Dovoz značkové parfémy kosmetika-name výrobků péče o pleť make-up dárky velkoobchodních prodejen šperků boutique


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429

http://www.perfume.com.tw/english/

Jyi plic je Tchaj-wan založené distributorem velkoobchodu značkou kosmetika, parfémy & dárkové sady obchodu & export do specializovaných obchodů, supermarkety nebo maloobchodních prodejen. Jsme vyhrazenou v vám nabídne široký výběr originální značek ze všech koutů světa. Naše společnost nabízí kompletní sortiment nejvíce stupnice nahoru a ostří výrobků, které zahrnuje parfém parfémy, parfémy pánské perfume、women perfume、mini, péče o pokožku, kosmetické, barva kosmetika, parfémy dárkové sady, kožní péči o dárkové sady, kosmetické gif sady, péči o vlasy, stylu výrobky, péči o tělo, lázně a tělo příslušenství, make-up příslušenství, barva kosmetiky příslušenství, módní ozdoby, dárkové sady, luxusní výrobky, japonský chuť výrobků atd.
Vývozní / Velkoobchod obchodní
Na základě různých kanálů, naši zákazníci mohli rozdělit do dvou kategorií, fyzické (tradiční) a virtual (nově) kanál. Tradiční kanál se skládá z obchodníka, velkoobchodník, kůže, vlasy a tělo péče původní instalace dovozní, Franchisové úložiště, chain store, dekorace corporation, dar corporation, obchodní dům, distributora a přímý prodej. V druhé ruce virtuální kanál je prostřednictvím velkoobchodu s online shopping mall.
V zásadě jsou dva typy našich klíčových zákazníků další menší velkoobchodníků a fyzických úložištích. A vzhledem k různé obchodní objemy obchodování postavy nebo dlouhodobé vztahy spolupráce, by velkoobchodní ceny v těchto dva typy zákazníků.

Naše produkty pocházejí z úvěruschopná vyrábí, agentů nebo obchodní partnery s cílem zajistit jakost produktů a vyhnout se padělky. Nejprodávanější vysoce kvalitní produkty a konkurenční cena jsou naše vlastnosti; tedy Vítejte bratrstvo nebo všech obchodů a povolání, které na našich zákazníků nebo Dejte nám nějaké avíz. Děkuju!

Zavolejte prosím naše kanceláře pro další informace. E-mail
Tel: 886-6-2820480, 2822432, 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
Otevírací doba: AM10:00 ~ PM7:00 (dva dny z každé dva týdny)
Adresa: No.403-2, Okres Tchaj-nan Dawu St., Yongkang City, 710, Tchaj-wan (R.O.C.)

http://www.perfume.com.tw/english/

https://lungjyi.com/
 

čtvrtek 6. listopadu 2008

Jak změnit chuť ženské


Jak změnit chuť ženské

Parfému lze zhruba rozdělit do následujících čtyř kategorií: mikro-vůně parfémů, lehké vůně, parfémy, FEN parfémy a vůně, rozdíl mezi podílem koření. Víme, že parfém extrahována z destilované vody, ochucené alkoholem. Tak, podle podílu koření, jejich použití jsou docela odlišné.
Micro-příchuť

Jen asi 5% z koření přidán do mikro-vůně parfému.
Vůně krátkou dobu, asi hodinu. Nástroje a osvěžující efekt.

lehká chuť

Lehká vůně parfému koření představovaly zhruba 10 procent, si můžete vychutnat vůni déle než zhruba dvě hodiny, více alkoholu a destilovaná voda, pocit svěžesti po použití. Vzhledem k tomu, chuť je lehčí během dne, jak je to možné v kanceláři. Vzhledem k tomu, parfémy jsou většinou vyrobeny z sprejem, snadné použití. Obvykle na kabelky ráno před odchodem ještě jednou, a pak stříkat jednou za 3 hodiny, které byly uzavřeny. Můžete nastříkat vnitřní kotník a koleno.

bažina

Vůně parfému Fen mezi lehkou vůní parfémů a vůní, ale jejich použití ušetřit problémy, než je parfém, a to trvá déle, než je lehké vůně parfému. Chcete-li jít ven čtyři nebo pět hodin bez make-upu, vůně parfému orientační, může plně ocenit jemné kvality. Fen parfém může být také použit v kotníku, kolena, mediální či krku, vlasové linie.Trochu posypeme pár kapek bude vyrábět nádherné výsledky.

parfém

Parfém obsahuje nejvyšší podíl koření a používat zajímavé aroma koření bohatých hlubokých najednou.Parfém je nejlepší pro formálních společenských příležitostech. Spice koncentrace až o 25%, vůně dlouhého trvání, pokud se používá ve večerních hodinách jít do domu bez make-upu.





品牌
CERAMIQUE
品名
101忠狗衛浴組_生活精品
存貨

規格/說明
190 $ 450
銷售類型
Wholesale


倩碧黑色仿鱷魚皮包包
倩碧化妝品的品牌形象一如其名CLINIQUE,即診所之意。專櫃美容師的潔白制服、產品簡單中性的外包裝,以及強調經過過敏測試、無香精等訴求,一切就好似來自皮膚科醫師的護膚建議。
倩碧的護膚概念清楚而簡單,一日二次三步驟,分別是清潔、清理與滋潤,透過每天二次如同刷牙般的必要且習慣性的動作,達到最快速有效的護膚效果。儘管一九六八年至今,倩碧的產品不斷推陳出新,但是這套護膚三步驟的產品及護膚理念,卻始終是倩碧的金科玉律,未曾改變。

所謂清潔、清理與滋潤,其實與其他品牌護膚概念最大差異之處是在「清理」。清理,指的是清理皮層,而不是如同大多數品牌所稱的「調理」,或「再次清潔」。因此,倩碧不稱化妝水,而稱潔膚水,是使用洗面皂之後使用的清潔輔助品,用以清潔並去除老廢枯死細胞屑,保持肌膚清新潔淨,毛細孔暢通,使用的方式是在肌膚上輕拭,而非一般品牌化妝水的拍打方式。

由於目的與功能不同,因此當某些品牌化妝水極力撇清與酒精關係,強調不含酒精之際,倩碧潔膚水中仍然保有高級化妝品使用的SD─40酒精成分,藉以清理皮層,使清理後所使用的滋潤品更容易為肌膚所吸收,彩妝也更持久。

倩碧在保養方面的另一獨到之處,是對於「隔離」的強調。

化妝品業界早期化妝品業界強隔離霜的使用,是為了隔離彩妝,但隨著化妝品研發科技的精進,彩妝質感與成分愈趨精良之後,隔離彩妝的說法已顯得沒有必要。倩碧在業界率先提出全新的隔離概念,倡導隔離汙染空氣和紫外線的重要,業界許多品牌近年所推出的產品也呼應這項主張,而倩碧隔離霜(CITY BLOCK)也成為護膚三步驟之外,另一項明星產品。

1 komentář:

brandfragrances řekl(a)...

Co je mléko kosmetické krásy?


  Mléko Krása Kosmetika odkazuje na vhodnosti pro účely použití kůže ženského prsu s kosmetika, čínské ministerstvo zdravotnictví ve zvláštní použití kosmetických prostředků, používání krása prsu kosmetika je bezpečnější, jednoduché a praktické metody nás mléka.


  Krása kosmetické mléka (smetana do Spojených států amerických jako příklad) obvykle vyrobeny z vložit matice, složení živin a krásy mléka přísad. Vložit matice obsahuje olej, vlhkosti a použila agenty, můžete chránit, podněcovala kůže prsu, udržet kůži, měkké a jemné. Hydrolýzou vaječný bílek, různých živin včetně aminokyseliny, vitaminy a nutriční olejů; společné krásy mléka hormon, rostlin aktivních složek a přísad, chemických nebo biologických činitelů. Ačkoli estrogenní účinek, ale existují také účinky; rostlin extrakce účinné složky Salvia miltiorrhiza, světlice barvířská, yuanhu, Radix paeoniae Rubra a radix curcumae; v rychlém rozvoji biotechnologií dnes, jako například kolagenu a Hydroxykyseliny, DNA, začala biologické činitele polysacharidy mořských řas také použít pro Spojenými státy v mléčné výrobky. Aktivní ingredience na kůži, aby se lépe vzorce by také rád přidat nějaké pronikání stimulátory, jako je například ketamin.


  Kosmetika krásy mléčné výživy může poskytovat živiny potřebné v čase pro Gynecomastia, zvýšit hmotnost tuku nás mléko doplňkových látek může stimulovat sekreční mozkový a vyvolat gonadální funkci, čímž estradiol hladiny v těle, podporovat vývoj prsou, zabránit relaxační prsu PTOSIS, je dobrý, odolné.


  V současné době, v Číně krásy krém mléčných výrobků na trh jako hlavní formulář, můžete přidat, Lipophilic a hydrofilní výživy a krásu přídatných látek, mléko, masážní efekt je dobré pro kůži zvláčňujícími účinky. Při nákupu kosmetických krásy mléka, upozornit na jeho obalu nemá žádné výrobní licence ministerstva zdravotnictví zvláštní použití kosmetiky loga, číst instrukce pečlivě před použitím a zbraní uvnitř nanášení zkouška ke stanovení jejich bezpečnosti, aby vyvolat vedlejší účinky, vaječníků funkční poruchy, menstruace, pigmentace, atd.


  Jako moderní biochemické technologie rychle vývoj, nové nás také stále více mléka kosmetiky více na nás mléko efekt zřejmé biochemické přísad neustále se zdá, jako vlastnost extrakce placenty, mateří kašička a kolagenová bílkovina a séra,, těchto biologických typ nás mléčné výrobky efekt zřejmý a zabezpečení žádné vedlejší účinky; se čínští fytoterapií pro zástupce přírodních rostlinných typ nás mléčné výrobky jeho rysy je bezpečnost a dobrý efekt a náklady nízké; některé série v obě možná dělá plochý hrudník pozvedání Feng mléka pigmentu a má pro uvolnění ženského prsu a oji roztáhnout podstatu pigmentu, má také zdraví prsou koagulace kaučuk, Zdraví prsou spreje a tak dále. Kromě toho řada špičkových pronikání technik, jako je například liposomes potažené technologie aplikace, výrazně zlepšit krásný efekt.