo make-up. Od tohoto okamžiku můžeme pozorovat, že letní kosmetika na větší riziko odhalení, před použitím "kontaktní zkušební metody před použitím, výsledek je negativní, pozitivní by neměl být používán.

                    1. la prairie
                    2. clinique
                    3. kose
                    4. sofina
                    5. guerlain
                    6. senka avene neuve