Dovoz značkové parfémy kosmetika-name výrobků péče o pleť make-up dárky velkoobchodních prodejen šperků boutique


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429

http://www.perfume.com.tw/english/

Jyi plic je Tchaj-wan založené distributorem velkoobchodu značkou kosmetika, parfémy & dárkové sady obchodu & export do specializovaných obchodů, supermarkety nebo maloobchodních prodejen. Jsme vyhrazenou v vám nabídne široký výběr originální značek ze všech koutů světa. Naše společnost nabízí kompletní sortiment nejvíce stupnice nahoru a ostří výrobků, které zahrnuje parfém parfémy, parfémy pánské perfume、women perfume、mini, péče o pokožku, kosmetické, barva kosmetika, parfémy dárkové sady, kožní péči o dárkové sady, kosmetické gif sady, péči o vlasy, stylu výrobky, péči o tělo, lázně a tělo příslušenství, make-up příslušenství, barva kosmetiky příslušenství, módní ozdoby, dárkové sady, luxusní výrobky, japonský chuť výrobků atd.
Vývozní / Velkoobchod obchodní
Na základě různých kanálů, naši zákazníci mohli rozdělit do dvou kategorií, fyzické (tradiční) a virtual (nově) kanál. Tradiční kanál se skládá z obchodníka, velkoobchodník, kůže, vlasy a tělo péče původní instalace dovozní, Franchisové úložiště, chain store, dekorace corporation, dar corporation, obchodní dům, distributora a přímý prodej. V druhé ruce virtuální kanál je prostřednictvím velkoobchodu s online shopping mall.
V zásadě jsou dva typy našich klíčových zákazníků další menší velkoobchodníků a fyzických úložištích. A vzhledem k různé obchodní objemy obchodování postavy nebo dlouhodobé vztahy spolupráce, by velkoobchodní ceny v těchto dva typy zákazníků.

Naše produkty pocházejí z úvěruschopná vyrábí, agentů nebo obchodní partnery s cílem zajistit jakost produktů a vyhnout se padělky. Nejprodávanější vysoce kvalitní produkty a konkurenční cena jsou naše vlastnosti; tedy Vítejte bratrstvo nebo všech obchodů a povolání, které na našich zákazníků nebo Dejte nám nějaké avíz. Děkuju!

Zavolejte prosím naše kanceláře pro další informace. E-mail
Tel: 886-6-2820480, 2822432, 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
Otevírací doba: AM10:00 ~ PM7:00 (dva dny z každé dva týdny)
Adresa: No.403-2, Okres Tchaj-nan Dawu St., Yongkang City, 710, Tchaj-wan (R.O.C.)

http://www.perfume.com.tw/english/

https://lungjyi.com/
 

čtvrtek 6. listopadu 2008

Parfémy plovoucí spolu s náladou


Parfémy plovoucí spolu s náladou

V botanika pokusy prokázaly, že rostlina uvolní jiný prostředí, jinou chuť. Mají své vlastní regionální advokáti, přilehlé pozemky, budovy, bude chuť lišit. Ve skutečnosti, úzce souvisí s tělem atmosféry a nálady každého z nás, a to iv případě, že používáte stejný parfém bude ukazovat jiný aspekt protože jde o jinou náladu, 350.000 druhů vůní na světě, 3500 druhů bylin rostliny, pouze 200 druhy vůní nakonec rozpuštěn v alkoholu a destilované vody, aby se stal parfém.

The voňavkářské Rudolf - Let Park Soul řekl: "s nádechem ovocné, čerstvé chuti se v chuti květin a dřevin orientace po chuti velmi chladné teploty mobilizovat nadšení vašeho těla, zahřívá v těle spolu s parfémem , zjistíte, že vaše nálada je čím dál lepší a lepší nevědomky! "

Většina udržet náladu a zmírnit tlak na parfém by měl obsahovat následující údaje v rámci této složky:

Aromatická bylina zelený rozmarýn, borovice, cesmína třídě nejlepší.

2 citronu je ovoce Hong třídy hrozny, citrusové plody, citron, limetka, je nejlepší.

Voda Hong třída, mořské řasy, mořská aromatické nejlepší.

4 čaj a koření, zelený čaj, skořice nejlepší.

5 aromatická máta, španělsky máta, máta peprná, eukalyptus nejlepší.

Champs Elysees, plný vůně difúzní jsme také vidět úsměv plavecký Paříž holku?


  1. sisley
  2. clarins
  3. ysl
  4. decorte


品牌
ANNA SUI 安娜蘇
品名
魔法購物袋_包包
存貨  有
規格/說明
390$600                                  
尺寸:長-40cm*寬-13.5cm*高-30cm(手把19cm)                                   產品說明:                                 
時尚又華麗的購物帶~安娜蘇限量購物袋您一定要擁有~超大容量超方便超亮麗   
銷售類型
Wholesale


Christian Dior是將傳統服裝帶入現代功能主義革新過程中極為重要的設計師之一。1947年二次世界大戰後,Christian Dior舉辦了第一次的服裝秀,他所設計的服裝大膽地凸顯女性身段的婀娜多姿:
不但運用精巧的肩線凸顯豐潤的胸型,更緊縮腰部線條、並在臀部加墊,使得充滿女性魅力的身體線條毫無保留的展現在世人面前。這就是舉世聞名的New Look造型,這項大膽創新的設計雖然被
當時的保守人士頗為詬病,卻在一改戰後社會蕭條、頹廢的氛圍,給人們帶來精神上愉悅的華麗風格。
除了New Look以外,Christian Dior所創造的H形線條、A形線條、Y形線條剪裁方法一直影響至今。而Dior的設計天分就如同他對藝術的熱愛,天生而不矯作,雖然沒有受過正式的服裝設計教育,但
是Christian Dior對於比例、線條的掌握讓人驚嘆。

wholesale perfume







Jak změnit chuť ženské


Jak změnit chuť ženské

Parfému lze zhruba rozdělit do následujících čtyř kategorií: mikro-vůně parfémů, lehké vůně, parfémy, FEN parfémy a vůně, rozdíl mezi podílem koření. Víme, že parfém extrahována z destilované vody, ochucené alkoholem. Tak, podle podílu koření, jejich použití jsou docela odlišné.
Micro-příchuť

Jen asi 5% z koření přidán do mikro-vůně parfému.
Vůně krátkou dobu, asi hodinu. Nástroje a osvěžující efekt.

lehká chuť

Lehká vůně parfému koření představovaly zhruba 10 procent, si můžete vychutnat vůni déle než zhruba dvě hodiny, více alkoholu a destilovaná voda, pocit svěžesti po použití. Vzhledem k tomu, chuť je lehčí během dne, jak je to možné v kanceláři. Vzhledem k tomu, parfémy jsou většinou vyrobeny z sprejem, snadné použití. Obvykle na kabelky ráno před odchodem ještě jednou, a pak stříkat jednou za 3 hodiny, které byly uzavřeny. Můžete nastříkat vnitřní kotník a koleno.

bažina

Vůně parfému Fen mezi lehkou vůní parfémů a vůní, ale jejich použití ušetřit problémy, než je parfém, a to trvá déle, než je lehké vůně parfému. Chcete-li jít ven čtyři nebo pět hodin bez make-upu, vůně parfému orientační, může plně ocenit jemné kvality. Fen parfém může být také použit v kotníku, kolena, mediální či krku, vlasové linie.Trochu posypeme pár kapek bude vyrábět nádherné výsledky.

parfém

Parfém obsahuje nejvyšší podíl koření a používat zajímavé aroma koření bohatých hlubokých najednou.Parfém je nejlepší pro formálních společenských příležitostech. Spice koncentrace až o 25%, vůně dlouhého trvání, pokud se používá ve večerních hodinách jít do domu bez make-upu.





品牌
CERAMIQUE
品名
101忠狗衛浴組_生活精品
存貨

規格/說明
190 $ 450
銷售類型
Wholesale


倩碧黑色仿鱷魚皮包包
倩碧化妝品的品牌形象一如其名CLINIQUE,即診所之意。專櫃美容師的潔白制服、產品簡單中性的外包裝,以及強調經過過敏測試、無香精等訴求,一切就好似來自皮膚科醫師的護膚建議。
倩碧的護膚概念清楚而簡單,一日二次三步驟,分別是清潔、清理與滋潤,透過每天二次如同刷牙般的必要且習慣性的動作,達到最快速有效的護膚效果。儘管一九六八年至今,倩碧的產品不斷推陳出新,但是這套護膚三步驟的產品及護膚理念,卻始終是倩碧的金科玉律,未曾改變。

所謂清潔、清理與滋潤,其實與其他品牌護膚概念最大差異之處是在「清理」。清理,指的是清理皮層,而不是如同大多數品牌所稱的「調理」,或「再次清潔」。因此,倩碧不稱化妝水,而稱潔膚水,是使用洗面皂之後使用的清潔輔助品,用以清潔並去除老廢枯死細胞屑,保持肌膚清新潔淨,毛細孔暢通,使用的方式是在肌膚上輕拭,而非一般品牌化妝水的拍打方式。

由於目的與功能不同,因此當某些品牌化妝水極力撇清與酒精關係,強調不含酒精之際,倩碧潔膚水中仍然保有高級化妝品使用的SD─40酒精成分,藉以清理皮層,使清理後所使用的滋潤品更容易為肌膚所吸收,彩妝也更持久。

倩碧在保養方面的另一獨到之處,是對於「隔離」的強調。

化妝品業界早期化妝品業界強隔離霜的使用,是為了隔離彩妝,但隨著化妝品研發科技的精進,彩妝質感與成分愈趨精良之後,隔離彩妝的說法已顯得沒有必要。倩碧在業界率先提出全新的隔離概念,倡導隔離汙染空氣和紫外線的重要,業界許多品牌近年所推出的產品也呼應這項主張,而倩碧隔離霜(CITY BLOCK)也成為護膚三步驟之外,另一項明星產品。

Parfémy použití


Parfémy použití

Tip: osobní kontakt

Parfémy přímý kontakt s kůží,
Tělesné teplo bude vůně plná transpirace, atraktivnější.

Tip druhý: malé množství více

Jednotná a slabé aroma, přinesl Ruoyouruowu mlhavý krásu, uši, v loketní jamce uvnitř kolena je dobrý v používání kadidla.

Tip, poslouchat Hong jazyce

Parfémy jazyk a charakter, každý parfém má svou vlastní jedinečnou chuť. "Jed" je broskev parfémy, sexy, okouzlující, a rozmanité, okouzlující, "Duna" je svěží přírodní vůně zeleně, vyfukování dech života, jako např. země u modrého moře a nebe; "opium" je klasický neutrální aroma, nastavit muže chytrý, vyzrálý zdarma a snadno a ženská vůně v jednom, tiše vyzařuje láska nikdy nevyblednou.

Tip čtyři: podle časových změn

Množství parfému ve spojení s sezónní. Na krásného dne, parfém než dnů nízké teploty, husté nebo vlhké deštivé dny, parfém, než trvalé konvergence. Kromě toho, na jaře je vhodnější, aby utišil průchod nějaké chuti, v létě je nejlépe použít světlo a osvěžující chuť Chief, zima může být vybrán pro zahřátí, silný parfém.

Tip č. 5: splnění životního prostředí

Jako je móda, parfémy hrát Hongyuntuoyue účinek, a tak různá prostředí je třeba použít jiný parfém. Práce s parfémem by měla být lehká a elegantní, může večeři nebo večírek si vybrat silný parfém. Flakony musí nést jasné způsobeno malou, pokovování, rtěnky a parfémy lahví vhodných pro krásnou a elegantní módy, křišťálově čisté sklo, vhodné pro běžné nošení.

Tip: sladké se snem

Parfémy vůně, jako je stejné klidu a uklidnit ducha roli růže, pomerančový květ, levandule, jasmín, atd. jsou vynikající hypnotický účinek rostliny jako hlavní surovina pro výrobu parfémů, kapající tři kapky v horní části nohou a zápěstí nebo uši a pak jít spát, aby vaše sny více sladká.


  1. sofina
  2. guerlain
  3. senka avene neuve
  4. biore
  5. za
  6. kissme


品牌
全家福
品名
笑臉圖茶壺_生活精品
存貨  有
規格/說明
150 $ 300                                  
產品說明:                                  
用顏色區別,在家裡就不怕拿錯,用到別人的杯子囉!  
銷售類型
Wholesale


【品牌故事】

素來擁有「保養世家」美名的ELIZABETH ARDEN,其創辦人是加拿大出生的Florence Nightingale Graham小姐,她原本是個護士,1908一個人到紐約發展。一開始在藥廠當會計,1910年在紐約開設第一家紅門沙龍。
她在事業發展初期替自己取名叫作ELIZABETH ARDEN,據說是二本她最喜愛的書得到的靈感。紅門沙龍生意興隆,當時人家稱她「神奇小婦人」。她憑藉愛美的本能,還有創業勇氣及精準的判斷力,從一家美容
沙龍到全球廣佈的銷售網,推出各款彩妝及保養品。

ELIZABETH ARDEN在1966年過逝,其品牌及公司在1971年被一家製藥廠併購,1987被Faberge收購,1989年被荷蘭Unilever收購,接手後推出第一支女性香水「紅門」,後來陸續推出年輕定位的向日葵香水、真愛香
水、都會風格的第五大道香水等。這幾年努力試圖擺脫過去「高齡」感覺,更換新代言人凱薩琳麗塔瓊斯Catherine Zeta Jones,同時更新產品包裝,帶給消費者耳目一新的形象。

Jak udělat vůni poslední celý den? Spray parfémy je tak trochu jejich vlastní praxi nebo zobrazit vstřícný krok vůči ostatním, tak kdekoliv vyzařuje čistý, atraktivní vůni. Ale často nosí parfémy má ustaraný, že parfém velmi snadné odpařování potu a vzduch postupně ztráty! Nyní malé tajemství pro každého, Před dalším stříkací parfému stojí za to vyzkoušet, bude to dělat (a lidé kolem vás) můžete nyní čerstvé a trvalé aromatickou chuť. Nepoužívejte, aby se zabránilo zápach mýdla vykoupat nebo umýt ruce, protože jeho cílem je - odstranit všechny chuť. Ať už si třít více vašich parfému, bude chuť kryt, takže pokud chcete trvalé vůni, nejlépe použít stejné parfém značky mýdla koupat. Skin hydratační umožňuje chuť často odolnější Oh! Noste parfém nejlépe použít, vůně mléko otřete celé tělo nebo použít parfém, který chcete třít krém na základě výběrového řízení navlhčit kůži, aby mohli parfému pevně zamčené, aby se zabránilo, že rychle se vypařuje. Nebo zkuste parfém třít v dolní části těla. Protože teplo je vždy stoupat, chuť je stejný důvod můžeme dokázat, třít parfém v sukních, koleno zadní straně nebo kotníku, spíše než v krku nebo ramen, můžete nechat vůně vydrží po celý den.

  1. Shiseido Perfumes
  2. Loewe Perfumes
  3. Burberry Fragrance
  4. Dior Fragrance
  5. Chanel Fragrance
  6. Lancome Perfume

Jak používat parfém?

Jak používat parfém?

Parfém by měl být posypán na jaké části podle jejich potřeb, preferencí a vlastností. Obecně by měly být posypané parfémy v bití tepny, jako je například tepny krku, ušní tepny, srdce, velké ochromit a podpaží, a zápěstí, atd., mohou využít tepny pulsace, přírodní aroma vyjde. V dolní části těla, jako jsou parfémy, aroma od zdola nahoru nestálé a náchylné k účinkům slunečního záření. Někteří lidé rádi posypeme parfém na kapesník, sukně sliznice, mohou získat stejnou roli. Dávat pozor na následující: použití parfémů a parfémů není sypaná na citlivá na slunce exponovaných částí, jako jsou tváře, je to proto, že vůně koření v některých éterickým olejem získaným z přírodních rostlin, některé z těchto éterickým olejem s obsahem manžela kumarin složky furany s UVA v slunci fotochemická reakce, což vede tváří v tvář zánětu nebo špinění skvrny nepotí snadno, je místo parfému vůni vytvořené ve vůni potu smíšeného ne nepříjemný, peněženky, boty a jiné kožené výrobky, parfémy, vůně obsahuje alkohol bude kožešina ztratila její přírodní lesk, dva kožené chuť lehce v rozporu s vůní, Nestříkejte parfém na perel, zlaté šperky, protože to bude mít vliv na její lesk.

perfume wholesale


【德國計時器】
話說計時器的演變

幾千年過去了,人們追求體積更小、更精準計時器的理想卻未曾改變。

撰文╱安德魯斯(William J. H. Andrewes),博物館顧問,曾擔任許多學術機構的收藏館館長,致力於研究時間測量的歷史。

綜觀整部人類歷史,我們發現,人類在測定時間上的研究帶動了技術與科學演變。古埃及人、希臘人與羅馬人為了測定晝夜之別,發明了日晷、水鐘及其他早期計時工具,後來由西方世界
繼承了這些技術。到了13世紀,由於需要更可靠的計時工具,中世紀的工匠發明了機械鐘。雖然這項發明已可滿足修道院與都市生活的需求,但對於科學應用來說,它還是不夠精確,仍不
足以信賴;這個問題得等到以鐘擺來控制機械的運行後才解決。而由於計時器的精確性逐漸升高,船隻在海洋中定位的重要問題也才獲得解決,並且繼續在往後的工業革命中扮演關鍵性的
角色,將西方文明往前推進一大步。

今天,高度精確的計時器為我們大部分電子儀器校準時間。幾乎所有的電腦都有一個石英鐘為整部電腦的運作校時,而從全球定位系統衛星傳送下來的時間訊號,不但為高精密度的航行儀
器校時,這項功能還遍及手機、即時股票交易系統與全國電力配置網。這些以時間為基礎的科技整合得完美無缺,成為我們日常生活的一環,不到它們發生事故,我們都無法感覺到自己對
這些技術的倚賴。



  1. 雅詩蘭黛
  2. 資生堂
  3. 克麗絲汀 迪奧
  4. 蘭蔻
  5. 萊珀妮
  6. 倩碧
  7. 高絲


Jak zachránit parfém?

Jak zachránit parfém?

Parfémy koření rozpustné v alkoholu dělal, protože koření je sám o sobě snadno změnit, pokud nechcete věnovat pozornost uložení chuť a barvu bude měnit, s výjimkou parfém by měl vzít v úvahu následující aspekty: parfém od slunečního záření, bude to zase déšť, vůně změny špatné, takže musí parfému být umístěn v chladném vnitřní ventilací, parfém používat a dotáhněte víko, a vyhnout se třepání parfém, parfémy zůstává malé množství, by měly být umístěny v malé lahvičce, nebo pokračovat dát skleněnou kouli vyhnat vzduch parfém plný kontejnerový přístav, a spustit ve dvou až třech měsících je vhodné.









【BOSS 電光動感男性香水 90mlv】

◆ 木質花香調
◆ 充滿能量的男性魅力
香水調性:木質花香調
前調:伯爵紅茶、小荳蔻、苦橙
中調:桃木精華、紫羅蘭葉、雪松葉
基調:廣藿香、維提味香草、白雪松、檀香、祕魯香膠(祕魯鳳仙花樹液)、麂皮

瓶身設計兼具雅致與現代的簡潔感—BOSS In Motion 動感系列的圓形瓶身結合鉻合金的顏色,反映出氣味蘊含著充滿能量的男性魅力。
藍色線條反映從香水精髓中所散發出來如同電力一般的強烈能量。外包裝設計是優雅的一體成型。
印刷在金屬紙上的是極為特殊的銀藍色對比 — 呈現出真正男子氣概和流動的動態感。 Parfémy pro zobrazení vaše nadšení a zábavu Někteří lidé říkají, "Scent of a Woman", no Vůně ženy, jako květina bez vůně, květiny plastových květin. Viditelné, vůně má blízký vztah se ženou. Různé úrovně, různé temperamenty, různé hobby lidé, vzhledem ke své odlišné osobnosti a preference pro určité vůně vůně. Takže, žena zvolena vůni přidat své vlastní kouzlo, a zároveň je předvést svou vášeň a zábavu. Extroverti ženu: Nadšení dobrý tah, akt rychlé a efektivní, než oblíbené vůně s citrusovou příchutí, Avon 怡 sen pěší korálky a parfém zeleně Rollerball parfém, lehká citrusovou vůni si pamatuji, že pulzující mládí. Introvertní žena: Ticho z mála slov, honba za vlastním projevu osobnosti a liberalizace. Preference s tajemným, ušlechtilou orientální vůně, Avon chi nevyzdobený Korea chutí, Blue Diamond Lady rollerball parfému, fúze květinové a pižma, tak špatné řeči více zobrazit plachý okouzlující. Sentimentální žena: Lyrické, soucitný, zahřívají pokles výkonu novosti, módní drahá. Oblíbený květinově-ovocná vůně, sledovat módní trend, Avon nový Mengdie Kolín nad Rýnem, aby vás v Splendour elegantní, lehce složit čerstvé a nekonečné změny v snění. Cílevědomá žena: Oblíbený výkon kvality života zábavy, elegantní, jemná a dokonalá umění realm rafinované vůně, Avon Blue Dream Mini cologne obsahuje klidném santalovou kadidlo, silnou vůlí Yu výrazně elegantní styl.

perfume wholesale

středa 5. listopadu 2008

Jak vybrat parfém?




    Jak vybrat parfém?

    Parfém je každá žena láska kosmetika, parfémy kvalita zaslouží označení, je zvláště důležité.

    Poznámka první ze všech balíčků jsou kompletní, čepice, zda zavřít bez úniku, čistá chuť, bohaté aroma, osvěžující, štiplavý zápach alkoholu a jiných nepříjemných zápach, řešení láhev by měla být transparentní a jasné, bez srážek, zákal, voňavédlouho, stříká na sukně na chuť 7 až 10 dnů, vyberte si příchuť, není osnovat láhev, napište 1 až 2 kapky na hřbetu ruky, dokud se alkohol volatilní poté, co Wen je přesnější. Když vůně vyjde, protože ruce parfému je vytápěn tělesné teploty a skutečného využití stejné, nejlepší koupit parfém ve večerních hodinách, protože pomalé, více citlivé ve večerních hodinách, kdy náš čich ráno a odpoledne, čas nákupu si nevybral příliš mnoho najednou, protože kontinuální zkušební vůně parfému ve výše uvedených tří druhů zmatku, který učiní váš čich a nemůže dosáhnout účelu výběru parfému, nakupují parfémy, ale také dávat pozor na své osobnosti, věk, povolání, koordinace, starší ženy k lehkým parfémem, živé mladé ženy na více bohaté a opojný parfém.

    1. sisley
    2. ysl
    3. bioderma uriage

    neděle 2. listopadu 2008

    Znáte parfém?




      Znáte parfém?

      Parfém je věčné téma ženské kouzlo a funkce formování osobnosti styl a vkus nelze dosáhnout jiným kosmetické, a proto jen pochopení základní znalosti o parfém koupit a používat parfém.

      Podle výkonu stylu jiného vůně, parfémy mohou být rozděleny do sedmi kategorií. Květinová a elegantní styl výkon: jednoduché nebo složené květy, orientální vůně: pižmo, ambra a drahé květinové tajemství výkonu s orientální příchutí, Ovocná: integrace různých ovocnou výkonu sváteční náladu; Kusaka melodie: výkon trávy, mechy a byliny, koření, přírodní, čerstvé chuti; mech vůně: pedicels listy, kapradí a dřeviny, byliny vůně: mučenka, rozmarýn a další hlavní parfémy pro muže, umělé vůně: syntetické, ukázat moderní smysl.

      Podle podílu parfému obsažené v chuti, lze rozdělit do pěti příchutích: obsahující více než 20% chuti, zbytek je alkohol, jeho vytrvalost až na 6 a více hodin na večeři, tanec a jiné příležitosti, cena je extrémně drahý, parfémy : obsahuje o 15 procent na 20 procent podstaty, 14% a 15% destilované vody a zbývající alkohol, vůně pro čtyři hodiny, pro práci a volný čas, a vyšší ceny, toaletní voda: obsahuje 8% až 15% z chuti 17% až 18% destilované vody, a zbývající alkohol, může chuť být zachována po dobu 1 až 2 hodiny, vhodné pro domácí, koupelna s vanou a před spaním použití, cenově dostupných, Kolín nad Rýnem: chuť obsah 4% až 8%, obvykle jako mužské vůně, parfémy agent: obsahující 1% až 3% na chuť.

      Naučit se vůně parfému, a musí opatrně ochutnat chuť index před vůně, chuti a po chuti. Před chuť se odkazuje na 3 až 10 minut po nastříkání na parfém těkavých vysoké vůní, chutí na sprej na parfém od 10 do 60 minut po chuti, je to parfém rovnoměrně distribuovat z jádra chuti, po chuti se nastříká parfém 2 ~ ~ 3 hodiny zůstane na kůži, slabé aroma.

      1. sofina
      2. fino za
      3. clarins
      4. shu uemura
      5. kiehls
      6. jill stuart
      7. decorte






      Mezi muži středního věku jak se kůži?




        Mezi muži středního věku jak se kůži?

        Muž kůže je obecně drsná plocha přilnavost nečistot často ucpání pórů, což vede k vlasových folikulů mazových žláz a onemocnění, zejména lidé ve středním věku, vzhledem k poklesu fyziologických funkcí, je náchylný k vrásky, laxnosti, otoky a jiné jevy. Proto péče o mužskou pleť věda je velmi důležité.

        Všimněte si, že tvář muži by měli věnovat zvláštní pozornost umýt, pokud je kůže suchá, se studenou vodou a teplou vodou střídavým tvář, stimulují krevní oběh místní kůže a zvýšit pružnost pleti obličeje. Mastná pleť dobrý nápad, umyjte si obličej s ručníkem a tepla 3 až 5 minut, poté omyjte mýdlem, vypraného masáž na chvíli, podpora místní oběhu kůže krve, ke zlepšení jeho stavu výživy, příznivé mazu vypouštění tak, aby obličej hladký. hladký, snížení vrásek a relaxační jevy. Muži normální kůže, studené, teplé vody praní může být.

        Vyvážená strava mužů středního věku je energie nejproduktivnější, oni jsou často bojovníci dieta sekce, zejména musel jíst sladké, SIM, koření, kyseliny a jiné dráždivé potraviny, nebo kouření, alkohol a jiné zlozvyky, a nemilují jíst ovoce a zeleninu, tělo vliv na zdraví acidobazické nerovnováhy. Proto, abychom měli zdravé kůže musí být vyvážená strava, jíst více zeleniny, ovoce, fazole, mléčné výrobky a další výživné potraviny, tabák a alkohol, adekvátní příjem bílkovin a vitaminů, stopových prvků.

        Ujistěte se, že spánek více než středního věku záležitostí, a někteří často pracovat dlouho do půlnoci, nedostatek spánku, což vede k vyzáblou, šedá, černá očnice, kruhy pod očima ukázal, rodí se více vrásek. Středního věku, aby byla zaručena kvalita spánku, dostatek spánku osm hodin denně. By však doba spánku neměly být příliš dlouhé.

        Zachování optimismus, často smutný, strach, podrážděnost lidí, může způsobit zranění z fyziologie těla, takže mějte, že optimismus je kůže více fit.

        Dodržujte holení vousů se snadno připevní na prach, bakterie, často se holit může udržet pokožku čistou a pomůže zachovat své mládí vzhled. Po holení kůži hrubý a nesmí vidět malou ránu, pak je třeba použít med výživové doplňky pro muže po holení, jeho speciální složky, které zklidňují pokožku obličeje póry přirozeně zmenší.

        Zvláštní péče věnovat pozornost ochraně kůže, především o v terénu nebo horkých mužů, a pracovat na sobě dobrý klobouk, vítr štít, ochranné brýle a další ochranné pomůcky, vhodné dát nějakou kožní ochranný prostředek, aby se zabránilo nadměrnému ultrafialové záření a prachu infekce.

        Řádnou údržbu muži by měli používat produkty Pánská kosmetika vyvinuté pro mužské pleti typu. Vítr a slunce, aby hrubou kůži, omyjte obličej, malované někteří muži krém, uklidňující med pomáhat hladkou kůži.







          Jak k tomu dobrý oční linky?




            Jak k tomu dobrý oční linky?

            Linie řas, aby se zkrášlit a zvýraznit oči, ale i dovednosti linie řas, zdobené změnit tvar oka. Lash můžete upravit oční kontury a dvě mezery mohou zlepšit oči ducha, takže oči černé a bílé naopak je silná. Například, stejný délka vložky, je-li střed vložky silnější malovat, můžete způsobit oči zkrátit délku, velké oči, pocit li Yanshao na liniové rozšíření může způsobit oko úzkém slova smyslu. To je velké oko obrazy, velké oči a nakreslete malý trik. Lash může také vyjádřit temperament lidí, například, ohnisko vložky na spodní straně, který je nižší než tužka na oči větší než výše uvedené umístění oka se snižuje, je živý, tužka na oči se zaměřují na vrcholu, oko trochu zvýšená, stane se zralý.

            Lash čára je tužka na oči. Tužka na oči, jsou tam dva: jeden je měkká, jedna je těžké. Tvrdě a rychle s barevným oční linky je snadné pochopit, zvolte měkké jádro vodotěsné tužka na oči tip ztenčení, jemný řez, podél kořínků řas malovaných hrubý oční linky na spodní fólii je trochu hubený. Tužka na oči malované zdát měkké a přirozené, vhodné pro život make-up. Měkkou tužkou nebo tekuté oční linky, nepromokavá vložka do konce roku oka vnitřní oko malovaný, maloval, když ruka stabilní, napište nad oční kontury, oční linky čerpat jasné poutavý, vhodný pro těžké make-up.

            Začátečník linie řas, nejprve se setkal s problémem se třese ruka je snadné psát, což vede k nerovnoměrnému tloušťky, zvlněné, méně než terénní účinek. Aby se zabránilo třesoucíma se rukama, může být napsán v malíčku na horní části lícní kosti, nebo lokte na ploše, nebo vaše lokty přiléhají ke stěně, napište ruku pevně na obličej se nepohybují na linie řas tak, aby ruka pohyb nahoru a dolů na zrcadlo.

            Tužka na oči malovat to dobře, nemůžeme jen otevřít oči zavřete oči, závisí na tom, zda přirozené. To je nezbytné pro samovyšetření. Kontrola je: ruční zrcátko na hrudi, zrcadlo, oči hledají dolů, tvář se nepohybuje, si můžete prohlédnout své vlastní víčka, pozorovat liniové tloušťky je vhodné zajistit, že účinek vložky.

            1. dior
            2. guerlain
            3. evian
            4. avene
            5. elizabeth arden
            6. crabtree evelyn







            Jak používat řasenku?




              Jak používat řasenku?

              Pár okouzlujících křišťálové oči, dlouhé řasy z fólie na huňatým písně Alice, můžete zvýšit krásu obličeje. Proto péče a péče o řasy je velmi důležité. Tempo růstu řas je velmi pomalé a délky také do jisté míry, ale jeho silná bude záviset na množství vašich vlastních vlasových folikulů, a pokud vaše vlasové folikuly jsou přirozeně málo, není tam žádný způsob, jak se silný. Dámy často používají lehké a snadno ovladatelné růstu řasenku, aby se původní tmavou barvu, černé krátké řídké řasy objeví štíhlý.

              Řasenka je modifikace a zkrášlování řas, a zvýšit barvu výrobků krém krásy. Běžně se používá barva černá, hnědá, modrá, transparentní barva. V současné době je na trhu je hlavní emulze typu řasenky, mohou zvýšit účinek prodlužování řas silnou černou krásu a pokřivený, můžete kompenzovat kratší řasy, tenké, lehké.

              Tato řasenka výběru dávat pozor na následující aspekty: řasenka na oči by měly být bezpečné, nedráždivý, jako náhodně padající do očí, ne brnění, řasenka by měl být mírný lesk po použití tak, aby řasy hluboká barva, lesk, lepší kosmetické výsledky, jednotné jemné pasty, silná střední snadnější čištění, jednotné přilnavost, použití řasy nezatvrzujte, ne aglomerace, řasenky suché nepřilnavé víčka. nebojí potu, slz, déšť promočený.

              Použití řasenky: první složku řas na kořenech řas, svorka řasy, a trochu obrácený, pobyt na dvě minuty, řas kulma a přesuňte se do špičky řas každých 5 mm, upínací řas, pobyt po dobu dvou minut. dokud řasy tip, malované řasy, řasy kartáč souběžně s očima, začněte z vnitřní strany horního víčka, jedno a potažené řasy, maloval pod řasy, řasy kartáč paralelně s nosem, štětcem špičky root pod vrstvou řas.Vnější roh maloval některé více, takže si můžete udělat oči vypadat větší. Řasy, jeden musí být samostatný a nemůže držet pohromadě. Řasy se lepí k sobě, je těžké vidět, pokud se budete držet spolu, můžete použít kartáč řasa čistit je otevřený.

              1. estee lauder
              2. lancome
              3. clinique
              4. kose
              5. shiseido
              6. la prairie